Blogg

Bästa flygspårningsappar för iPhone och iPad 2021

Trots att jag var en ivrig resenär lärde jag mig nyligen om flygspårningsappar på iPhone och iPad. Dessa erbjuder bekvämligheten med att visa flygstatus när du är på resande fot, få varningar om förseningar eller avbokningar, kontrollera ankomst- och avgångstider på vilken flygplats som helst, organisera resplaner och mer. Som någon som alltid är glada över att flyga eller till och med se ett plan gå förbi, hade jag mycket roligt och kände en hel del FOMO som lekte med dessa appar. Här är min uppfattning om de bästa flygspårningsapparna för iPhone och iPad som alla resenärer behöver.

 1. Flightradar24
 2. Flygig
 3. Flygspåraren
 4. FlightAware Flight Tracker
 5. App i luften
 6. FlightView Flight Tracker
 7. Avståndsverktyg
 8. Flight Board
 9. Plane Finder
 10. Planes Live

1. Flightradar24

Av de appar jag testade vinner den här när det gäller gränssnitt och funktioner. Den har en unik interaktiv världskarta som visar alla flygningar som sker i realtid. Du kan trycka på ett plan för detaljerad information som dess rutt, avgångstid, beräknad ankomsttid, flygplanstyp, hastighet, höjd, foton på flygplanet etc.

Naturligtvis kan du också söka efter enskilda flygningar med flygnummer, flygplats eller flygbolag och filtrera flyg efter flygbolag, flygplan, höjd, hastighet och mer. Du kan också visa detaljerade väderrapporter längs den valda flygningens rutt. Dessutom kan du ställa in anpassade varningar om nödsituationer eller unika flygningar i närheten.

Den roligaste funktionen är 3D-vyn som låter dig se vad ett flygplans pilot ser i 3D. Detta gör att det känns som ett flygsimuleringsspel och kommer att hålla reseälskare engagerade. Du får bara några sessioner av den här funktionen i gratisversionen och kommer att behöva prenumerera på mer.

En aspekt som jag älskade mest är hur få annonser som visas i appen inte är påträngande och aldrig stör användarupplevelsen. En av de coolaste aspekterna är hur du kan rikta din telefon mot ett plan som flyger över huvudet i verkligheten, och appen kommer att hämta dig information om flygningen. Ganska smidig för alla resenärer och flygnördar! Jag är säker på att du kommer att tycka om att utforska de många funktionerna i denna gratis flight tracker-app och rekommenderar den.

Pris : Gratis (prenumerationen börjar på $ 1,49 per månad)

Ladda ner

2. Flygig

Kolla in den här iOS-spårningsappen för att logga dina resor och få tillgång till all information du kan behöva. Flighty håller dig informerad med anpassningsbara och tidsbestämda aviseringar från detaljerade flygkartor till live spårning, fördröjningsprognoser och mer.

Dessutom är den vackert utformad och en riktig bris att använda. Jag uppskattar särskilt att du får Flighty Pro med på din första flygning utan att behöva ange någon kreditkortsinformation eller registrera dig för en gratis provperiod. Pro-fördelarna inkluderar push-aviseringar, fördröjningsprognoser, kalendersynkronisering och mer. När du väl upplevt hur den här appen förvandlar ditt reseliv kan du inte leva utan den.

Pris : Gratis

Ladda ner

3. Flygspåraren

Här är en annan måste-tracker för frekventa flygare. Du kan spara och visa vilket flyg du vill och organisera dina resor för enkel åtkomst. Interaktiva kartor och omfattande information om dina rutter säkerställer att du alltid känner till och kan undvika förseningar. Dessutom erbjuder den också flyginformation och sittkartor för de flygningar du har sparat eller spårar.

Med tanke på överflödet av funktioner var appen lite knepig att hitta mig först. Men låt inte det avskräcka dig från att ladda ner det eftersom det är ett obligatoriskt tillskott till alla resenärers verktygslåda. Du kan få inblick i flygplatser, se ankomster och avgångar i realtid, hålla dig uppdaterad med de senaste väderrapporterna och mer.

Pris : Gratis (medlemskap börjar på $ 1,99)

Ladda ner

4. FlightAware Flight Tracker

Här är en annan utmärkt app för att se flygstatus och spårningskarta i realtid för alla kommersiella flygningar världen över. Det kan också spåra allmänflyg i USA och Kanada, till exempel privata flyg och charterflyg. Du måste skapa ett konto i appen för att få åtkomst till dess funktioner.

Du kan ställa in anpassade varningar för flyg som du spårar för att hålla dig informerad när du är på språng. Dessutom gör det det enkelt att se närliggande flyg med en blick och känna till eventuella förseningar. Du kan välja mellan fyra olika kartvyer, nämligen klassiska, gator, satellit eller hybrid, plus alternativ för väderöverlägg. Det är fantastiskt att se flygplanen röra sig i realtid på kartan var som helst i världen. Tryck på vilken flygning som helst för att se rutten spela live på din skärm och få relevant information som tider och information om grinden.

Pris : Gratis

Ladda ner

5. App i luften

Mer än bara en spårningsapp, den här är en personlig resvägschef. Den erbjuder en allt-i-ett-lösning som gör det enkelt att söka och boka flyg, behålla dina resplaner och ombordstigningskort, spåra dina mil och mer.

Jag älskar det eftersom det är en bekväm och säker plats att ha all min reseinformation och tillgång med ett ögonblick. Dessutom är den tillgänglig på Apple Watch och inom iMessage för att snabbt dela flyginformation med kontakter.

Dessutom lär appen sig av dina resepreferenser över tid, till exempel vilka flygbolag och rutter du föredrar, för att hitta och samla de bästa alternativen för dig. Det kommer definitivt att lindra stressen i ditt reseliv och hjälpa dig att planera dina resor bättre.

Pris : Gratis ($ 4,99 för månadspremie)

Ladda ner

6. FlightView Flight Tracker

Detta är en annan utmärkt resurs för att spåra flyg, kontrollera gate-uppdrag och hålla dig uppdaterad om förseningar och avbokningar. Det gör det väldigt enkelt att hålla din reseinformation på ett ställe genom att helt enkelt vidarebefordra dina e-postmeddelanden till [email protected] och se dem automatiskt läggas till i ditt schema.

Dina resor synkroniseras mellan enheter och du kan lägga till anteckningar som biluthyrnings- och hotellbokningsnummer etc. Du kan dessutom visa en färgkodad karta över flygplatsfördröjningar i USA och Kanada, tillsammans med väderöverlagringar. Oavsett vilken information du behöver om dina flygningar kan den här appen hjälpa dig, från terminal- och bagageinformation till vägbeskrivning till flygplatsen, integrerad i iOS Maps-appen.

Jag gillade särskilt möjligheten att ringa ett flygnummer direkt från skärmen Flyginformation för enkelhet och bekvämlighet. Uppmärksamhet på detaljer är prisvärt!

Pris : Gratis

Ladda ner

7. Avståndsverktyg

Här är ett verktyg som låter dig mäta avståndet mellan punkter på en karta snabbt och enkelt. Du kan också beräkna området för icke-överlappande ritade polygoner. Se resultaten i metriska enheter för avstånd (meter, kilometer) och imperiala enheter (meter, miles, fot för höjd).

Det är praktiskt för att kartlägga tomter / hemgränser, jordbruksfält eller andra avstånd / områden. Du kan också rita valfri form på kartan och beräkna området. Vidare låter Follow Mode dig beräkna avstånd eller områden helt enkelt genom att flytta.

Pris : Gratis (köp i appen $ 3,99)

Ladda ner

8. Flygstyrelse

Den här appen erbjuder information om över 16 000 flygplatser och 1400 flygbolag över hela världen och är ett måste för frekventa flygare över hela världen. Oavsett om du är passagerare eller besättningsmedlem hjälper den här appen dig att kontrollera och hålla reda på information om flygstatus i realtid och information som uppdateras varje minut.

Det är precis som att ha de gigantiska flygbrädorna inom din handflata, men med några exceptionella fördelar. Du kan nämligen söka efter specifika flyg efter destination eller flygnummer. Du kan omedelbart begränsa resultaten med det genomtänkta sökgränssnittet för att hitta precis vad du letar efter.

Pris : Gratis

Ladda ner

9. Plane Finder

Det här är en betald app, men det är värt det för globetrotterare som letar efter en pålitlig flygspårningslösning. Den erbjuder mest information om rutten såväl som flygplanet. Det har inga annonser och det är enkelt att hitta flyg, flygplatser och mer.

Kraftfulla filter gör det möjligt att få den information du behöver på ett ögonblick. Du kan till och med använda AR-funktionen som låter dig identifiera flygningar runt dig genom att rikta kameran mot den. Vidare kan du hoppa till världsomspännande platser genom att lägga till favoritbokmärken, kontrollera flygplatsens ankomst- och avgångstavlor och se liveinformation och statistik. Ett spännande alternativ är uppspelningsfunktionen som låter dig se tidigare flygningar tillbaka till 2011.

Pris : $ 29,99

Ladda ner

10. Planes Live

”Planes Live” är utformad för att låta dig exakt spåra flygplan och helikoptrar från hela världen. Du kommer att få omedelbara varningar för inställda flyg, schemaläggningsändringar och flygändringar. Dessutom kan du söka efter valfri flygning, plats och flygplats.

Du har möjlighet att lägga till flygplatser och platser till mina platser för att komma åt och enkelt spåra dem. Hitta väderprognosen för vilken flygplats eller plats som helst och utnyttja smarta filter för att spåra ett specifikt flygbolag eller flygmodell.

Denna app är också kompatibel med flera språk som engelska, arabiska, danska, franska, tyska, indonesiska, italienska och japanska. Oavsett om du är flygbolagsarbetare eller flygentusiast kommer du att uppskatta den här informativa appen med kraftfull funktionalitet.

Pris : Gratis (Premium börjar vid $ 2,99)

Ladda ner

Har du provat några flygspårningsappar än?

Allt detta prat om flygspårare för iPhone och iPad har återupplivat min vandrande, och jag kan inte vänta med att packa mina väskor igen och åka på något äventyr. Hur är det med dig? Berätta var du är iväg nästa i kommentarerna nedan. Och glöm inte att kolla in de bästa reseapparna för alla dina resor.

Du kanske vill ta en titt på:

 • iPhone renare appar
 • Vattenstämpelappar för iPhone
 • Säkerhetsappar för iPhone och iPad
 • Party planner apps för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found