Blogg

Så här aktiverar du LED-blixt för varningar på iPhone

Tillgänglighetsfunktioner på iPhone är kraftfulla och användbara. Ett sådant alternativ gör att du kan slå på kameralampan för att blinka när du får ett samtal eller ett meddelande. Detta är särskilt användbart om du har problem med hörseln. På samma sätt är den här funktionen också användbar när du inte vill missa ett meddelande medan din enhet är i tyst läge eller med ringtonvolymen mycket låg. I dessa situationer blinkar LED-lampan och informerar dig om ett inkommande samtal eller meddelande. Låt oss se hur man slår på den.

Så här slår du på LED-meddelandelampa för samtal och texter på iPhone

Steg 1. Starta appen Inställningar på din iPhone.

Steg 2. Bläddra ner och tryck på Tillgänglighet .

Steg 3. Klicka nu på Audio / Visual .

Steg 4. Från VISUAL, slå på växeln för LED-blixt för varningar .

Här har du också möjlighet att slå PÅ eller AV LED-blixtvarningar för tyst läge. Om du vill att lampan ska blinka i tyst läge, håll blixten på tyst för att slå och om du inte vill blinka ljusvarningar i tyst läge stänger du av den här växeln.

I meddelanden och andra meddelanden finns det fem snabba blinkningar och för samtal fortsätter LED-lampan att blinka tills ringen slutar eller du tystnar i telefonen.

Obs :

  • Om du har ställt in textton eller ny e-postton som ingen under Ljud & Haptik ser du inte LED-blixtmeddelandet när du får en iMessage eller e-post
  • LED-lampan blinkar bara när din iPhone är låst
  • Dessutom är LED-blixt för varningar också tillgängligt för iPad Pro- modeller som introducerades 2016 eller därefter

Avslutar…

Jag såg detta först 2014 på en av min väns iPhone 5, som hade den här funktionen aktiverad. LED blinkar vid samtal och aviseringar verkade så cool! Jag använde en Android-telefon vid den tiden och jag önskade det på min enhet, som jag senare fick genom att ladda ner en app från Play Store. Även om du inte har några problem med att höra vill du använda den här funktionen för att aktivera LED-blixtvarningar.

Du kanske vill läsa dessa ...

  • 20 Superkul iOS 13 och iPadOS 13 Dolda funktioner
  • Hur man använder tillgänglighetsgenväg på iPhone

Vad tycker du om LED-blixtljus för samtal och sms? Har du sett dina vänner eller andra människor använda det? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found