Blogg

VideoMix iPhone-app - Skapa bild- och videokollage

Det finns gazillion-appar där ute som skapar bild- och videokollage på din iPhone. Vad som gör VideoMix så speciellt är att du kan komma igång i ett ögonblick och ändå skapa fantastiska, vackra, omhuldade bild- och videokollage och dela dem med dina vänner.

Vackra layouter, ett lättanvänt gränssnitt, en vänlig redigeringsprocess ... funktioner som dessa gör VideoMix till en mycket bedårande app som du kan använda för att skapa intressanta collage direkt. Det finns tillräckligt med funktioner för att hålla dig limmad och för att hjälpa dig att skapa något riktigt fantastiskt men det är inte överväldigande på något sätt.

Som jag sa finns det flera appar som gör samma jobb som VideoMix: bild- och videokollage. Men så vitt jag har sett är VideoMix den enda appen som blandar både videor och foton i ett enda collage. Så det kan finnas videor som spelas bredvid foton. Du kan till och med fylla i ett helt rutnät med videor från din kamerarulle.

Vi fick leka med VideoMixs gratis iPhone / iPad-app och resultaten är verkligen intressanta och fängslande. Det finns många saker du kan anpassa. Från gränsen på collageplattorna till rutnätet och musiken finns det mycket du kan göra.

Skapa ditt videokollage

VideoMix levereras med över 70 unika galler som du kan välja mellan. Du måste uppgradera (genom ett köp på $ 0,99 i appen) för att låsa upp alla galler (tillsammans med färger och texturer). Rutnätet är den grundläggande layouten för hur ditt collage ser ut.

Åh men du slutar inte med gallret. Du kan ge var och en av brickorna en vacker rundad kant och du kan styra kantens radie. Och du kan också bestämma gränsbredden. Du kan gå utan gränser också som klibbar ihop brickorna.

Välj färgbakgrunder eller texturerade bakgrunder från en enorm lista med alternativ i appen. Bakgrunden passar bra med bilderna om du fortsätter att justera och testa de olika alternativen.

När du har lagt till foton och videor kan du välja en låt från ditt iTunes-bibliotek för att spela för collaget. Det finns en snygg liten brytare som, när den är aktiverad, tona ut ljudet när videon slutar.

Dela det med vänner

Du kan dela videorna på Instagram eller Facebook eller skicka det via e-post. Du kan också spara den på kamerarullen.

Med tanke på det intuitiva och enkla gränssnittet som till och med möjliggör beskärning av videor du vill lägga till i collaget, är VideoMix definitivt en värdig app. Det tar dig från vanliga gamla foton och korta videoklipp till ett blandat collage. För mer information kan du besöka VideoMixApp.com

Pris: Gratis

Ladda ner VideoMix

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found