Blogg

Bästa iPhone Cover Creator iPhone-appar 2021

Att skapa FB-omslag kan vara kul om du är ett Photoshop-kreativt geni som vet hur man designar galna saker. Men tänk om du inte är det? Vart går du om du vill göra några coola Facebook-omslagsbilder? Du kan fråga din designervän som fortsätter att gräva något nytt då och då. Eller så kan du använda en av dessa galna men intressanta Facebook Cover Creator iPhone-appar. Redo att dyka, eller hur?

Först: Några av dessa är gratis men några av funktionerna i dem är låsta bakom en betalvägg. Det betyder att du måste betala för att uppgradera så att du kan ha alla funktionerna i appen. För det andra: vi kunde inte testa dem alla, men vi tog en fullständig titt på alla recensioner och betyg inte bara i App Store utan vad andra säger.

1. Canva - skapare av grafisk design

Varför nöja sig med en app bara för Facebook-omslaget när Canva erbjuder dig mycket mer än så. Skapa bilder för Facebook-omslag, Facebook-inlägg eller Instagram-berättelser; allt från en app. Förutom det kan du också skapa broschyrer, flygblad och nästan alla slags bilder.

Appen har mer än 60 000 layouter att välja på tillsammans med hundratals olika teckensnitt och effekter. Det är en mycket populär app bland grafisk formgivare som vill skapa en bild snabbt. Du tar knappast några minuter att vänja dig vid att använda appen. när du är klar kommer du mer än gärna skapa en ny Facebook-omslagsbild varje dag.

Pris: Gratis (valfritt köp i appen)

Ladda ner

2. Adobe Spark Post

Belastad med ett brett utbud av professionellt designade filter och redigeringsverktyg, har Adobe Spark Post allt för att vara din favorit. Appen låter dig skapa iögonfallande collage, flygblad och attraktiva omslag som omedelbart skapar känslan på sociala medier.

Gör fantastiska animerade inlägg och spräng dem som videor. Du kan också designa din text så att omslaget ser tilltalande ut. Med många färdiga mallar tillgängliga kommer du inte hitta det svårt att skapa fina omslag. Dessutom kan du uppgradera till premiumversionen av appen ($ 9,99 / månad och $ 99,99 / årligen) för att låsa upp fler funktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Poster Maker

Med tillstånd av ett enormt bibliotek med mer än 1000 attraktiva bakgrunder är "Poster Maker" ett fantastiskt verktyg för att skapa sensationella affischer. Du kan välja mellan över 100 överlägg och filter för att anpassa utseendet på omslaget.

Det finns 88 olika typer av teckensnitt som låter dig skapa en iögonfallande typografisk design. Med 365 dekorativa och designelement i åtta olika kategorier som märken, accenter, gränser, band, vardagliga ikoner, grunge, blommor och grunder tillgängliga, har du gott om alternativ att experimentera.

Appen levereras med en 7-dagars gratis testperiod efter det att du måste betala 5,99 USD varje månad.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. VaniljPen

VanillaPen är en utmärkt affischtillverkare. Med mer än 200 skräddarsydda affischer ger det dig massor av färdiga val. Om du vill ge dem din personliga touch har du möjlighet att anpassa bilderna.

Du kan skapa iögonfallande övertoningar och bakgrunder. Det finns så många som 86 teckensnitt i sex olika kategorier som dekorativa, grunge, inline, ljus, skript, fetstil så att du kan redigera text med aplomb.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Cover Photo Maker för Facebook

“Cover Photo Maker” är precis vad du vill skapa ett utmärkt omslag för ditt Facebook-konto. Det finns flera attraktiva mallar så att du snabbt kan designa ett bra omslag.

Få åtkomst till foton från din kamerarulle, Facebook eller Instagram och designa dem efter dina önskemål. Om du vill ha något out-of-the-box, sök på nätet efter en attraktiv bild som kan ge ditt värde mer värde. Det finns massor av olika bakgrunder, klistermärken och banderoller så att du kan anpassa ditt omslag så vackert du vill.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Fab Poster Maker Flyer Designs

Oavsett om du vill skapa snygga miniatyrer, attraktiva annonssidor eller trendiga Facebook-omslag, kan "Fab Poster Maker Flyer Designs" vara rätt svar på dina behov. Det som sätter den här appen framför många andra motsvarigheter är den stora samlingen av professionellt utformade layouter. Så du får önskad frihet att skapa en mängd omslag som kan skicka sociala medier på en blitzkrieg.

Dessutom erbjuder den också ett brett utbud av teckensnitt och livfulla färger så att du kan pryda dina Facebook-omslag. Och bara om du vill lägga till några roliga element finns det hundratals roliga klistermärken att välja mellan. Även om detta Facebook-omslag är tillgängligt gratis måste du prenumerera på månads- eller årsplanen för obegränsad tillgång till alla funktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Affischannonsmakare

Även om "Poster Ad Maker" kanske inte är en typisk Facebook-omslagstillverkare, är det verkligen en av de finaste när det gäller att skapa ganska imponerande affischer. Vad jag har hittat bedårande i den här appen är den solida samlingen av affischstilar som lätt kan passa in i olika smaker.

Filter är väldigt praktiska, särskilt när du vill förbättra lockets hela utseende på ett ögonblick. Och efter att ha tittat på dess filter måste jag säga att de är upp till märket.

En annan sak som är värt att notera är ett bra sortiment av lite läckor som kan spela en viktig roll för att försköna bakgrundsbilderna. För att lägga till några roliga element i din kreativitet erbjuder den också massor av klistermärken som du vill ge ett skott.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. piZap Grafisk design och redaktör

Jag antar att de flesta av er redan är medvetna om piZap och varför det rankas mycket högt. Tja, det är en populär online bildredigerare som levereras med ett brett utbud av ganska lättanvända redigeringsverktyg för att skapa omslag, berättelser och inlägg för sociala nätverksplattformar inklusive Facebook och Instagram. Och dess mobilapp (för iOS och Android) är lika effektiv för att skapa Facebook-omslag.

Förutom att ha en stor samling redigeringsverktyg, kommer piZap också med massor av professionellt utformade teckensnitt för att din text ska se slående ut. Med över 1,5 miljoner royaltyfria stockbilder till förfogande bör det inte vara en stor fråga att välja en bild som kan förbättra ditt Facebook-omslag. Det är inte allt, det har också ett stort sortiment av roliga klistermärken för att höja den roliga kvoten i dina Facebook-omslag.

Pris: Gratis provperiod på 7 dagar (5,99 / månad eller 35,99 USD / år)

Ladda ner

9. Över: Maker för grafisk design

Kolla in den här enstaka lösningen för inte bara Facebook-omslag utan alla dina varumärkesbyggande och marknadsföringsbehov. Den har massor av vackra, handkuraterade och lättredigerbara grafik-, bilder- och videomallar som är lätt att anpassa.

Det är ett idealiskt verktyg för att ta ditt sociala mediaspel till nästa nivå och få din Facebook-sida att sticka ut med professionellt inlägg, banners, logotyper och mer. Det bästa är att du inte behöver några designfärdigheter för att få ut det mesta av det.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Pinso-Wallpaper & Poster Maker

För att skapa trendiga Facebook-omslagstillverkare iPhone-appar kan du lita på "Pinso". En av de största höjdpunkterna i denna app är det stora utbudet av mallar i kombination med omedelbara effekter. Därför spelar det ingen roll om du vill skapa flygblad för att marknadsföra ditt varumärke, göra fantastiska tapeter eller snygga gratulationskort, det kan leva upp till uppgiften.

Som någon som alltid gillar att ha lyxen av fascinerande bakgrunder, tyckte jag att listan var ganska märkbar. De är rika och levande. Dessutom gör det också ganska bra när det gäller att ha en stor samling teckensnitt och filter som spelar in när du vill att din kreativitet ska sticka ut.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det sista ordet…

Jag kan inte vänta med att få veta din feedback om dessa iPhone-appar för Facebook-omslagskapare. Låt mig veta vilken av dessa appar som har imponerat på dig.

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Bästa WhatsApp-alternativ
  • FaceTime-alternativ
  • Bästa Collage Making Apps
  • Bästa fotoredigeringsappar

Dela din feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found