Blogg

Bästa iPhone-fotograferingsappar 2021

Kärleken för fotografering är på den sjunde månen dessa dagar, tack vare ankomsten av fantastiska kameror i smartphones och en uppsjö av förstklassiga foto- och videoappar. Idag behöver du inte en fantastisk DSLR-kamera (i stor utsträckning) för att ta fantastiska bilder. Med de bästa tillgängliga iPhone-fotograferingsapparna kan du redigera dina snaps som ett proffs och spränga dem på sociala webbplatser för att vinna utmärkelser och stärka ditt självförtroende att gå bortom avståndet.

1. Instagram

Hur kan du ignorera en app som Instagram som har mer än 500 miljoner användare? Fylld med massor av snygga filter, kan den enkelt försköna dina bilder. Funktioner som alternativet att dela försvinnande foton / videor, livevideor, lägga till boomerang till berättelser och möjligheten att kommunicera samt dela dina historier med det stora samhället gör den här appen till ett utmärkt val.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Photofox - Fotoredigerare

När det gäller fotoredigering på iOS-enheter erbjuder Photofox - Photo Editor en enda lösning som gör att du kan redigera bilder med precision. Appen kommer med mer intuitiv fotomixning så att du kan skapa fantastiska dubbla exponeringar och iögonfallande konst.

Kombinera flera foton enkelt och redigera varje lager i linje med ditt behov. Det finns också ett verktyg för att idealiskt justera transparens och blandningslägen så att dina bilder ser ut.

Och bara om du vill ge dina bilder lite kreativ touch, du kan rita och klotter på dina bilder, skapa imponerande grafiska mönster och till och med göra bedårande sociala medier. En annan funktion som är värt att notera är spot-on-fläckborttagaren, 16-bitars bilddjupstöd och möjligheten att redigera även RAW-bilder.

Men kom ihåg att Photofox - Photo Editors freemium-variant är ganska begränsad och du måste prenumerera på premiummodellen för att få tillgång till alla de kraftfulla verktygen.

Pris: Gratis / köp i appen börjar från $ 1,99

Ladda ner

3. Fotolabb

"Photo Lab" kommer med över 600 fantastiska effekter som omedelbart förvandlar utseendet på alla bilder. Med fotomontage med automatisk ansiktsavkänning kan du bli en tiger, forskare, astronaut eller till och med en gangster.

Placera din bild på skärmen på iPhone, dollarsedel eller till och med forntida bok för att presentera dig själv som en ikonisk stjärna. Rita dina foton för att ge dem lite konstnärlig touch. Dessutom kommer du att samla flera minnesvärda foton för att göra ett imponerande collage.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Afterlight - Photo Editor

Den här appen erbjuder den perfekta balansen mellan lättanvända men kraftfulla funktioner. Det hjälper dig att omvandla foton på ett ögonblick med filter, effekter och ljusläckage. Dessutom har du en rad pro-verktyg som också kan hantera RAW-bildbehandling.

Filterbiblioteket är särskilt imponerande och uppdateras konsekvent. Vidare är gränssnittet enkelt att använda och är mycket användarvänligt. Det är en utmärkt app för både nybörjare och avancerade redaktörer.

Pris: Gratis ($ 2,99 för månatligt medlemskap)

Ladda ner

5. VSCO

Hur länge kan du hålla en foto- och videoapp utom synhåll som varit mycket populär bland både blivande och proffsfotografer? Ja, jag pratar om VSCO som är högt rankad för pro-verktyg inklusive över 200 förstklassiga förinställningar. Med de professionellt utformade förinställningarna kan du öka dina bilder med precision.

Funktioner som HSL och gränser ger mer flexibilitet för att redigera bilder. Men vilka rubriker för VSCO är möjligheten att utforska massor av tips, tricks och handledning som kan gå långt för att förbättra dina fotograferingsförmågor.

Men kom ihåg, VSCO: s gratisversion låter dig endast komma åt begränsade funktioner och du måste ta medlemskapet ($ 20 / år) för att dra nytta av alla förinställningar och pro-tutorials.

Pris: Gratis / köp i appen börjar från $ 0,99

Ladda ner

6. ProCam 6

Med en förstklassig kamera har ProCam 6 täckt dig helt. Appen har flera fotograferingslägen som en långsam slutare, burst-läge, stående läge, 3D-foto och mer.

Med manuell kontroll över ett stort antal viktiga saker som fokus, slutartid, ISO, vitbalans, låter ProCam 6 dig ta fantastiska bilder. Det finns också ett alternativ för att ta RAW-foton.

Förpackad med 60 professionellt designade filter, gör kameraapparna att du kan pryda dina bilder med mer frihet. För att inte glömma de 17 linserna inklusive vinjett, vit vinjett, fisheye, tilt-shift och mer som kan ge både kul och gnista till din fotografering.

Pris: $ 5,99

Ladda ner

7. Focos

Det som har sålt mig ut på FOCUS är hur effektivt det går med affären. Kameraprogrammet utnyttjar dubbelkamera till fullo för att du inte bara ska fånga förstklassiga porträtt utan också justera djupkontrolleffekten.

Appen låter dig välja mellan flera simulerade bländarmembran för att få fascinerande bokeh-spoteffekter. Du kan lägga till lampor i ett 3D-utrymme så att dina bilder sticker ut. Få de flesta bländarformerna och lägg till djupfilter för att se till att dina bilder kan se avundsvärda även för proffsen.

Och med möjligheten att finjustera färg och ljusstyrka bör det inte vara en stor fråga för dig att ta snygga bilder. Vill du få några proffstips för att ta bättre porträtt? Kolla in videotutorialerna för att förbättra din skicklighet.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Rookie Cam

"Rookie Cam" har allt som krävs för att skapa fantastiska foton. Med över 150 utmärkta filter är appen fullt utrustad för att enkelt lägga till magi i dina foton.

Den fantastiska suddighetseffekten gör att motivet ser tydligare och mer tilltalande ut. Viktiga funktioner som 6x digital zoom, manuell kontroll av exponering och vitbalans, blixtkontroll med fackelläge säkerställer att du kan ta högkvalitativa foton. Du kan kombinera upp till 9 foton för att skapa ett underbart collage. Dessutom finns det 14 snygga teman och 60 texturer och ljusläckor för att pryda dina bilder.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Adobe Photoshop Mix

”Adobe Photoshop Mix” är guldstandarden för professionell fotoredigering. Med det kan du snabbt bli av med de oönskade delarna av dina bilder.

Du kommer att använda flera lager för att slå samman foton på ett bekvämare sätt. Det finns några fina blandningslägen för att skapa attraktiva bildblandningar. Det låter dig justera färger och kontrast för att använda förinställda filter och förbättra kvaliteten på dina bilder. Du kan snabbt dela din bedårande kreativitet med dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Flickr

Flickr är en av de mest populära plattformarna för att ladda upp och dela unika foton och videor. Du kan ladda upp dina foton automatiskt till Flicker-kamerarullen. De förblir privata tills du släpper loss dem.

Bläddra igenom den omfattande samlingen av fängslande foton och ordna dem precis som du vill. Appen låter dig också redigera bilder, lägga till filter för att förfina dina bilder. Interagera med Flickr-communityn och utbyta åsikter med likasinnade människor.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Snapsade

"Snapseed" är en av de finaste fotoredigeringsapparna. Med 26 avancerade verktyg och filter gör det redigering snabbt och mycket enkelt.

Du kan redigera alla RAW-filer och exportera dem som JPG. Det finns sju praktiska kontroller så att du perfekt kan justera exponering och färg. Om du vill att ditt foto ska se mer fashionabelt ut, se till att du lägger till glamourglöd. Dessutom kan du använda lätta läckor och repor för att ge bilden en retro look.

Pris: Gratis

Ladda ner

12. Halidkamera

Halide Camera är mycket uppskattat av både experter och fans och är en av de bästa fotoredigeringsapparna för iOS. Fäst med ett brett utbud av redigeringsverktyg, låter dig designa dina bilder med precision.

Du kan dra nytta av dess överlägsna kamera för att ta porträtt med bokeh-effekter. Och med verktygen som fokus-peaking och RAW-fångst har den kvaliteten att också leva upp till din professionella efterfrågan.

För att inte tala om smart auto-läge och de eleganta manuella kontrollerna som säkerställer att du har önskat kommando över dina bilder. Dessutom kan du finjustera slutartid, vitbalans och ISO för att passa ditt arbetsflöde.

Pris: $ 5,99

Ladda ner

13. EyeEm

Med EyeEm kan du sälja dina foton, få mer exponering och kunna få den avgörande kunskapen för att bli en välkänd fotograf. Du kan licensiera dina bilder till EyeEm-marknaden eller andra kända marknadsplatser. Få dina spektakulära bilder publicerade av toppbyråer, media och varumärken.

Appen har också flera högkvalitativa verktyg för att förfina dina foton. De 24 justerbara fotofiltren kan försköna dina bilder utan problem.

Pris: Gratis

Ladda ner

Loggar ut

Baserat på funktionalitet och de avancerade redigeringsverktygen har dessa fotograferingsappar stått uppe för mig. Eftersom det finns ett brett utbud av alternativ finns det ett stort problem. Men när det är tuff konkurrens är det slutanvändarna, som vi, som är de ultimata vinnarna. Vilken är din bästa fotograferingsapp för iOS? Låt mig veta det i kommentarerna nedan.

Du skulle gärna kolla in:

  • Bästa fotoredigeringsappar för iPhone
  • Astrofotografiappar för iPhone
  • Tips för iPhone Flower Photography
  • iPhone Astrofotografi Guid för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found