Blogg

Bästa iPad Air Air-fodral av militär klass 2021

Militära fodral för iPad Air är inte särskilt vanliga. Det är en liten nisch, men det är en viktig marknad på grund av dess känslighet. På fältet, i ett forskningslaboratorium, inom sport, byggzoner / infrastruktur - det här är platser där iPad visar sig vara mycket användbar, och samtidigt behöver iPad omfattande skydd. IPadens skydd av militär kvalitet skyddar surfplattan från många moln av damm, oavsiktliga droppar och stötar, till och med oavsiktligt spill på iPad. Några av dessa fodral är utformade för att skydda iPad från nästan vad som helst.

1. Gumdrop-fodral

Gumdrop är inte förnamnet som slår när du pratar om iPad Air-fodral av militär kvalitet, men det är verkligen värt ett försök. Väskan är inte högprofil, men med en flerskiktsstötbeständig design är det lätt att vara en pålitlig tillgång för surfplattan.

Det integrerade skärmskyddet ger en extra skärm till pekskärmen, medan de förstärkta gummistötfångarna i hörnen gör det möjligt att motstå oavsiktliga fall. Och med inkludering av stativ förblir dina media och din handsfree tid en trevlig upplevelse. När det gäller knappar är de lätta att klicka på.

USP: Robust konstruktion

Kolla in på Amazon

2. OtterBox Defender-serien

Otterbox Defender Series behöver ingen introduktion. Det finns dock några subtila och inte så subtila förändringar i detta fall för iPad Air som är värda att notera.

Detta iPad Air-fodral av militär kvalitet är faktiskt vänligare än något annat från Otterboxs katalog. Det är plattare än de vanliga försvarartyperna, och fungerar också som ett stativ för iPad Air när du vill titta på filmer på den.

Drivs av tre lager konstruktion och integrerat skärmskydd, det är grundat för att hålla din surfplatta skyddad från alla möjliga faror. Den svängbara bältesklämman i hölsterstil gör att du kan bära den bekvämare. Dessutom finns Defender Series-fodral i tre färger: svart, vit / grå och vit / rosa.

USP: Konstruktion i tre lager

Kolla in på Amazon

3. Targus

Targus är ett välkänt varumärke inom bärbara och mobila tillbehör. Detta iPad Air-fodral från företaget är förstklassigt när det gäller kvalitet. Det har klarat falltest från 4-fot med militär MIL-STD 810G-betyg. Förutom skyddet erbjuder fodralet oändliga betraktningsänglar som hjälper dig att arbeta till din komfort.

Exakta skärningar på fodralet hindrar inte någon port eller funktioner på iPad Air. Dessutom skyddar den magnetiska förslutningen enheten från damm och smuts. Slutligen finns det två färgalternativ - svart och rött.

USP: klarat 4-fots dropptest

Kolla in på Amazon

4. Dooge

Detta fodral från Dooge har inte bara skydd av militär kvalitet, det har också attraktiv och funky design och färg. Det är tre lager fall. Det yttre lagret är mjukt silikon som ger rätt grepp att hålla, för det andra är PC-lagret som skyddar din iPad Air från fall och fall.

Den har också ett stativ med vertikal och horisontell visningsfunktion. Även med så mycket skydd ger fodralet full tillgång till alla portar och funktioner. Slutligen finns det flera färgval.

USP: Robust och funky design och färg

Kolla in på Amazon

5. MAX-fodral

När det gäller att tillhandahålla en pålitlig skydd för din iPad är MAX-fodral i nivå med de allra bästa i branschen. Den robusta strukturen ger ingen chans till otäcka fall för att skada din surfplatta.

Den genomskinliga klara baksidan gör att iPad kan fortsätta att avslöja sin klass. Det finns också ett inbyggt stativ för att liva upp din medievisning. Med de exakta utskärningarna och de lyhörda knapparna kommer du att ha en enkel tid när du använder din enhet.

USP: Formpassande design

Kolla in på Amazon

6. Griffin Survivor

Griffin är förmodligen det bästa av partiet - det är därför det är det sista på listan. Var och en av fallen är bra men vi har en mjuk plats för Griffin. The Survivor är en subtil spelare: all sin ära är gömd i ett fodral som ser ganska normalt ut och faktiskt "coolt".

Med den fasta inre ramen skyddar skyddet din enhet från stötar. Dessutom har alla hörn förstärkts ytterligare för att avvärja oavsiktliga skador.

USP: Styv intern ram

Kolla in på Amazon

7. BRAECN

Med BRAECN tittar du på kompromisslöst skydd för din iPad utan att förlora mycket på stil. Vad som gör den så kraftfull är de tre skyddslagerna. Det betyder att din surfplatta enkelt kan komma ut triumferad från de flesta oavsiktliga stötar.

Det inbyggda stativet gör att du får en bekvämare handsfree-upplevelse. Du kan bekvämt justera stativet för att titta på media både i liggande och stående läge.

Justerbar, avtagbar axelrem gör att du kan bära din surfplatta bekvämt. Bortsett från detta finns BRAECN i sex färgalternativ som svart, blå, grön och mer.

USP: Tre lager skydd

Kolla in på Amazon

8. TSQ

För att ge kompromisslöst skydd till din iPad Air kan TSQ vara ett av de bättre alternativen. Utrustad med trippel lager av skydd, klarar den fullt av stötar.

Med det 360-graders roterande stativet får du mer flexibilitet. Du kan placera din iPad både horisontellt och vertikalt för att titta på media bekvämare.

Det finns också en avtagbar axelrem så att du enkelt kan bära din iPad. Först och främst har du tio vackra färger att välja mellan.

USP: 360 graders roterande stativ

Kolla in på Amazon

9. Kensington

Om skydd är din yttersta prioritet, ge Kensington en chans att erbjuda din iPad en pålitlig skydd mot stötar. Med den extremt robusta designen klarar fodralet full chock. Slagfast stötdämpande gummilager förstärker dess konstruktion ytterligare.

Inbyggt handrem gör det lite bekvämare att hålla ipad. Det finns också en upphöjd läpp som ger extra skydd för skärmen. Slutligen kan du välja detta starka fodral i tre färger: svart, rött och plommon.

USP: Starkt vadderat gummilager

Kolla in på Amazon

10. Skyddare

Aceguarder har en stötsäker design och erbjuder kompromisslöst skydd till din surfplatta. Den solida utsidan kan utan problem slå ner stötar och hålla bort repor. Kombinationen av mjuk silikon och hård PC har gjort den enormt hållbar.

Tack vare det förbättrade greppet låter det inte enheten glida ur dina händer. Du kan använda stativet för att stötta upp din iPad för att titta på videor bekvämare. Dessutom finns Aceguarder i sex färgvarianter som svart / röd, ljusblå / vit och mer.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Vilka av ovanstående fall har visat sig vara det lyckligaste att para ihop med din iPad? Är det den som ser robust ut eller den som är lite kompakt? Det skulle vara kul att känna till ditt val.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa iPad Air Sleeves
  • iPad Air Keyboard Fodral
  • Bästa iPad Air Stands
  • Bästa iPad Air Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found