Blogg

Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018 skärmskydd 2021

Ett tillförlitligt skärmskydd kan göra långt för att hålla pekskärmen skyddad mot repor. Vidare spelar det också en viktig roll för att förhindra att fläckar förstör skärmens jämnhet. Att veta att du är ute efter de bästa 12,9-tums iPad Pro 2018 skärmskydd, har vi avrundat några av de finaste i följande samling.

 1. OMOTON
 2. JETech
 3. amFilm
 4. Bovon
 5. iCarez härdat glas
 6. SPARIN
 7. Orzero
 8. 5-stjärniga saker
 9. Pulen
 10. ESR

1. OMOTON

Varje gång jag har tänkt på att avrunda de översta skärmskydden för både iPhone och iPad har “OMOTON” gått bekvämt in i serien. Och jag måste säga, det har alltid imponerat på mig som en riktig försvarare för pekskärmen.

Skyddet har 2,5D rundade hörn och har laserskurna dimensioner som passar perfekt. Det är ganska smidigt, lyhörd och motstår också fingeravtryck. Den är också utformad för att fungera med Apple Pencil och ger hög klarhet för att säkerställa att ditt ansikts-ID-användning aldrig hindras.

USP: 2,5D rundade hörn för helskärmstäckning

Kolla in på Amazon

2. JETech

JETech är en av de få tillverkare av skärmskydd som jag alltid har beundrat. Jag har använt dess skärmskydd på min iPad (och iPhone också) och hittat dem upp till märket i alla aspekter.

Det jag har uppskattat i det är material av hög kvalitet. Med en ganska slät yta och maximal klarhet kan den ta hand om dina behov ganska bra.

Glaset är bubbelfritt och tillåter inte att damm och svett byggs upp. Med en tjocklek på 0,33 mm och den välbehövliga 9H-hårdheten har den muskeln för att bekämpa splittringen.

USP: Splittresistent

Kolla in på Amazon

3. amFilm

Vill du ha ett exceptionellt känsligt skärmskydd för tredje generationens iPad Pro? Om ja, kan amFilm vara ett av de bättre alternativen.

Det härdade glaset fungerar mycket bra för att förbättra din visning. Den har 33 mm tjocklek och kommer med rundade kanter för att passa perfekt. Förstärkt av 9H-hårdhet kan försvararen ta både slag och skrapor.

När det gäller utskärningar verkar allt vara på målet. Därför kan skärmskyddet passa sömlöst på iPad Liquid Retina-skärmen.

USP: TrueTouch-känslighet

Kolla in på Amazon

4. Bovon

Bovon presenterar ett förstklassigt skärmskydd. Vad som gör det till en säker satsning är 9H-hårdheten som inte tillåter ens otäcka stötar att skada näthinnan.

En annan sak att ta hänsyn till är den högupplösta klarheten som lovar att liva upp din visning. Och ja, den höga insynen innebär också att din Face ID-användning kommer att gå smidigt.

Den levereras med en smutsbeständig beläggning för att avvärja svett och även damm. Så förvänta dig att din skiss och teckning med Apple Pencil förblir i toppklass.

USP: Smutsbeständig beläggning

Kolla in på Amazon

5. iCarez härdat glas

iCarez-glas har lagt mer tonvikt på hållbarhet. Så förvänta dig att den har mer kudde och styrka för att motstå stötar och även motstå repor.

Skyddet är helt bubbelfritt och tack vare de exakta utskärningarna passar det fläckfritt på den stora skärmen. Maximal tydlighet säkerställer att din visning är en fantastisk upplevelse. Dessutom tillåter TrueTouch-känslighet dig att använda din tredje generationens iPad Pro med mer jämnhet.

USP: Högupplöst klarhet

Kolla in på Amazon

6. SPARIN

Detta erbjudande från SPARIN kan vara en långvarig försvarare för Liquid Retina-skärmen på din 12,9-tums iPad Pro. Den har bara 0,3 mm tjocklek men utnyttjar branschens standardhårdhet för att aldrig låta repor skada skärmen. Så du kan lita på att detta skydd skyddar din surfplatta även mot knivens skrapa repor.

När det gäller tydlighet är det uppgiften och håller också jämnheten intakt länge. Och kvaliteten som spelar en viktig roll för att hjälpa SPARIN att behålla klarheten är fingeravtryck och dammmotstånd. Dessutom finns den i dubbla förpackningar.

USP: Fingeravtrycksbeständigt

Kolla in på Amazon

7. Orzero

Det är de böjda kanterna som gör stor skillnad. Orzero ger pekskärmen helskärmstäckning, främst på grund av de släta och rundade kanterna.

Det fungerar också i de flesta fall och är utrustat med hög känslighet. Därför blir din kreativa tid inte trög.

Förmågan att hålla damm och fläckar på långt avstånd se till att skärmen fortsätter att vara orörd. Och ännu viktigare, det kan fungera ganska responsivt.

USP: Exakta utskärningar för perfekt passform

Kolla in på Amazon

8. 5-stjärniga saker

Även om de flesta skärmskydd hävdar att de ger 99,9% klarhet, kan inte alla leverera det. "5 Star Stuff" påstår sig ge oöverträffad klarhet. Och efter att ha provat händerna på detta skärmskydd kan jag säga att det är fullt kapabelt att göra det.

Bortsett från transparensen kommer 5 Star Stuff med den oleofoba beläggningen som gör den väldigt slät. Det betyder att din multitasking kommer att vara i toppklass. Slutligen erbjuder tillverkaren detta skärmskydd i två förpackningar.

USP: 99,9% öppenhet

Kolla in på Amazon

9. Pulen

Pulen är helt reptålig. Så, så länge den här skärmförsvararen är på skärmen, bör du inte oroa dig för nötning.

Precis som de flesta av sina motsvarigheter drivs den också av det förstklassiga härdat glaset. Således kan man lita på att erbjuda både hög känslighet och transparens.

Eftersom det är resterfritt kommer du att kunna installera skärmskyddet utan hicka. Dessutom kommer Pulen i dubbla förpackningar så att du har en extra försvarare i butik.

USP: Återstodsfritt

Kolla in på Amazon

10. ESR

ESR-skärmskydd kan ha hittat sig på 10: e plats i denna lineup men det är oöverträffat när det gäller att vara ett högkvalitativt skydd. Det har tagit hand om alla grunderna. Så du kommer att ha en jämn seglingstid när du använder den.

Precisionsutskärningarna gör den helt kompatibel med 12,9-tums iPad Pro. Med brottmotstånd mot industristandard; det erbjuder den väsentliga skärmen på skärmen. Och med bättre transparens är ESR-skärmskyddet mer än tillräckligt för att stärka din tittarupplevelse.

USP: Hållbar struktur

Kolla in på Amazon

Det är det, vänner! Jag antar att du har haft mitt företag när du utforskar de bästa skärmförsvararna.

Din betrodda satsning?

Om du tänker gå för kompromisslöst försvar, gå till skärmskydd i härdat glas. Men om du vill ha lite mer jämnhet och villig att kompromissa med splittringsmotståndet är PET-film vägen att gå. Så småningom är valet ditt!

Du vill också ta en titt på följande inlägg:

 • Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018-fodral
 • Bästa 11-tums iPad Pro 2018-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found