Blogg

Bästa dokumentskapande iPhone- och iPad-appar 2021

Jag föredrar att skapa, redigera och designa dokument på Mac. Men med tillgången till ett brett utbud av högkvalitativa dokumentskapande appar för iPhone väljer jag min iOS-enhet för att skapa prisvärda dokument när jag är på språng.

Du kan enkelt skapa snygga dokument, redigera dem med många verktyg och synkronisera dem med dina favorittjänster. Primärt baserat på funktionalitet är det de bästa apparna för att skapa dokument för iPhone och iPad. Låt oss gå över för att lära dig mer om dessa toppappar!

1. Google Dokument

"Google Docs" är en förstklassig app-skapare-app. Du kan enkelt skapa ett nytt dokument och kommer att kunna redigera det när du är på språng. Det låter dig också öppna, redigera och spara Microsoft Word-dokument direkt inifrån appen.

Eftersom vad du skriver sparas automatiskt behöver du inte oroa dig för att spara dina filer. Du kan enkelt lägga till och svara på kommentarer. Skydda dina personliga filer med lösenord, dela dem med dina vänner och till och med arbeta tillsammans på samma dokument. Ännu bättre, du kommer att arbeta med dina viktiga dokument även offline.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Office-objektiv)

Microsoft Office har alltid varit en av de bästa sviterna för att skapa dokument. Det gör dokumentskapande snabbt och enkelt. Du kan välja mellan riktig dokumentlayout eller lättläst layout för att skapa ett dokument av högsta kvalitet.

Det låter dig visa dina e-postbilagor och komma åt dem från Dropbox, OneDrive, SharePoint. Lägg till diagram, bilder, tabeller och fotnoter för att förbättra kvaliteten på dokumenten. Dessutom kan du skriva ut dina filer via AirPrint-aktiverade skrivare.

Med Excel kan du enkelt skapa och hantera kalkylblad, men PowerPoint är utformat för att skapa en snygg presentation med en mängd bra verktyg. Med Office Lens kan du klippa, förbättra och göra foton på whiteboardtavlan såväl som dokument läsbara. Det konverterar till och med bilder till redigerbara Word- eller PowerPoint-filer.

Dessa Office-appar är tillgängliga gratis.

Pris: Gratis

Besök App Store

3. iWork från Apple

iWork består av tre appar Sidor, Keynote och Numbers. Med sidor kan du enkelt skapa förstklassiga dokument och välja mellan olika verktyg för att berika dem.

Med siffrorna kan du snabbt lägga till diagram, tabeller och bilder som visar alla aspekter av din data. Keynote är perfekt för att skapa fantastiska bildspel. De avancerade grafikverktygen hjälper dig att designa bilder med absolut precision.

Pris: Gratis

Besök App Store

4. OfficeSuite & PDF-redigerare

OfficeSuite & PDF-redigerare är utan tvekan en av de bästa apparna för att skapa dokument för dina iOS-enheter. Med mer än fem miljoner nedladdningar hävdar appen att den är ledande i denna kategori. Du kan lita på dess fem års erfarenhet av att betjäna otaliga användare av iPhone och iPad. Du kan snabbt skapa, visa och redigera Word-, Excel- och PowerPoint-dokument på din iOS-enhet. Ett steg längre kan du utföra avancerade PDF-operationer med den här appen.

Med Cloud Storage Manager kan du komma åt dina dokument var som helst i världen. Du kan redigera dessa dokument och ladda upp dem i molnet. MobySystems Drive erbjuder dig 5 GB ledigt molnutrymme när du loggar in. Du får molnstöd för Dropbox, Google Drive, OneDrive, OneDrive för företag, Yandex Drive och Box.

Pris: Gratis (Premium Full licens: 19,99 USD)

Ladda ner

5. Dokument av Readdle

Dokument från Readdle är otroligt. Det är ett nav för alla dina kontofiler och mer. Det låter dig läsa, lyssna, visa och kommentera olika filformat. Denna app fungerar också som din musik- och videospelare, samt som en nedladdning av filer. En webbläsare är inbyggd direkt i den, vilket är lätt att komma åt. Du måste svepa åt vänster på en tagg och du är inne i en webbläsare.

Appen fungerar också som din filhanterare och har möjlighet att ansluta till olika tjänster som Dropbox, Google Drive, One Drive, FTP Server, etc. Sammantaget är det en måste-app för din enhet. Det tar din iPhone till nästa nivå!

Pris: Gratis (Professional PDF Editor: $ 49.99)

Ladda ner

6. Polaris Office

Den här kompakta appen används av över 90 miljoner människor över hela världen och är ett respektabelt val för att skapa, öppna, redigera, spara och lagra dina dokument.

Jag skulle säga att annonserna i den fria versionen är påträngande och irriterande, men det låter dig få ditt jobb gjort snabbt och enkelt. Polaris Office är kompatibelt med Word, Excel, PowerPoint, Google Docs, PDF, etc. Även utan att extrahera ZIP-filer kan du öppna och läsa alla typer av dokument på din iPhone eller iPad. Appen har en penna- och pekfunktion, vilket gör det enkelt att leverera mobila presentationer. Du kan också synkronisera dina data med olika molntjänster.

Pris: Gratis (premiumservice: 39,99 USD)

Ladda ner

7. WPS-kontor

Den här appen har funnits sedan 1989. Första gången använde jag WPS Office 2014 när den förinstallerades med en Android-telefon som jag köpte. Sedan dess har jag fått bra recensioner för dem. WPS Office är en utmärkt dokumentvisnings- och redigeringsapp som du kan ladda ner. Jag minns att jag använde den för några av mina collegearbeten. Appen används av miljoner och har bra betyg i App Store.

Det gör att du kan arbeta med olika format som Word, Excel, PDF, presentation, kalkylblad, memo, dokumentskanner etc. Det gör att du kan skapa, visa, redigera och dela dokumenten. Detta gör det till en enda lösning för alla dina behov.

WPS Office stöder också automatisk sparning av dina dokument i olika molntjänster som Dropbox, Google Drive, Box, One Drive, etc. Utöver allt har den nattläge.

Pris: Gratis (WPS VIP per år: $ 29,99)

Ladda ner

Det var allt tills vidare!

Loggar ut

Med dessa appar är dokumentskapande otroligt enkelt på iOS-enheter. Även om iWork- och Office-appar leder avgiften ligger andra appar inte långt efter vad gäller funktioner och funktionalitet. Ingår inte någon av dina favoritappar i den här listan? Låt mig veta det i kommentarerna.

Du kanske vill kolla in dessa speciella applistor som;

  • Bästa Evernote-alternativ för iPhone och iPad
  • Bästa anteckningsappar för iPhone och iPad
  • Skrivappar för iPhone och iPad
  • Bästa Encyclopedia-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found