Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s armband 2021

Saknar du din iPhone under ett träningspass eller vill hålla reda på allt som händer på din smartphone? Vi har ordnat de bästa iPhone 6 / 6s armbanden för att hjälpa dig att välja en mer praktisk följeslagare till din smartphone; utan att kompromissa med stil och bekvämlighet.

Med dessa armband kan du hålla din enhet perfekt på plats och hålla koll på den utan krångel. De är lätt att andas och är mycket bekväma att bära. Ännu bättre, de töjbara banden håller svett på ett rimligt avstånd och låter dig också finjustera remmen. Läs vidare för att ta reda på vad de mer har i beredskap för dig!

1. Stam

Tribe presenterar ett perfekt armband för din iPhone 6 och iPhone 6s. Detta väderbeständiga armband är speciellt tillverkat för jogging och också användbart som tillbehör till träningspass. Det bästa med detta armband är att det håller sig på plats under dina tuffaste träningspass.

Du kan passa detta armband runt din överarm på 8-16 tum - krediten går till dess dubbla kardborreband. Medan du tränar kan du enkelt ta samtal, eftersom armbandet är kompatibelt med pekskärm.

USP: Halksäker passform

Kolla in på Amazon

2. Minisuit SPORTY

Minisuit Sporty är ett typiskt iPhone-armband som har en form som passar nästan form. Den kan passa armar upp till 14 ″ i diameter. Du måste köpa Armband Extender om dina biceps är mer omfattande än så.

Tack vare det mjuka neoprenmaterialet är armbandet extremt ventilerande och svettbeständigt. Den har också en reflekterande remsa om du är ute och joggar för tidigt / för sent. Dessutom kan du också hålla dina nycklar säkert i den dolda nyckelhållaren.

USP: Reflekterande remsa

Kolla in på Amazon

3. Trianium

Trianium är ett populärt varumärke som tillverkar armband av hög kvalitet för iPhones. Den här är gjord av stretchbeständigt neopren premiummaterial. Du kan enkelt böja, böja, vrida och vika fodralet utan att vrida. Den justerbara kardborrebandet gör det möjligt för användarna att passa bandet runt alla överarmar.

När du tränar i gymmet eller utomhus kan du komma åt skärmen på din telefon eftersom det här armbandsfodralet är kompatibelt med din iPhones pekskärm. Om du svettas kraftigt under träning, oroa dig inte för din telefon eftersom armbandet är vattentätt.

USP: Vattentålig

Kolla in på Amazon

4. VUP

För alla dina äventyrsaktiviteter behöver du inte lämna din iPhone hemma. Använd VUP: s löparmband och håll din enhet tillgänglig eftersom detta armband har en öppen design. Dessutom är detta armband 180 grader roterbart, så att du kan kontrollera meddelanden och samtal medan du är i rörelse.

VUP har använt andningsbart lycra och neopren, vilket håller detta armband hudvänligt. Oavsett hur mycket du svettas kommer du aldrig att känna klåda eller hudirritation. Efter ditt ansträngande träningspass kan du sträcka och tvätta armbandet med rent vatten.

USP: Hudvänligt material

Kolla in på Amazon

5. DanForce

DanForce har täckt dig helt från alla fronter! Den har en bedårande sportig design som fångar ögonbollar direkt.

Armbandet är tillverkat av högkvalitativt polyamidlycra som inte bara är extremt mjukt utan också mycket starkt. Dessutom är den vattentålig och håller din iPhone torr. Det svettbeständiga fodret ger huden den nödvändiga friheten att andas lätt.

När det gäller färger finns DanForce i sju livfulla avatarer. Den som har fångat mina ögon är dock USA-upplagan. Utöver allt stöds DanForce av livstidsgaranti.

USP: Sportig design

Kolla in på Amazon

6. Ställ in bältet

Tune Belt är en av mina favorittyper av armbandsfodral. Den är designad för att passa din iPhone med ett tunt fodral. Högkvalitativt neoprenmaterial säkerställer att du känner dig bekväm när du bär den.

Du kan enkelt justera remmen för att hålla din iPhone perfekt. Armbandet är vattentåligt och håller din smartphone torr. Slutligen skyddar plastfönstret inte bara pekskärmen från grunden utan erbjuder också obehindrad funktionalitet.

USP: Neoprenmaterial av högsta kvalitet

Kolla in på Amazon

7. JEMACHE

Ett mycket funktionellt armband som “JEMACHE” förtjänar att få din uppmärksamhet. Jag gillar dess snygga passform som omsluter iPhone obefläckat. Remmen kan enkelt justeras för att hålla iPhone intakt.

Skärmskyddet är extremt känsligt för beröring. Därför har du inga problem när du använder 3D Touch. Fickor för nycklar och hörlurar gör JEMACHE till ett komplett paket. Med flera färgalternativ som rosa, grå och blå som erbjuds kan du välja en fin tillgång för din smartphone.

USP: Mycket känslig pekskärm

Kolla in på Amazon

8. ABCTen

Håll din iPhone torr och ren under träningen genom att placera den i detta armbandshölje. Den svettbeständiga neoprenen suger upp din svett och skyddar din enhet mot svett och vattenstänk också. ABCTen har använt en reaktiv skyddsfilm som gör att du kan interagera med din iPhone-skärm. Du kan också använda 3D Touch-funktionen på din iPhone 6s.

Vill du uppnå ditt fitnessmål sent på kvällen? Inga problem; den reflekterande remsan garanterar din säkerhet eftersom fordonsförare enkelt kan se din figur i mörkret.

USP: 3D Touch-kompatibel skyddsfilm

Kolla in på Amazon

9. iMangoo

Förmodligen det bästa armbandet i denna samling. Jag skulle säkert betygsätta detta armband nummer fyra på skalan fem när fem är bäst eller utmärkt. Om du frågar mig orsaken, titta på lagringsutrymmet i fallet.

Naturligtvis är det för damer (med tanke på dess rosa nyans), du kan kontrollera de två andra färgerna, som är röda och svarta. I påsen kan du också lagra din kraftbank, blixtkabel, handsfree, kredit- / betalkort och valuta. Stäng fodralet med en dragkedja så skyddas alla dina tillhörigheter.

USP: Multifunktionellt armband

Kolla in på Amazon

10. Triomf

Ta med dig Triomph-armbandet till din iPhone 6s och njut av dina träningspass på gymmet eller utomhus. Detta armband är tillverkat av lättviktigt Lycra-tygmaterial av högsta kvalitet, vilket håller bandet flexibelt, bärbart och vattentätt. Oavsett vilken sport du bedriver, är detta armband din perfekta följeslagare för att skydda din iPhone.

Den dedikerade nyckelhållaren och hörlursplatsen lagrar din husnyckel och hörlurar. Du kan snyggt garna din hörlursledning i spåret på armbandet.

USP: Vattentätt Lycra-material

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Din favorit?

Nu när du har en fin iPhone 6 / 6s armband för att göra dig redo för en lång träning. Men glöm inte att dela din feedback om den som har fångat dina ögon.

Du kanske också vill komma ikapp med dessa inlägg:

  • Bluetooth-hörlurar för iPhone 6/6 Plus
  • Bästa bilfästen för iPhone 6/6 Plus

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found