Blogg

Bästa Safari-tillägg för iPhone och iPad [2021]

Safari på iPhone har utvecklats ganska mycket genom åren. Det erbjuder flera användbara funktioner som popup-blockerare, Reader View och privat surfning. Det saknas dock fortfarande när det gäller användarvänlighet. Därför kan tillägg vara praktiska tillägg för anrikad funktionalitet i denna webbläsare på din mobila enhet. Så låt oss kolla in de bästa Safari-tilläggen för iPhone och iPad.

 1. Pinterest
 2. Microsoft Translator
 3. 1Password - Password Manager
 4. Ficka: Spara. Läsa. Växa.
 5. Safari-utdrag
 6. Fantastiskt skärmdump för Safari
 7. Visa källa - HTML, JavaScript och CSS
 8. Mailo - Mail to Self
 9. WhatFont
 10. Currency Pro - Money Converter

1. Pinterest

Glöm aldrig en cool idé som du hittar på internet. Med Pinterest-tillägget för Safari på iPhone kan du spara dina favoritinlägg eller inspiration som du hittar när du surfar, oavsett om det är ett recept eller ett DIY-projekt, en frisyr eller ett tekniskt hack.

Du kan använda detta tillägg för att fästa dina favoritidéer för framtida referens. Det är ett super bekvämt sätt att hålla reda på allt som intresserar dig.

Pris : Gratis

Ladda ner

2. Microsoft Translator

Översätt enkelt till webbsidor till över 60 populära språk från alla delar av världen. Den drivs av avancerad teknik som säkerställer noggrannhet och användarvänlighet.

Detta är ganska användbart om du rutinmässigt stöter på innehåll på främmande språkwebbplatser. Du kan sömlöst översätta med bara ett tryck. det blir inte lättare än så för alla lingafiler där ute.

Pris : Gratis

Ladda ner

3. 1Password - Password Manager

1Password är det bästa lösenordshanteringsförlängningen för Safari på iOS. Det låter dig logga in på alla webbplatser, appar säkert och snabbt. Det finns också en lösenordsgenerator som låter dig snabbt skapa starka lösenord.

Lagra dina lösenord i olika kategorier för att enkelt komma åt dem. Skapa flera valv inte bara för att skydda föremål utan också för att hålla dem snyggt organiserade.

Pris: Gratis (månadsprenumeration - $ 3,99)

Ladda ner

4. Ficka: Spara. Läsa. Växa.

Letar du efter ett praktiskt sätt att spara saker att läsa senare? Pocket Safari-tillägget är ett utmärkt sätt att göra detta. Du kan spara artiklar, nyheter, videor och mer med bara ett knapptryck. Dessutom är den väldesignade layouten lätt att se på och ger en bekväm läsupplevelse.

Om du älskar att läsa innan du lägger dig kan du prova teman med mörka och sepia. Sammantaget är det en super användbar förlängning för alla som gillar att läsa intressant innehåll online.

Pris: Gratis (Pocket Premium - 4,99 USD)

Ladda ner

5. Safari-utdrag

Här är en smidig förlängning för Safari som låter dig infoga små kodbitar på webbplatser. Detta hjälper dig att göra saker som att zooma, ändra typsnitt, lägga till anteckningar etc.

Du kan skapa dina egna utdrag eller bläddra i en databas med utdrag från andra användare. Det är fantastiskt att ha en mer anpassad webbupplevelse på din iPhone och iPad.

Pris : Gratis

Ladda ner

6. Fantastiskt skärmdump för Safari

Även om du redan har möjlighet att ta skärmdumpar på din iPhone, erbjuder Awesome Screenshot dig lite mer. Du kan till exempel göra anteckningar och anteckningar, rita linjer och göra allmänna märken på dina skärmdumpar.

Inte bara detta, tillägget låter dig fånga hela webbplatsens sida (även regionen som inte är synlig), och det här är något du inte kan göra med den inbyggda iOS-skärmdumpfunktionen.

Pris : Gratis

Ladda ner

7. Visa källa - HTML, JavaScript och CSS

Visa HTML-, JavaScript- och CSS-källan på vilken webbsida som helst med detta Safari-tillägg för iPhone. Det tar "inspektera" funktionerna i datorns webbläsare till din mobila enhet.

Du kan använda detta tillägg när du surfar som vanligt på Safari på din iPhone. När du vill visa källan för en webbsida trycker du på åtgärdsikonen och väljer Visa källa. Det fungerar smidigt och är särskilt värdefullt för alla som gör webbutveckling för mobilen.

Pris : $ 0,99

Ladda ner

8. Mailo - Mail till själv

Kommer du på vissa webbsidor som du vill skicka till dig själv för senare referens? Tja, det här Safari-tillägget för iPhone gör det till en lek. Du kan trycka på en knapp för att snabbt skicka dig själv något intressant.

Dessutom finns det inga annonser, spårning eller analys, så du kan vara säker på din integritet. Vidare är det en stjäla på bara $ 2,99 om du gillar bekvämligheten som det ger ditt liv.

Pris : $ 2,99

Ladda ner

9. WhatFont

Som namnet antyder låter detta gratis Safari-tillägg för iPhone dig enkelt identifiera teckensnitt på en webbsida. Du kan markera texten och aktivera WhatFont för att veta om den.

Detta är särskilt användbart om du är en designer eller bara älskar teckensnitt. Du kan spara de teckensnitt du gillar och sedan använda dem för dina projekt.

Pris : Gratis

Ladda ner

10. Currency Pro - Money Converter

Om du ofta behöver konvertera valutor är det bra att få den här appen, som låter dig snabbt göra konverteringar från Safari. Du kan arbeta med så många valutor som du vill samtidigt. Den ger exakta växelkurser i realtid och kan också användas offline.

Dessutom finns det färgglada teman tillgängliga, och det stöder 170+ världsvalutor och priser av ädelmetall. Det lägger också till två användbara widgets till din iPhone, nämligen en valutaomvandlare och en växelkursmonitor. Detta gör det enkelt att hålla koll på saker.

Pris : $ 0,99

Ladda ner

Summering 

Så det här var några av de bästa Safari-tilläggen för iPhone som vi valde för din bekvämlighet. Låt oss veta vilka du gillar mest i kommentarerna nedan. Eller rekommendera något som vi missade.

Du kan också kolla in,

 • Safari-tillägg för Mac
 • Topp 30 bästa Chrome-tillägg
 • 8 tekniker att öppna (t.co) Korta länkar från Twitter
 • Safari vs Chrome: Vilken webbläsare som är bättre för iPhone och Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found