Blogg

Gamla kalenderhändelser saknas på din iPhone eller iPad? Snabbtips för att fixa det

Inställningarna för Kalender-appen kan återställas när du uppgraderar eller återställer eller återställer din iDevice. Den återställningen utlöser en förändring av hur kalenderhändelser synkroniseras med kalenderappen. Och det kan vara anledningen till att kalenderhändelser saknas på iPhone eller iPad. För att åtgärda det här är vad du behöver göra:

Kalenderhändelser saknas på iPhone eller iPad: snabb fix

Steg 1. Öppna Inställningar → Bläddra ner och tryck på Kalender.

Steg 2. Bläddra ner och tryck på Synkronisera → Tryck på Alla händelser för att välja den

Avsluta appen Inställningar.

Öppna nu Kalender-appen och tryck på Kalendrar.

Dra listan för att uppdatera kalendrarna och vänta en stund innan alla händelser dyker upp.

Anledningen till att din iPhone som standard väljer ett annat val under Sync- alternativet baseras på både verktyg och hastighet: troligtvis vill användare se kommande / framtida händelser i kalendern och att ha färre händelser att synkronisera gör att synkroniseringen fungerar snabbare. Men du har fortfarande möjlighet att synkronisera alla händelser till kalendern.

Beroende på anslutning kan det ibland ta lång tid innan alla händelser synkroniseras med din kalender. Du kan inte påskynda processen men du kan hjälpa till genom att avsluta andra appar som har åtkomst till data (Mail, Whatsapp, Facebook, etc.) medan kalendern försöker synkronisera alla händelser.

Det är allt, kompis!

Dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found