Blogg

Bästa Apple Music-alternativ för iPhone och iPad 2021

Om du är en musikjunkie, kontrollera sedan alltid innan du köper. Det finns alltid bättre alternativ. Musik är något som relaterar till varje ögonblick och varje känsla, så förbise inte alternativen. Vi har listat några av de "gamla aktörerna" i denna bransch för att göra ditt beslut mycket bekvämare. Du kan jämföra funktioner som passar dina behov. Några av de musikappar som ges nedan kan vara bra streamingalternativ till Apple Music.

1. Spotify-musik

Spotify erbjuder miljontals ljudspår uppdelade i olika genrer. Om du inte är irriterad över annonser kan du fortsätta lyssna gratis (endast i slumpmässigt läge). Du kan skapa och dela din egen spellista eller lyssna från "färdiga" spellistor. Men premiumtjänsten har sin egen fördel: Spela vilken låt som helst på vilken enhet som helst - låt den vara mobil, surfplatta eller dator. Njut av reklamfri musik, lyssna offline och få bättre ljudkvalitet. Med 4,5 stjärnor från över 5 miljoner betyg är Spotify ett utmärkt alternativ för Apple Music.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod Touch

Pris: Gratis (valfritt abonnemang)

Ladda ner

2. Pandora

Pandora är som en smart sökmotor för musik. Mata bara in namnet på artist, sång, genre eller kompositör, och vila tas hand om automatiskt. Skapa en personlig spellista och lyssna på dem var som helst. Det bästa, inga annonser på Pandora. Du kan också prenumerera på Pandora One för att få extra funktioner. Prenumerationen har automatisk förnyelse; du kan inaktivera det under inställningsmenyn.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch och Apple Watch

Pris: Gratis (valfritt abonnemang)

Ladda ner

3. Shazam

Shazam har en av de största användarbaserna över hela världen. Få texter och musik på en enda plats. Du kan till och med följa toppartister som Calvin Harris, Pitbull, Meghan Trainor, Avicii, Jason Derulo, Wiz Khalifa och andra, så se nu vad de ser eller lyssna på vad de lyssnar på. Det intressanta är att även om du är Spotify-användare kan du flytta till Shazam utan att förlora ditt soundtrack. Anslut till Facebook och kolla vad dina vänner lyssnar på. Enligt min mening är Shazam ett mycket bättre alternativ än Apple Music.

Låt oss se här hur man använder Shazam med Apple Music, Snapchat och mer.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Amazon Music

Amazon Music är en värdig utmanare inte bara för att utmana Apple Musics överlägsenhet utan också för att vara bäst i branschen. Med miljontals låtar är det en enda plattform där du kan hitta alla dina speciella låtar och album. Utforska det samlade innehållet för att hitta de spår som lättast intresserar dig. Med nya utgivningar varje vecka fortsätter det redan gigantiska biblioteket att bli rikare. Det finns också ett alternativ att ladda ner låtar och spellistor för att komma ikapp med dem offline.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod Touch

Pris: Gratis

Ladda ner

5. SoundCloud

Med SoundCloud kan du följa dina vänner och favoritartister, upptäcka podcaster och nyheter. Ett separat segment för mest trenderande musik, så följ nu trenden och bli en del av den. Sök är enkelt och effektivt; du kan söka på spårnamn eller på artisten. Du kan komma åt grundläggande uppspelnings-, paus- och hoppalternativ från din låsskärm.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

6. TIDAL

TIDAL är rent kul och det perfekta valet för dem som älskar att lyssna på musik med högkvalitativ ljudkvalitet. Den obegränsade tillgången till mer än 40 miljoner spår är mer än tillräckligt bra för att hålla din musik spännande. Högupplösta musikvideor med enastående ljudkvalitet är perfekta för att njuta av musik när det är som bäst. Den kuraterade ledningen av experter och artister tar hand om din specifika förkärlek. Dessutom hjälper de integrerade musikartiklarna och offline-läget dig att upptäcka din favoritmusiks skådespel i din takt.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod Touch

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Google Play Musik

Google Play Music är gratis men ad-stödt. Gratis funktioner inkluderar radiokanal gjord av experter (endast USA) och möjlighet att ladda upp din personliga samling med upp till 50 000 låtar på Googles server. Du kan lyssna på dina uppladdade låtar på alla dina enheter gratis. Om du är musikmissbrukare kan du prenumerera på den betalda tjänsten som ger dig tillgång till en databas med 30 miljoner låtar tillsammans med andra funktioner som, reklamfria, obegränsade hopp och en funktion för att ladda ner dina favoritlåtar för offline-lyssnande.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod Touch

Pris: Gratis (valfritt abonnemang)

Ladda ner

8. Slacker Radio

Slacker Radio har blivit särskilt redo för att göra din musiktid livligare. Med smart kuraterad musikprogrammering tar den perfekt hand om ditt speciella intresse. Och för alla fall är du inte riktigt nöjd med erbjudandena; du har möjlighet att anpassa den efter din speciella smak. Den har flera mycket interaktiva musikstationer som aldrig låter dig ta slut på alternativ. Ännu bättre; de exklusivt värdade musikprogrammen varje vecka är exakt vad du vill förbli optimistisk.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod Touch

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Napster

Napster kanske inte är så funktionsrikt och elegant som några av dessa rivaler, men det har vad som krävs för att krydda din musikupplevelse. Det låter dig strömma musik på begäran. Om du inte vill bränna data på din enhet kan du ladda ner din favoritmusik hela tiden för att lyssna på den offline. Med mer än 30 miljoner låtar kan musikströmmingsappen utföra jobbet med att underhålla din musiktid med aplomb.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod Touch

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Deezer

Deezer är en av de finaste musikapparna som har grundats för att förbättra din musikupplevelse. Med den kan du snabbt upptäcka musik och strömma den på din iPhone. Det ger dig obegränsad tillgång till miljontals spår. Om du gillar att sjunga med sånger hjälper texterna på skärmen att matcha rytmen. För att låta dig snabbt upptäcka de låtar som vinner ditt hjärta, har den samlade spellistor. Premiumversionen låter dig hoppa över ett obegränsat antal låtar och lyssna på musik offline.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

Avslutar!

Har jag glömt att inkludera någon av dina favoritmusikappar i den här listan? Låt oss veta det i kommentarerna.

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found