Blogg

Carved Satellite Series träfodral för iPhone 6s / 6s Plus

De höga idéerna tar dig ibland till den sublima positionen. Låt din fantasi flyga högt, låt dina ambitioner röra din innersta styrka och testa din uthållighet till fullo. Det som kommer ut är perfektion som är oslagbar.

Carved har återigen lyckats kombinera fantasi, styrka och uthållighet för att skapa ett fantastiskt träfodral för iPhone6 ​​/ 6s och iPhone 6 Plus / 6s Plus. Till skillnad från Live Edge-träfodral är dessa fodral inte av 100% trä; snarare är de stötfångarhöljen laddade med äkta trä, polykarbonat och gummi.

Men det finns något som liknar Live Edge-träfall. Den här gången har Carved hämtat sin inspiration från naturen. Varumärket visualiserar jorden från en satellits vinkel - hur skulle jorden se ut om den ses från satellit? Detta har inspirerat designers på Carved att göra jordnära mönster på varje träfodral i Satellite Series.

Woods inre skönhet

Satellitserier från Carved avslöjar skogens inre skönhet; detta gör en utilitaristisk del till ett elegant konstverk. För att extrahera det minsta från växterna och träden, tar Carved burlsna, knutarna och de kasserade bitarna och gör dem till något otroligt. Träfodral i satellitserien ger dig en inblick i den inre utformningen av träden runt oss. Om du tittar på ärenden från ett avlägset, kommer du att märka att du tittar på dem från rymden.

Unika fall

Innan någon annan tar tag i ditt val av ärende, bör du snabbt ta bort fallet. Precis som Live Edge, har också satellitserien ett unikt träfodral för dina iPhones. Och därför får du inte två liknande fodral med samma färger och mönster. Snidade teammix och snurrfärger för att matcha otaliga kornmönster och färger i varje bit. Välj en bit som matchar dig!

Carved har tagit magin i tre olika mönster av träväskan: Traveler Case, Clear Slim Case och Matte Black Slim Case. Om du är religiöst kär i iPhone-tillbehör av trä och inte vill ha något så solidt som ett helt skal, skulle Satellite Series-fodral verkligen locka dig att köpa en.

Pris: $ 49

Köp det från Carved.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found