Blogg

Bästa läderfodral för AirPods och AirPods 2 2021

Jag vill aldrig se min dyrbara gadget som AirPods ridit med repor. Och jag tror inte att någon av er uppskattar dem heller. Det är den enda anledningen till att jag tyckte att det skulle vara fantastiskt att utforska de finaste läderfodral för AirPods eller AirPods 2.

Det finns gott om de bästa AirPods / AirPods 2-väskorna som är utformade för att hålla hörlurarna säkra. De med den löstagbara kroken är dock min favorit. Även om den eleganta designen alltid är mitt bästa val, lockar fodralet med livfulla färger mig också. Vill du kolla in mina val? Här har du!

 1. KulorCases Top-Grain Leather Case
 2. Avkodat AirCase2 fullkornsläderfodral
 3. Tolv South AirSnap
 4. Xberstar läder stötsäker fodral
 5. MRPLUM Läderfodral med metallspänne
 6. MoKo-ficka för läderfodral
 7. Maxjoy läderskyddsväska med nyckelring
 8. Fintie Premium PU läderfodral
 9. ICARER äkta läderfodral
 10. Spaysi Airpods Läderfodral med bälte
 11. Air Vinyl Design läderfodral

1. KulorCases läderfodral i toppkorn

Kulor har handgjorda ett ultralätt men ändå starkt fodral av högkornigt läder. Väskan utmärker sig i alla aspekter - från design till funktionalitet. Enkel öppning och stängning av locket ger snabb åtkomst till dina AirPods. Exakt skärning garanterar full åtkomst till blixtladdningsporten.

Du kan bära dina AirPods säkert medan du reser. Kontrollera det metallspänne som hjälper dig att fästa väskan i dina väskor, jeans eller andra saker. Ett läderbälte kan också hjälpa dig att hålla fodralet i dina händer.

Pris: $ 39,00

Kolla in på KulorCases

2. Avkodat AirCase2 fullkornsläderfodral

Håll dina AirPods säkra och säkra med de mjuka ledarinläggen i detta fodral. Den stötsäkra TPU förstärker skyddet mot repor, slitage och stötar. Den har handgjorts för att säkerställa kvalitet och hållbarhet.

Dessutom finns det ett unikt grepplock som säkerställer en tät passform och gör det lätt att hålla. Den tvådelade konstruktionen ökar styrkan i detta fodral. Den levereras också med en matchande läderband som gör den idealisk för både resor och dagligt bruk.

Fördelar

 • Grepplock
 • Dubbelskydd
 • Matchande snodd

Nackdelar

 • Inga färgalternativ

Pris: 29,99 €

Kolla in på Decoded

3. Tolv South AirSnap

Twelve South är känd för att presentera förstklassiga tillbehör för Apple-enheter. Och jag har varit ett fan av dess erbjudanden.

AirSnap har en estetisk design och ger den mycket nödvändiga skyddet för AirPods utan att kompromissa med stilen. Fullkornsläder med synliga sömmar gör att det ser ut som ett förstklassigt val.

Med det användbara klippet kan du fästa AirPods i en ryggsäck och förbli bekymmersfri. Säkerhet åt sidan får du välja mellan två proffsiga färgvarianter som svart och djup kricka.

Pris: $ 27,53

Kolla in på Amazon

4. Xberstar läder stötsäker fodral

Xberstar presenterar AirPods-fodral tillverkat av äkta läder. Det ser elegant ut och elit, båda samtidigt. Fodralet passar perfekt och det är fullt kompatibelt med trådlös laddning. Den är tunn och lätt, ger knappast någon bulk.

De flesta läderfodral lossnar efter en tid, men det här gör det inte. Det kommer att passa perfekt, varje gång. Slutligen finns det många olika färgvarianter tillsammans med olika tillgängliga modeller.

Pris: $ 45,00

Kolla in på Amazon

5. MRPLUM Läderfodral med metallspänne

MRPLUMs AirPods-fodral är tillverkat av naturligt kohudskinn och visar därför en oemotståndlig charm när du håller dina hörlurar i fodralet. Under en period kommer läder att ändra färg och egenskaper, och du får ett unikt fodral.

Utan att avbryta laddningskabeln skyddar detta läderfodral ditt AirPods-fodral med exceptionell lyx och elegans. MRPLUM har handgjorda detta Apple AirPods läderfodral av äkta läder.

Pris: $ 12,89

Kolla in på Amazon

6. MoKo-läderfodral

Om funky design charmar dig, bör du överväga MoKo. Den är gjord av högkvalitativt PU-läder och har en reptålig mikrofiberinredning. Du kan också lita på att detta fall tål mindre droppar.

Med det avtagbara bandet har du den komfort som behövs för att bära AirPods. Dessutom finns det en exakt utskärning för Lightning-porten så att du kan ladda AirPods-fodralet utan problem. Dessutom säkerställer de nio färgvarianterna att du inte har några problem att välja ett märkbart skydd för din enhet.

Pris: $ 9,59

Kolla in på Amazon

7. Maxjoy läderskydd med nyckelring

Här är ett annat sött läderfodral som passar perfekt till dina AirPods. Den har också en nyckelringrem som kan vara till hjälp om du är en cyklist. Dessutom motstår den damm och smuts för att nå dina AirPods.

Väskan erbjuder obegränsad tillgång till laddningsporten; det betyder att du inte behöver ta bort fodralet för att ladda dina AirPods. Slutligen finns det tre olika färgval tillgängliga.

Pris: $ 15,89

Kolla in på Amazon

8. Fintie Premium PU läderfodral

Fintie AirPods-fodral är tillverkat av premium PU-läder och erbjuder ett brett utbud av kreativ design och levande vanliga färger. Även detta ger en nyckelring över fodralet. Dessutom skyddar den magnetiska förslutningen dina AirPods ordentligt från damm och smuts.

De exakta skärningarna på fodralet underlättar sömlös laddning av dina AirPods utan att behöva ta bort fodralet. Slutligen passar designen och färgalternativen för alla kön och åldersgrupper.

Pris: $ 7,99

Kolla in på Amazon

9. ICARER äkta läderfodral

När du pratar om det stiliga AirPods-fodralet kan du inte hålla den här från ICARER borta. Konstruktionen i äkta läder förstärker både design och hållbarhet. Oavsett om det är att absorbera chock eller slåss mot skrapning är det tillräckligt bra för att leva upp till förväntningarna.

På grund av läderstrukturen kan den behålla sin charm länge. Dessutom finns ICARER i tre färgalternativ som svart, brun, röd och khaki.

Pris: $ 16,67

Kolla in på Amazon

10. Spaysi Airpods Läderfodral med bälte

Ett läderfodral av högsta kvalitet som Spaysi förtjänar att hitta sin plats i denna serie. Dess största höjdpunkt är kohudskinnet som ger det ett vintagelook. Alla utskärningar är ganska mycket på målet, så att du inte har några problem att använda dina trådlösa hörlurar.

Införandet av mjukt sammetfoder gör det möjligt för fodralet att skydda AirPods mot skrapning. En annan anmärkningsvärd funktion är den dubbla krokhållaren som låter dig bära din enhet med mer bekvämlighet. Dessutom har du tre färger att välja mellan - svart, brunt och vinrött.

Pris: $ 13,99

Kolla in på Amazon

11. Air Vinyl Design läderfodral

Vad som gör "Air Vinyl Design" till ett ganska bra alternativ är den "raffinerade handgjorda designen." Det högkvalitativa kornläderet förstärker dess struktur för att uthärda chock.

Den steniga strukturen ger mer känsla till sin profil och ger också ett förbättrat grepp. Med det släta innerfodret skyddar fodralet AirPods-fodralet från grunden.

Dessutom kan du välja Air Vinyl Design i tre snygga färgvarianter som brunt, rosa och rött.

Pris: $ 9,99

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Förutsatt att du har hittat det bedårande skyddet för dina trådlösa hörlurar. Vill du berätta något om ditt val? Jag skulle uppskatta att ha din feedback nedan i kommentarerna.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

 • Hur man använder Live Lyssna med AirPods
 • Bästa AirPods-remmar
 • Bästa Apple AirPods-alternativ för iPhone
 • Hur man uppdaterar AirPods firmware till den senaste versionen
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found