Blogg

Bästa vattentäta fodral för iPhone SE, 5s och iPhone 5 år 2021

Det är inte ofta du stöter på någon som kan behöva ett vattentätt iPhone-fodral. Det bästa jag har haft är en vän som gör mycket undervattensfotografering, så han är full med en vattentät kameraväska. Men vattentäta fodral för iPhone SE? Konstigt, eller hur?

1. OtterBox Armor Series

OtterBox Armor Series är lätt en av de bästa i branschen. Väskan har en trendig design och ger säkerhet upp till 6,6 fot djupt i vatten i upp till 30 minuter.

Dessutom tål den också droppar upp till 10 fot. Så länge det här fallet finns på din iPhone kommer din enhet att kunna klara stötar lätt.

Inbyggt skärmskydd garanterar att pekskärmen har ytterligare skydd mot repor. Dessutom finns Armor Series-fodral i tre färger som blå, grön och orange.

USP: Inbyggt skärmskydd

Kolla in på Amazon

2. LifeProof FRĒ-SERIEN

LifeProof FRĒ SERIES vattentäta fodral har alltid varit min favorit. Det slingrar sig obefläckat på iPhone utan att lägga till mycket bulk på den. Med IP68-betyg kan den skydda din iPhone upp till 6,6 meter djupt i vatten i en timme.

Fodralet kan också ge ditt smartphone betrodda skydd mot stötar. När det gäller knappar är de mycket lyhörda och lätta att klicka på. Dessutom finns FRĒ SERIES-fodral i fyra färger som svart, krossat, slipat och kricka.

USP: IP68 vattentät betyg

Kolla in på Amazon

3. Griffin

När du pratar om de bästa vattentäta fodralet har Griffin Survivor alla kvaliteter att gå in i lineupen utan mycket ansträngning! Det som i detta fall sticker ut är den imponerande designen som ger önskat skydd för din smartphone utan att få den att se skrymmande ut.

Drivs av IP68-klassificering, är fodralet fullt kapabelt att skydda din enhet upp till 9,8 meter djupt i vatten. Tack vare den solida uppbyggnaden tål den också stötar och skyddar din enhet från grunden. Utöver skydd kan du välja den i fyra färger som svart, blå, rosa och turkos.

USP: Mycket tålig

Kolla in på Amazon

4. SPIDERCASE

SPIDERCASE presenterar ett exakt utformat vattentätt fodral för iPhone, vilket ger dig tillgång till alla viktiga funktioner och portar. En uppenbar funktion i detta fall är dess 100% kompatibilitet med Touch ID biometrisk skanner, sensorer och kamera. SPIDERCASE har följt IP68-certifierade vattentäta standarder; fodralet har gått igenom vattentätningstest 1000 gånger.

Du kan använda din iPhone även om du är fem meter under vattnet i en timme. Skäm bort dina favoritsporter under vattnet och andra roliga aktiviteter och fånga det marina livet.

USP: Kompatibel med Touch ID

Kolla in på Amazon

5. NINECRE

NINECRE: s vattentäta fodral skyddar din iPhone mot snö, is, smuts och dammpartiklar. Detta fodral uppfyller militärstandarden 810F-516, så du kan använda det här fodralet medan du gör aktiviteter under vattnet, skidåkning, utomhussporter och andra äventyr. Med det här fodralet på din telefon kan du sänka dig ner 16 meter under vattnet.

Väskan är tillräckligt stark för att uthärda droppar och faller från en höjd av 6,6 fot. Den lätta och smala profilen har lager av skydd för din iPhone.

USP: Helkroppsskydd

Kolla in på Amazon

6. X-CASE

X-CASE är utan tvekan det bästa vattentäta fodralet för din iPhone. För att klicka på foton av dina vattenlevande äventyr har detta fodral dubbla AR-belagda optiska glaslinser. Med dessa linser kan du ta kristallklara foton och videokvalitet. Eftersom fodralet har en vattentät 3,5 mm AUX-uttagskabel kan du spela musik i vattnet.

Detta vattentäta fodral är tillverkat av robust plast- och silikonmaterial för att skydda din telefon mot vatten, damm, smuts, fett, repor och kraftiga droppar. Med mobiltelefonremmen kan du bära den här telefonen bekvämt.

USP: AR-belagda optiska glaslinser

Kolla in på Amazon

7. iThrough

Få vattentätt skydd för ett djup av upp till 6,6 fot eller 2 meter i 30 minuter med detta fodral. Skrapskyddet mot repor ger exakt beröringskänslighet och du kan komma åt alla knappar och portar utan att behöva ta bort fodralet.

Det är också fullt kompatibelt med Touch ID och andra funktioner på din iPhone. Dessutom är den kompakt och bärbar med en ultratunn men ändå robust byggnad. Det ger tillräckliga lager av skydd utan att lägga för mycket bulk. Välj mellan tre färgalternativ.

USP: Stötsäker smutsskydd

Kolla in på Amazon

8. Effun

Effun har skapat ett så starkt fall att företaget ger livstidsgaranti till sina kunder. Detta förtroende kommer från Effuns noggranna konst att tillverka högkvalitativa fodral enligt IP68-vattentäta standarder. Du kan ta din iPhone 6,6 fot under vattnet i trettio minuter. Detta fodral täcker din enhet helt för att skydda den från smuts och damm.

Fodralet är exakt klippt ut för att ge användarna åtkomst till viktiga portar, knappar och kontroller som Touch ID, kameror, högtalare, strömbrytare, avstängningsknapp, laddningsport och volymknapp

USP: Helt förseglat lock

Kolla in på Amazon

9. Temdan

Temdan har en mer pragmatisk design. Den är utrustad med en slagtålig design som ger ett smart skydd mot din smartphone. Skalet kan skryta med din vattentäta toppklass och kan skydda din iPhone upp till 20 meter djupt i vatten som gör att den skär ett snitt över resten.

Bortsett från högkvalitativt vattentätt skydd, levererar fodralet också försvar av militär kvalitet till din enhet. Det betyder att du kommer att förbli orolig fri för oavsiktliga fall och repor så länge fallet är på.

Inkluderingen av en kickstand gör att du kan titta på media bekvämare i liggande läge. Dessutom får du flera färger att välja mellan som svart och blått.

USP: Inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

10. Meritcase

Till skillnad från andra vattentäta fodral kan den här monteras på ditt fordon. Meritcases vattentäta fodral har ett inbyggt tunt järn för magnetabsorption, vilket är kompatibelt med ett bilfäste. Du får en bra vy för körnavigering. Glöm inte att ta bort en film på det tunna strykjärnet innan du installerar fodralet.

För att skydda din telefon mot stötar och droppar har Meritcase använt mjukt och slitstarkt TPU-material runt fodralets kant; detta material tål stötar och stötar från oavsiktliga droppar.

USP: Sänk ner till 6,6 fot

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Förutsatt att du har hittat rätt matchning för din iPhone. Låt oss veta namnet på det ärende som har lyckats klara ditt syratest.

Du vill också titta på dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 5 / 5s plånboksfodral
  • Läderfodral till iPhone SE / 5 / 5s
  • Bästa iPhone 5 / 5s Bluetooth-hörlurar
  • Bästa iPhone 5 / 5s Clock-Radio Docks 2020
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found