Blogg

Bästa iPad Pro 10,5-tums läderfodral 2021

Den helt nya 10,5-tums iPad Pro ser riktigt fantastisk ut med den överlägsna skärmen och den polerade designen. En sådan fantastisk tablett förtjänar nödvändig vård och skydd mot oavsiktliga fall. Ett läderfodral av hög kvalitet skulle vara en förtjusande kostym för surfplattan, eftersom det inte bara skulle skydda enheten från oavsiktliga fall utan också hålla bort repor. Vad sägs om att utforska de lyxiga omslagen? Gå över och välj en formprofil från dessa utsökta samlingar av de bästa 10,5-tums iPad Pro läderfodral.

 1. KAVAJ
 2. Fintie
 3. BELK
 4. ESR
 5. EasyAcc
 6. MoKo
 7. Spigen
 8. Ztotop
 9. Fintie
 10. Antbox

1. KAVAJ

KAVAJ är välkänt för att producera läderfodral av högsta kvalitet. Och detta läderfodral är inte annorlunda. Den knäpps fläckfritt runt surfplattan och ger bättre grepp tack vare läderstrukturen.

Du kan dubbla upp frontlocket perfekt för att få bättre mediesynvinkel och även skriva bekvämare. Funktionen för automatisk sömn / väckning spelar en effektiv roll för att maximera surfplattans batteritid.

Med den mjuka flanellen har pekskärmen det nödvändiga skyddet från grunden. Dessutom kommer detta högkvalitativa fodral i två färger: svart och brunt.

USP: Äkta läder

Kolla in på Amazon

2. Fintie roterande fodral till iPad Air

Finties roterande fodral visar en fängslande design. Läderfodralet ser ganska tilltalande ut för ögonen. Den levereras med en inbyggd pennhållare och adapterplats som gör den användarvänlig. Fodralet har snyggt konstnärskap med en rad designalternativ som ser bra ut på iPad.

Fodralet är väldigt smalt och lätt och håller den surfplattans minimalistiska profil intakt. Den största attraktionen är dess rullande design. Kåpan är tillräckligt stark för att skydda din enhet från mindre fall.

USP: Snap-n-Roll Design

Kolla in på Amazon

3. B BELK

B Belk läderväska har klassisk bokdesign som ger din surfplatta ett professionellt utseende. Högkvalitativt PU-läder i kombination med det rika hantverket gör detta folio-fodral till ett premiumval. Datorns inre skyddar din enhet från stötar.

Det finns fyra platser som låter dig behålla kredit- och ID-kort. Det finns också ett par fack som låter dig behålla dollarsedlar. Dessutom kan du välja Belk Folio-fodral i nio attraktiva färgvarianter.

USP: Klassisk design

Kolla in på Amazon

4. ESR

Grundat med syntetiskt läder av hög kvalitet, har ESR foliofodral en snygg profil. Läderfodralet visar lyxigt hantverk och en elegant matchning för iPad. Det mjuka insidan av mikrofiber förhindrar surfplattan från grunden.

Det finns ett inbyggt handrem som gör att du enkelt kan bära din surfplatta. Den har också en hållare så att du säkert kan hålla din Apple-penna. Det inbyggda stativet erbjuder önskad betraktningsvinkel både för att titta på media och skriva. Läderfodralet finns i endast två färger svart och brunt.

USP: Anti-Slid Groove Design

Kolla in på Amazon

5. EasyAcc

Vad som gör EasyAcc-läderfodralet till ett attraktivt alternativ är en extremt tunn design. Med den finaste syntetiska läderkonstruktionen känns locket otroligt smidigt att ta på. Trots att den har en snygg profil kan fodralet försvara din surfplatta från stötar.

Automatisk sömn / vakna funktion fungerar effektivt för att förlänga batteriets livslängd på din surfplatta. De perfekta utskärningarna ger enkel åtkomst till alla portar och knappar på din iPad. Med sex tillgängliga färgalternativ kommer du att kunna välja rätt matchning för din enhet.

USP: Högkvalitativt syntetiskt läder

Kolla in på Amazon

6. MoKo

MoKo är den perfekta kombinationen av tunnhet och skydd. Datorns baksida är mycket stöttålig. Mikrofiberinredning säkerställer att din enhet kan hålla bort repor.

Skyddad med PU-läder av hög kvalitet, kan skyddet skyddas från fall. Med inga ramar kan du svepa över skärmen utan hinder.

Ännu bättre, detta snygga läderfodral finns i 17 livfulla färger. Så du har många alternativ att experimentera.

USP: Interiör i mikrofiber

Kolla in på Amazon

7. Spigen

Spigen är känt för att producera fall av högsta kvalitet. Och du kan förvänta dig att detta iPad Pro-fall faller på samma linje. Den har en raffinerad design som sömlöst passar på surfplattan.

På grund av den förstärkta konstruktionen (PC och PU-läder) kan den uthärda droppar och erbjuder även ett komplett försvar mot skrapning. Den upphöjda kanten fungerar som en pålitlig sköld för pekskärmen mot repor.

Du kan justera stativet så att den har önskad betraktningsvinkel för att titta på videor och skriva bekvämare. Dessutom finns Spigen foliofodral i två färger: svart och brunt

USP: befäst konstruktion

Kolla in på Amazon

8. Ztotop

Ztotop är en utställningsprofil som du bör välja för att få din iPad att se proffsig ut. Foliofodralet är snyggt tillverkat av PU-läder och har en mjuk struktur. För att säkerställa att din iPad har den skydd som behövs från droppar, kommer den med en solid PC-ram. Därför kommer din iPad att förbli säker om den råkar stöta på stötar.

Väskan har en hållare som låter dig behålla din Apple Pencil. Du kan ställa upp din surfplatta i flera positioner för att titta på media i dina önskade vinklar. Slutligen kommer Ztotop i sex attraktiva färger som svart, brun, blå och mer.

USP: Mjukt strukturerat yttre

Kolla in på Amazon

9. Fintie SlimShell

Jag gillar Fintie SlimShells snygga design som gör ett fint par med iPad Pro. Det mjuka texturerade yttre skalet ger bättre grepp; vilket förhindrar att surfplattan glider ur händerna. Microfiber interiör ger väskan att hålla bort skrapa.

För alla är så smala kan fallet hindra effekterna av mindre stötar. SlimShell har också en hållare för säker förvaring av Apple Pencil. Den största höjdpunkten i detta foliofall är dock det stora utbudet av färgglada varianter.

USP: Levande färgvarianter

Kolla in på Amazon

10. Antbox

Plastskal är lätta att knäcka och Antbox har gjort iPad Pro-fodralet av mjukt TPU-material, vilket är svårare. Det skyddar din iPad från normala fall, repor, damm och smuts. Förutom det, med exakta skärningar kan du njuta av dina iPad-portar och funktioner utan problem. Det har också en plats att vila din Apple Pencil medan du inte använder den.

Den magnetiska vippmekanismen möjliggör automatisk väckning och sömnfunktion, vilket ger dig enkel åtkomst till iPad. Slutligen finns det tre livfulla färger att välja mellan.

USP: Mjukt och slitstarkt TPU-material

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Sammanfatta:

Så vilket läderfodral kommer att pryda utseendet på din helt nya iPad Pro? Låt oss veta om de egenskaper du har gillat i den. Dela också gärna dina åsikter på surfplattan och vad som gör den så användarvänlig.

Du vill titta på dessa tillbehörslistor:

 • Bästa 12,9-tums iPad Pro Folio-fodral
 • Tangentfodral för 12,9-tums iPad Pro
 • Bästa 12,9-tums iPad Pro läderfodral
 • Casemade 10,5-tums iPad Pro läderfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found