Blogg

Bästa iPad Air 2-tangentbordsfodral 2020

Jag parar ihop min iPad Air 2 med ett smart tangentbordsfodral för att få bättre skrivning. Baserat på överlägsen design och funktionalitet är dessa mina bästa iPad Air 2-tangentbordsväskor. Sportiga taktila tangenter, trendig profil, dessa tangentbordsväskor är mycket populära på Amazon.

Väl placerade tangenter erbjuder en härlig skrivupplevelse! Det justerbara stativet ger flera betraktningsvinklar. Dessutom kan dessa topptangentfodral för iPad Air 2 helt skydda din surfplatta från början och ned. Låt oss gå in för att hitta mer om vad de har att erbjuda!

Snabb åtkomst:

 • YEKBEE
 • KUTTRA
 • Anker
 • NOKBABO
 • BaIBaO
 • Ny Trent Airbender Star
 • ZAGG
 • Inateck
 • Greenlaw
 • POWERADD

# 1. YEKBEE

“YEKBEE” levereras med 360 graders roterbar design. Tider när du tittar på media eller presenterar dina idéer kan den här flexibla designen komma mycket bra.

Den hårda musslan ger den nödvändiga hållbarheten, medan de väl placerade tangenterna gör att du kan skriva bekvämt. Tack vare det starka aluminiumgångjärnet och det solida PC-skalet kan tangentbordshöljet sprida slag.

De sju bakgrundsbelysta färgerna gör att du kan arbeta bekvämt även i svagt ljus. YEKBEE finns dessutom i sex färgalternativ som rosaguld, marin, silver och mer.

USP: 360-graders roterbar design

Kolla in på Amazon

# 2. KUTTRA

Ett elegant foliofodral som också fungerar som ett tangentbordskåpa elegant. Den avtagbara designen ger dig flexibiliteten att ta bort tangentbordet (när det inte behövs) för att bära iPad lite bekvämare.

Prata om design; tangentbordskåpan är välbyggd och kan ge iPad den nödvändiga vården. Medan polyesterläderens yttre ger en gripande känsla, ger polyuretanskalet strukturen.

Tangenterna har fått ett bättre klick vilket gör det lättare för dig att gå igenom din typ. Dessutom ser COO bra ut i alla fyra färgalternativ: grå, mörkblå, champagne och röd.

USP: Avtagbar design

Kolla in på Amazon

# 3. Anker

Anker trådlöst tangentbordsväska är grundat för att inte bara skydda din iPad utan också förbättra skrivhastigheten. Den kompletta, smala designen har berikats med snyggt hantverk. Tangenterna känns väldigt smidiga vid beröring; vilket resulterar i effektiv skrivning.

Det avancerade materialet ger tillräckligt med styrka för att absorbera stötar och vara en långvarig följeslagare till din smarta surfplatta. Du kan enkelt justera den för att få en bättre betraktningsvinkel. Ännu bättre, dess batteri räcker upp till sex månader på en enda laddning.

USP: Snyggt hantverk

Kolla in på Amazon

# 4. NOKBABO

NOKBABO presenterar ett Bluetooth-tangentbordsfodral med 130 graders smart folio inbunden omslag. Denna produkt är ultratunn och har automatisk sömn- och vaknarfunktion. Byggkvaliteten på detta tangentbordsväska är tungt, men NOKBABO har lyckats hålla det lätt.

En anmärkningsvärd egenskap i det här fallet är tyst skrivning eftersom varumärket har använt ABS tysta knapptryckningar, det finns därför inget irriterande klickljud när du skriver långa e-postmeddelanden eller dokument på natten. Detta robusta fodral erbjuder skydd för hela kroppen för att hålla din iPad borta från repor och andra skador.

USP: tysta ABS-knappar

Kolla in på Amazon

# 5. BaIBaO

BaIBaOs design- och forskargrupp har spenderat tillräckligt med tid i laboratoriet för att skapa en genial design, som är tunn, lätt och enkel. Du kan enkelt bära din iPad Air i din portfölj, handväska eller ryggsäck. Det är jättekul att arbeta på premiumenheten i skolan, kontoret, hemmet eller under resor.

Trött efter en lång arbetsdag? Få en dos underhållning på din iPad Air. Du kan justera flera visningsvinklar på skärmen så att du kan titta på videor och filmer bekvämt. Detta fodral sparar enhetens batterilivslängd eftersom den har en automatisk vilolägesfunktion.

USP: Enkel design

Kolla in på Amazon

# 6. Ny Trent Airbender Star

Nya Trent Airbender Star har en lågprofil design och avtagbart Bluetooth-tangentbord. Det robusta clamshell-fodralet har matt yta. Tack vare den solida konstruktionen är den extremt tålig.

Detta tangentbordsväska har en roterande gångjärnsdesign och ett vikbart handtagställ i metall som ger optimal synvinkel. Eftersom tangenterna är väldigt smidiga kommer du att tycka om att skriva. Det solida locket säkerställer att surfplattan skyddas från repor och droppar.

USP: Rotations gångjärn design

Kolla in på Amazon

# 7. ZAGG

När det gäller märkbar funktionalitet kommer ZAGG att fullgöra din önskan. Den noterade kvaliteten som har fångat mina ögon är gångjärnsdesignen som erbjuder 135 graders betraktningsvinklar. Det betyder att du kommer att få mer förbättrad mediatittid.

En annan funktion som gör detta tangentbordsväska till en riktig affär är det kraftfulla 950mAh-batteriet som håller i flera månader på en enda laddning. Därför behöver du inte bry dig om att ladda den upprepade gånger.

Dessutom är tangenterna i ö-stil utformade för att erbjuda ett 30% extra skrivområde för att göra skrivningen bekvämare. En sak till, du har också sju förtrollande färger att välja mellan.

USP: Island-tangenter

Kolla in på Amazon

# 8. Inateck

Inateck tangentbordsväska har alla kvaliteter för att vara ett värt val. Den ultrakompakta designen ser väldigt elegant ut på iPad. Nycklarna är mycket lyhörda och erbjuder taktil feedback.

Magnetbrytarens design tänds automatiskt på tangentbordet när iPad är låst i upprätt läge och stängs av när den är separerad. Materialet av högsta kvalitet förstärker dess hållbarhet. Den släta ytan ger bättre grepp.

USP: Magnetisk omkopplardesign

Kolla in på Amazon

# 9. Greenlaw

Greenlaws tangentbordsväska ger dig mindre arbetstid än Phixnozars, men du kan snabbt ladda detta tangentbordsväska på bara två timmar. Och använd sedan tangentbordet i sextio timmar utan bakgrundsbelysning och åtta timmar med bakgrundsbelyst. Den rosa nyansen på detta tangentbordsväska kan hindra män från att använda det, men du kan alltid bryta några regler för en fantastisk upplevelse.

För affärsmän och marknadsförare är detta tangentbordsväska perfekt för presentationer när det roterar i 360 grader. Detta fodral är tillverkat av högkvalitativa material för att skydda din iPad Air från alla hörn och sidor.

USP: Smal och lätt profil

Kolla in på Amazon

# 10. POWERADD

Om du letar efter komfort och bekvämlighet, ta med dig POWERADDs tangentbordsväska till din iPad Air. Detta fodral ger dig frihet att skriva på din iPad från ett avstånd på 33 fot. Dess kraftfulla Bluetooth gör att du kan sitta borta från din iPad och skriva bekvämt. Du kan koppla av på din soffa eller fåtölj och använda din iPad Air.

POWERADD har det inbyggda Li-ion-batteriet, vilket ger dig 72 timmars kontinuerlig batteritid och 30 dagars standby-tid. Den intelligenta automatiska funktionen sätter din iPad Air i vila och väcker den.

USP: Kraftfullt Li-ion-batteri

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Sammanfatta

Jag hoppas att du har hittat det perfekta tangentbordsfodralet till din iPad Air 2. Det skulle vara trevligt att känna till ditt val. Vilken är den kvalitet du vill se i varje tangentbordsväska till iPad? Personligen är den kvalitet jag aldrig kompromissar när jag väljer ett tangentbordskåpa de mycket lyhörda tangenterna.

Du bör titta på:

 • Bästa iPad Air 2 Folio-fodral
 • Bästa kraftbanker för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found