Blogg

Bästa korthållare till iPhone 11 Pro 2020

När jag kom till möten i formell klädsel känner jag mig obekväm att ha med mig en plånbok men när jag har på mig jeans går det bra med min plånbok. Jag måste bära plånboken eftersom den har mina värdefulla kreditkort och kontanter, naturligtvis, oavsett klädsel. Jag personligen trodde att jag aldrig kommer att hitta en lösning på detta problem men tack vare korthållarens kompatibla fodral som gjorde min dag.

Nu kan jag enkelt ta med mig mina kort, kontanter och få visitkort tillsammans med min iPhone med dessa korthållare. Så för dem som inte vill bära din plånbok eller bära kontanten öppet i fickan, Här har vi granskat några av de bästa korthållarfodral för iPhone 11 Pro.

Bästa iPhone 11 Pro-fodral med korthållare 2020

Vi har lagt vår största uppmärksamhet åt alla detaljer i dessa korthållare fodral gjorda för iPhone 11 Pro och tro mig, du kommer att finna det lättare att välja en av dem när du har läst våra recensioner. Så här går du.

Snabb åtkomst:

 • Maxboost
 • Suteni
 • Fly Hawk
 • Arae
 • Smartish
 • Kihuwey
 • Vaburs
 • ZVE
 • Samonpow
 • Eloven

# 1. Maxboost

Vi har listat detta fodral från Maxboost i vår recension av iPhone 11 Pro folio-fodral och idag har det gjort vägen eftersom det kommer med en korthållare. Den består av 3 kortplatser och en extra fackplats för att bära dina pengar tillsammans med din iPhone. Nu när du har ett fodral som är kompatibelt med korthållare behöver du inte bära din plånbok längre.

Bara för att den har kortplatser betyder det inte att den blir skrymmande, i själva verket är den tunn, elegant, säker och säker fodral. Den kompakta designen och den lätta funktionen gör den ännu bättre. Maxboosts fodral kommer också med en kickstand och det är precis som grädde på kakan eftersom du letar efter ett fodral med en korthållare och du får så många saker helt och hållet.

Den är tillverkad med PU-läder och skyddar din iPhone mot fall och stötar med 4-hörnskyddet. Under tiden skyddar frontluckan din skärm från repor och fläckar också. Utöver detta kommer den med livstidsgaranti.

USP:  Inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

# 2. Suteni

Sutenis fodral ser elegant ut eftersom det är smalt och lätt. Naturligtvis kommer den med en kortplats som garanterar att det finns ett kort men eftersom det är flexibelt kan det rymma upp till 3-4 kort beroende på hur du använder det. Fodralet stör inte iPhone-funktionen på något sätt även om korten är lagrade på baksidan och ger ett bekvämt grepp.

Med kuddbuffert i alla fyra hörnen skyddar den din iPhone mot fall och stötar. Den är utformad på ett sådant sätt att den också kan kallas som ett stötfångarfodral förutom att det också är ett läderfodral. Kort sagt, det är ett allt-i-ett-fall som alla iPhone-användare skulle älska att du får tag på! Är det inte ?!

Den är gjord av högkvalitativt lädermaterial och mjukt TPU som beskriver robustheten i detta fodral. Sutenis fodral finns i blått, brunt, grått och rött. Och det kommer med en garanti i 12 månader.

USP:  Flexibel kortplats

Kolla in på Amazon

# 3. Fly Hawk

Designen kan se lite konstig ut men det är faktiskt ett praktiskt fodral för dem som bara vill ha en korthållare till sin iPhone 11 Pro tillsammans med fullständigt skydd. Det kan lagra upp till 2 kort åt gången och tyvärr finns det ingen plats för dina kontanter. Men ändå, om du vill, kan du bära ett enda kort och använda den tomma kortplatsen för att bära kontanter.

Om du vill ha det bästa från det här fallet föreslår Fly Hawk att du bara använder en kortplats. Väskan är enkel att använda, den är tunn och passar enkelt din iPhone. Med sin mjukhet skyddar den din smartphone även mot droppar, stötar och stötar. De upphöjda läpparna på kanterna på skärmen och nära den bakre kameran ger 360 graders skydd överlag.

USP:  Smal och snygg

Kolla in på Amazon

# 4. Arae

Den rosa guldfärgen sätter tonen för tjejer och kvinnor där ute. Eftersom rosa är deras favorit bestämde vi oss för att få en korthållare till dig också. Den är gjord av slitstarkt TPU-mjukt material som inte bara skyddar din iPhone utan också ger dig en mjuk känsla när du håller den i dina händer.

Araes framkant är att ge unik design och det här fodralet kommer med flipskyddet men det är på framsidan, det är på baksidan. Ja, du har rätt. Flipfodralet är på baksidan av fodralet, som har 3 kortplatser och plats för att lagra dina pengar också. Just när du har dina värdefulla saker i plånboken säkerställer de två magnetiska spännen att allt är säkert.

Den finns i rosa guld, blå, svart och vinröd färgvarianter. Väskan levereras med livstidsgaranti och om du har kvalitetsproblem kan du byta ut den när som helst.

USP: Back Flip Case

Kolla in på Amazon

# 5. Smartish

Smartish, ja, själva namnet antyder att fallet är smart och det är faktiskt, för att vara ärlig. Det kan lagra upp till 3 kort och lite kontanter också. Dessutom kan du också använda samma kortplats som kickstand. Så kort sagt, om du inte har ett kort, har det inget sparkstativ.

Med hög greppstruktur ger det ett bekvämt grepp när du håller din iPhone tillsammans med det här fodralet. Luft-hörnen skyddar din smartphone från plötsliga stötar och oavsiktliga stötar och fumlar också. Det är kompatibelt med trådlös laddning och du kan inte fråga mer från den här tillverkaren.

USP: Kompatibel med trådlös laddning

Kolla in på Amazon

# 6. Kihuwey

Precis som smartish gör detta fall från Kihuwey också ditt kreditkort som kickstand. Den levereras med 5 kortplatser så det handlar inte bara om kreditkort men du kan också lagra ditt körkort, andra ID och lite kontanter också. Kort sagt är detta ett komplett plånboksfodral som namnges som en korthållare.

Det högkvalitativa PU-lädret gör att du känner dig mjukare medan det magnetiska spännet säkerställer att din plånbok är stängd och att allt som finns i det är säkert. De upphöjda kanterna skyddar skärmen från repor och undviker direkt kontakt med de ojämna ytorna.

Med tanke på läderfodralet ger det också ett solidt skydd på grund av dess robusta hörn. Den finns i färgerna svart, brunt och rosa guld.

USP: 5 kortplatser

Kolla in på Amazon

# 7. Vaburs

Fjärilstema-fodralet är ett perfekt val för kvinnor och tjejer där ute. Detta fodral kommer också med ett bakre lock precis som vi såg i Arae, men den enda skillnaden jag kan se är designen. Den har 3 kortplatser tillsammans med en ficka som också kan lagra dina värdefulla pengar.

Du kan enkelt använda bakre flipskyddet som kickstand, och under tiden kommer backflip med ett magnetiskt spänne som säkerställer att dina kort och kontanter lagras säkert i det stängda fodralet! Helskärmsbufferthörn skyddar din iPhone mot stötar, fall, stötar, stötar och fumlar också.

Vaburs fodral finns i grönt, lila och rosaguld. På grund av dess design är jag säker på att de flesta tjejerna skulle gå med en rosa guldvariant. Är det inte?

USP: Bakre flipskydd med kickstand

Kolla in på Amazon

# 8. ZVE

Med ZVE: s omslag kan man enkelt bära 2 kort tillsammans med lite kontanter också. Väskan är gjord av premium lädermaterial och det glansiga utseendet på ZVE fick min uppmärksamhet direkt! Under tiden skyddar TPU-basskalet din iPhone med fullständigt skydd. Och den yttre stötfångaren absorberar också alla plötsliga stötar och stötar.

Det elastiska bandet på baksidan av fodralet håller dina kort och kontanter säkert. Du kan helt enkelt dra ut bandet för att ta dina kort och ta ut pengar. Den finns i färger i mintgrön, diamant och rosa guld.

USP: Resilient Ribbon

Kolla in på Amazon

# 9. Samonpow

Detta är det enda fallet i dagens lista, som är gjord av hård PC och det ser ut som pistolmetall från ett litet avstånd. Det klassiska utseendet tillsammans med den medföljande korthållaren fick min uppmärksamhet direkt! Så om du letar efter fullständigt skydd för dina kort och kontanter är Samonpow din väg att gå.

Dess kombination av TPU och hårt PC-material ger 360 graders skydd oavsett vad! Hörn, skärm och kamera är också väl skyddade. Tja, det är inte det eftersom det också håller din iPhone 11 Pro borta från repor och fingeravtryck. Den finns i lila, gunmetal, marinblå och rosa guldvarianter.

USP: 360-gradersskydd

Kolla in på Amazon

# 10. Eloven

Här är det bästa exemplet på hur en korthållare måste se ut. Ingen som sitter bredvid dig kan gissa att din iPhone 11 Pro har kort på baksidan, sådan är skönheten i det här fallet! Jag skulle säga att detta är det sista fallet i dagens lineup men det är en av de finaste av alla som jag älskade det personligen.

Den kompakta passformen och hybridskyddet skyddar din enhet från den yttre miljön och den medföljande korthållaren skyddar också dina kort och kontanter. Med exakta utskärningar och design kan du enkelt komma åt alla portar och knappar utan några avbrott.

Elovens fodral kommer med en liten knapp på baksidan när du trycker på vilken du kan lagra dina kort, minst två minst. Den finns i lila, svart, pistolfärg och rosefärg. Väskan levereras också med livstidsgaranti.

USP: Slutfört sluten korthållare

Kolla in på Amazon

Så killar och tjejer, det är det för idag.

Slutord ...

Om jag skulle gå efter en korthållare genom att se betyg på Amazon, skulle jag ha föredragit Maxboost på grund av dess allt-i-ett-fallfunktion. Men om allt jag ville utforska något nytt, skulle jag definitivt gå med Elovens fodral som kommer med en sluten korthållare. Så vilken skulle du föredra att köpa till din iPhone 11 Pro? Låt oss veta i kommentarsektionen nu.

Relaterade inlägg på iPhone 11 Pro som du kanske gillar!

 • Bästa iPhone 11 Pro-fodral
 • Bästa iPhone 11 Pro träfodral
 • iPhone 11 Pro robust fodral
 • Bästa iPhone 11 Pro Läderfodral

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found