Blogg

Bästa iPhone X-fodral 2021

iPhone X har en helt ny design med iögonfallande kant-till-kant-skärm och imponerande vertikal dubbelkamera. En sådan snygg och dyr smartphone förtjänar kompromisslös skydd, eller hur? Det är därför det är lämpligt att tillhandahålla enhetens skyddsdräkt för att förbli skyddad vid olyckliga droppar. För att underlätta din uppgift har jag valt de bästa iPhone X-fodralen.

1. Zizo Bolt-serien

Bry dig inte lite extra bulk till förmån för pålitlig skydd mot stötar? Om ja, kan Bolt Series-fodral från Zizo vara ett perfekt val för dig.

Det som kräver uppmärksamhet i detta militärfall är förmågan att motstå droppar på upp till 12 fot. I de flesta situationer skulle denna försvarsnivå vara tillräcklig för att hålla din smartphone säker.

Bältehöljet låter dig inte bara fästa din enhet i en väska eller andra grejer utan spelar också in när du vill vila dina händer och njuta av videor. Ovanpå allt kommer Bolt Series-omslag med ett skärmskydd med 9H-hårdhet för att skydda OLED-skärmen mot repor.

USP: Upp till 12 fot droppskydd

Köp det från Amazon

2. OtterBox DEFENDER SERIES

OtterBoxs fall av DEFENDER SERIES är kända för att vara extremt skyddande. Och den här för iPhone X har fortsatt att utveckla sitt arv med aplomb.

Fodralet har kompakt design och passar snyggt på iPhone. Med de exakta utskärningarna och de taktila knapparna kommer du att få tillgång till alla funktioner på din enhet mycket enklare. Det finns också en Apple-logotyp som gör att varumärket kan lysa igenom.

Det solida innerhöljet och det mjuka ytterhöljet gör det möjligt att erbjuda pålitlig skydd mot droppar. Bältesklämhölster gör perfekt rollen på kickstanden för att leva upp din mediatid. Dessutom kan du välja detta tunga fodral i sju fascinerande färger.

På nästan $ 50 är det här fallet lite dyrt, det är värt att titta seriöst tack vare dess kvaliteter.

USP: Bältesklämhölster

Köp det från Amazon

3. Spigen Tough Armor

Om du letar efter ett pålitligt tungt skal som kan göra ett imponerande par med iPhone X, leta inte längre än Spigen Tough Armor. Drivs av robust PC och mjuk TPU, det här fodralet är utformat för att skydda din smartphone både mot otäcka stötar och stötar. Alla hörn har förstärkts med luftkuddteknik som gör att den kan absorbera stötar.

Höjd kant säkerställer att enhetens underbara skärm och dubbla kamera förblir skyddade. Taktila knappar ger skarp feedback. Dessutom kan du välja detta slitstarka fodral i tre färger: rodnadguld, mattguld, pistolmetall. För $ 16 är Spigen Tough Armor ett populärt val.

USP: Luftdämpade hörn

Köp det från Amazon

4. Caseology Skyfall-serien

Vill du visa upp din smartphone men utan att kompromissa med skyddet? Detta tydliga fall från Caseology Skyfall Series är vägen att gå. Den akryla inbundna PCC-ramen och den stötsäkra PC-ramen har fullt skydd för din enhet. Stärkta hörn är utformade för att absorbera stötar.

Den kristallklara baksidan har reptålig beläggning för att säkerställa att skrapa inte kan skada enheten. Bortsett från det här militära fodralet för iPhone X kommer i tre färger: svart, guld och grått.

USP: Reptålig beläggning

Köp det från Amazon

5. Caseology Parallax Series

Vad som gör detta fodral från Caseology Parallax-serien till ett fantastiskt val är den utmärkta integrationen av tunnhet och skydd.

Trots att den har en tunn profil ger den din smartphone dubbla skydd. Tillverkad av högkvalitativt TPU och PC-material, det är din enhet som håller länge. Det mjuka strukturerade geometriska mönstret ger förbättrat grepp och absorberar också stötar. Knapparna är väldigt smidiga och lätta att klicka på. Dessutom finns den endast i två färger: svart / grå och havsgrå.

USP: Texturerat geometriskt mönster

Köp det från Amazon

6. URBAN ARMOR GEAR

Ännu ett mäktigt skyddande fall på showen! Den här har ett unikt utseende och lovar att ge 360 ​​graders skydd.

Medan det yttre skalet är exceptionellt robust, är det inre skalet ganska mjukt. Och det är den här kombinationen av robust yttre och en stötdämpande interiör som sparar dagen för det.

När det gäller knappar tycker jag att de är tillräckligt bra för att ge responsiv feedback. Och om du gillar färgglada profiler hittar du de 15 livfulla färgerna mycket märkbara.

USP: Unikt utseende med 360-graders skydd

Köp det från Amazon

7. Inkapslad

Vad som har fångat mina ögon i Encased är den ergonomiska designen. Med de böjda hörnen känns fodralet ganska tätt i händerna. Det robusta baksidan av PC: n gör att den kan förhindra stötar, medan det släta innerfodret hjälper till att sprida chocken.

Luftfickor förstärker hörnen för att motstå stötar, medan avfasade kanter fungerar som en pålitlig skärm för kant-till-kant-skärmen. Uttalade knappar ger skarp feedback, medan perfekta bildutskärningar ger enkel åtkomst till alla funktioner.

USP: Ergonomisk design

Köp det från Amazon

8. Zizo Proton

Med en muskulös kropp är Zizo Proton utformad för att vara en pålitlig försvarare för din smartphone. Den har den robusta bakpanelen som lätt kan slå ner stötar. Ramen är utformad för att enkelt diffusa stötar.

Detta kraftiga fodral passar perfekt på iPhone. Snygga utskärningar och släta knappar förbättrar användarupplevelsen. Den levereras också med ett skärmskydd för att skydda skärmen mot repor. Det är inte allt; du har nio attraktiva färger att välja mellan.

USP: Robust konstruktion

Köp det från Amazon

9. X-Doria Defense Shield Series

Detta är ett försvararfall från X-Doria Defense Shield Series. Den är klar med finaste anodiserade aluminium, TPU och polykarbonatmaterial. Den slitstarka utsidan hjälper väskan att enkelt bekämpa stötar.

Innerfoder i mjukt gummi tillåter inte repor att skada din smarttelefons skönhet. Eftersom knapparna är ganska lyhörda och alla utskärningar är exakta, kommer du att vara lätt att gå medan du använder din enhet. Bortsett från detta kommer detta tunga fodral i fyra färger: rosaguld, skimrande, rött och svart.

USP: Mjukt gummiinredning

Köp det från Amazon

10. Speck CandyShell Grip

CandyShell Grip från Speck visar avundsvärt tunn design. Det kan dock ge iPhone skydd mot fallskydd. Den gummerade utmärker sig i att släppa ut slag.

Mjukt akrylfoder ger inte bara bättre grepp utan möjliggör även att fodralet sprids i chock. Den upphöjda ramen tillåter inte att dubbla kameraskytten och OLED-skärmen berör ytan. Dessutom finns den i fem färgkombinationer.

USP: Mjukt akrylfoder

Köp det från Amazon

Det är allt!

Vad är din favorit?

Av dessa finaste tunga fodral för iPhone X, vilken har fångat dina ögon? Är det den som har en tydlig rygg? Det skulle vara kul att veta namnet.

Du kanske också vill kolla in dessa inlägg:

  • Bästa iPhone X batterifodral
  • Läderfodral till iPhone X
  • Bästa iPhone X plånboksfodral
  • Bästa iPhone X Clear-fodral

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found