Blogg

Bästa golfspel för iPhone och iPad 2021

Har du någonsin testat golf? Om ja, skulle du veta hur spännande det är att slå bollarna i en hålsekvens. Om du vill spela detta utmärkta spel på olika terräng med några vändningar, välj ett av mina 10 bästa golfspel för iPhone och iPad. Är du inte bra på det? Inga problem, du kan snabbt lära dig alla tricks i handeln och använda dem till mördareeffekten för att slå ut varje chef där ute.

Sänk varje putt och spela aggressivt för att få massor av belöningar i Hole-in-One Challenge! Med multiplayer-galenskapen, gå in i heta strider med live-spelare online och använd all din påse med knep för att decimera rivalerna. Och när du har avancerat genom toppen, förhandla din överlägsenhet. Utan att slösa bort tid, ta reda på vad mer dessa toppgolfspel har att erbjuda!

1. Golf Clash

Rankat sjunde i sportkategorin och har fått 4,5 stjärnor av över 1 miljon betyg, är Golf Clash det mest populära golfspelet för iOS. Efter att ha gett det här spelet en lång snurr och tyckte att det var väldigt bedårande, skulle jag gärna lägga det rätt högst upp.

Spelet låter dig spela ett antal intressanta banor med många utmaningar. Gå vidare med det snabba 1v1-spelläget i realtid för att spela med din vän. Och behärska shot-systemet för att göra mål.

Om du tror att du är tillräckligt stark för att slå ut någon, tävla mot live-spelarna online. Dessutom gör ditt bästa för att tjäna kampanj i veckoliga ligor för att få klubbkortets bonusar.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. WGT Golf

Med fantastisk grafik och spännande spel, erbjuder "WGT Golf" verklighetstrogen golfsimulering. Och med ett utmanande flerspelarläge att starta upp kommer du att njuta av låshorn med dina vänner och andra spelare från hela världen.

Det låter dig välja mellan flera format, som det ständigt lockande 18-hålsslaget med puttning, det knepiga 9-håls närmaste hålet och de fascinerande 3-håls slagspel golfspelformaten.

Det finns ett trevligt "Topgolf Mode" där du får chansen att tävla med upp till sex spelare och visa upp dina fantastiska slagkunskaper. Dessutom kan du gå med i en privat country club-community och delta i klubbturneringar för att tjäna pengar på speciella belöningar!

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Golf Rival

Golf Rival är känt som ett intensivt online-spel för flera spelare och är vad du behöver för att testa din kaliber och visa upp din talang på den stora scenen.

Även om det här spelet är utformat för proffs, skulle någon vilja spela det. Packad med olika kurser kan du välja vilken typ av kurs som intresserar dig mycket.

Kom igång i din egen takt och vinn så många strider som möjligt för att få bröstbelöningar. Tack vare det fängslande visuella, matchande ljudeffekten och leaderboard-systemet kan den här hjälpa dig att döda timmar elegant!

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Minigolfkung

Den här är ett extremt beroendeframkallande golfspel med massor av vändningar. Och som spelare får du många möjligheter att vässa dina skott och även behärska några unika knep.

Först och främst kommer detta spel med mer än 35 genomtänkta golfbanor. Var och en av dem kan få ut det mesta av dig som golfare. Så misslyckas aldrig med att sjunka varje putt och vinna speciella belöningar genom att dominera dina rivaler!

Gå med i veckoligorna för att samla massor av kistor och kortbonus. Var noga med att låsa upp kistor för att ta tag i robust golfutrustning och uppgradera befintliga som sandkilar, förare, handskar, strykjärn, bollar och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Mini Golf Star Retro Golf Game för iPhone

"Mini Golf Star" sticker ut från resten i många aspekter. Vad som gör det på plats är det spännande poängsystemet.

Ditt mål är att dominera puttbanorna med det 3-stjärniga resultattavlan och så småningom vinna titeln "Mini Golf World Champion." Tänk på att det inte kommer att bli en cakewalk för dig eftersom du kommer att behöva ta itu med många hinder.

Med de fascinerande haven, rulla över gyllene broar, bedårande grafik och mer betydligt över 350 unika hål, kan detta spel hålla dig limmad i timmar. Dessutom betyder de riktiga kontantpriserna för turneringsvinnare att ditt arbete aldrig går till spillo.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Golf Zero

Fantastisk kombination av golf och plattform, "Golf Zero" är kul att spela. Detta spel ger dig fullständig frihet att hoppa, studsa, glida och göra allt för att sätta bollen i hålet.

Men se upp för tidskottet i luften som kan sparka dig ut ur parken! Saker som färskt gräs och fågelsången erbjuder en ganska trevlig golfsimulering.

Är inte bra på att spela? Prova de 40 enkla nivåerna för att först bemästra branschen. Och när du har fått en hel del exponering, hoppa in i hastighetsnivåerna för att spela mot veteraner.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Super Stickman Golf 3

Som ett golfspel har "Super Stickman Golf 3" imponerat mig mycket. Höjdpunkten i detta spel är de 20 banorna som är fyllda med alla ingredienser för att fängsla dig. Och när nya banor läggs till ganska ofta är chansen stor att du aldrig kommer att hitta det ur skott.

Den har både de turbaserade och realtidsflerspelarlägena så att du kan välja önskat format att spela. Kolla in de 35 unika karaktärerna som kan krydda hela saken.

Få ut mesta möjliga av power-ups och lägg till snurret i din boll för att komma före kurvan. Eftersom det finns en uppsjö av lukrativa resultat som erbjuds, spela spelet smart för att ta så många av dem som möjligt för att bli den mest dekorerade spelaren.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Flick Golf!

"Flick Golf" är speciellt utformad för människor som vill njuta av golf i sin egen takt. Med den enkla men roliga gameplayen säkerställer du att du enkelt behärskar alla knep. Så även om du inte är proffs kommer du att njuta av att spela till fullo.

De vackra golfbanemiljöerna och utmanande väderförhållanden krydrar hela affären. Med många prestationer i början, kommer du att vilja fortsätta och fortsätta att tjäna belöningarna.

Använd dina belöningar på ett smart sätt för att uppgradera din utrustning och gå igenom nivåerna för att styra topplistorna. Tänk på att du måste spendera 9,99 USD om du vill låsa upp alla banor.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

9. Golfstjärna

Med riktigt fysikbaserat spel är "Golf Star" ett av de coolaste golfspelen för iOS. För mig är den bästa delen av det här spelet möjligheten att låta spelare välja mellan 15 tekniker som att rita skott, blekna skott och de spännande chipskotten.

Du kan dra nytta av de olika teknikerna för att finslipa din skicklighet som spelare. Med de olika spellägena på gång får du den önskade friheten att visa upp din oöverträffade poängförmåga och vinna massor av belöningar.

Tävla i en ligaturnering eller delta i världsmästerskapet. Och bara om du vill ta med mer roligt i spelet, skapa din egen turnering för att spela mot dina vänner och nära och kära!

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Pro Feel Golf

Jag har hittat “Pro Feel Golf” upp till uppgiften. Med hundratals golfutmaningar och knepigt spel kan du uppleva den riktiga banan.

Baserat på vad som tilltalar din smak kan du gå ensam eller slåss mot flera spelare. Och åh, det finns också ett världsomspännande mästerskap där du kan visa din fantastiska skicklighet och få hem det begärliga priset.

Men det är lättare sagt än gjort. Så gör det mesta av power-ups för att hålla dig framåt i striden.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är ganska mycket det! Så det här är mina favoritgolfspel till iPhone hela tiden.

Vad är ditt val?

Kom inte igång innan du berättar namnen på dina favoriter. Och de saker som har fått dig att plocka upp dem. En sak till, håll mig i ögonen om dina framsteg och alla belöningar du vinner.

Du kanske också vill kolla in nedanstående sammanställningar:

  • Bästa Ninja-spel för iPhone och iPad
  • Cricket-spel för iPhone och iPad
  • Bästa pusselspel för iPhone och iPad

Tyckte du om att läsa den här artikeln?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found