Blogg

Bästa iPhone-samtalsinspelningsappar 2021

Ibland är det praktiskt att spela in ett samtal när du har en meningsfull konversation som du kan behöva referera till senare. Tyvärr erbjuder iPhone inte denna funktion. Men många bra alternativ från tredje part får jobbet gjort. De erbjuder också flera funktioner som obegränsade inspelningar, möjligheten att exportera filerna och mer. Så här är de bästa apparna för iPhone-inspelning.

 1. TapeACall: Call Recorder
 2. App för samtalsinspelare
 3. Recorder Plus
 4. Call Recorder Lite för iPhone
 5. Spela in telefonsamtal - Samtalsinspelning
 6. Inspelningsapp - ReCall
 7. Call Recorder iCall
 8. Call Recorder Spara och lyssna
 9. Samtalsinspelning med NoNotes
 10. CallRec Lite - IntCall

1. TapeACall: Call Recorder

Denna app låter dig spela in inkommande och utgående samtal på din iPhone. Det finns ingen gräns för inspelningens längd eller antal. Du är nu fri från "per minut" eller "månadsavgift". Vidare kan du sömlöst överföra ljudet till din dator eller andra enheter om det behövs.

Inspelningar kan delas med lätthet på Dropbox, Evernote, Google Drive och sociala medier (Facebook & Twitter). Om listan är lång kan du spara tid genom att ge inspelningarna ett unikt namn. De kommer att finnas tillgängliga för dig så fort du lägger på. Det användarvänliga gränssnittet ger enkel åtkomst.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 3,99)

Ladda ner

2. Call Recorder App

Om du vill spela in ljud av hög kvalitet skulle Recorder Plus vara vägen att gå. Appen är kompatibel med flera ljudkvalitetsformat som MP3, MP4, CAF, WAVE och M4A.

Dessutom har du möjlighet att välja mellan tre kvaliteter: låg, medium och hög kvalitet. En sak som är värt att notera är att den gratis versionen av appen erbjuder begränsad funktionalitet. Och du måste spendera $ 1,99 (genom köp i appen) för att spela in obegränsade samtal.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

3. Recorder Plus

Om du vill spela in ljud av hög kvalitet skulle Recorder Plus vara vägen att gå. Appen är kompatibel med flera ljudkvalitetsformat som MP3, MP4, CAF, WAVE och M4A.

Dessutom har du möjlighet att välja mellan låg, medel och hög kvalitet. En sak som är värt att notera är att den gratis versionen av appen erbjuder begränsad funktionalitet. Och du måste spendera $ 1,99 (genom köp i appen) för att spela in obegränsade samtal.

Pris:  Gratis (ta bort iAd - $ 0,99)

Ladda ner

4. Call Recorder Lite för iPhone

Call Recorder är det bästa valet för inspelning av inkommande och utgående samtal. Listan över funktioner är berömvärd och du kan ladda ner och dela inspelningar via e-post, iMessage, Twitter, Facebook och Dropbox. Appen fungerar för hela samtalslängden, men du måste betala för proversionen för att lyssna på inspelningar längre än 1 minut.

Call Recorder App fungerar perfekt på en telekonferens. Du kan njuta av 3-vägs samtal på alla mobiloperatörer utom H2O Wireless och Virgin Mobile.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

5. Spela in telefonsamtal - Samtalsinspelning

Med över två tusen betyg och ett 4,3-stjärnigt betyg sticker den här appen ut för vad den levererar. Den registrerar både inkommande och utgående samtal under obegränsad varaktighet. Dessutom finns det inga geografiska begränsningar för att använda den här appen. Det spelar ingen roll vilket land du bor i. Den här appen fungerar felfritt.

Den levereras med en gratis 3-dagars provperiod, och om du är nöjd med tjänsten kan du överväga att prenumerera. Appen stöder också flera språk som spanska, ryska, japanska och några andra. Slutligen måste du ha konferenssamtal aktiverat för att använda den här appen.

Pris:  Gratis (en månads prenumeration - $ 7,49)

Ladda ner

6. Inspelningsapp - ReCall

Re-Call är ett annat alternativ för att spela in inkommande och utgående samtal på din iPhone. Allt du behöver göra är att trycka på den röda knappen så får du en genomgång för att börja spela in dina samtal. Dessutom kan du också ringa billiga internationella samtal med appen.

När du är klar med samtalet kan du få din inspelning inom några minuter. Du kan också skicka ljudfilerna till dig själv via e-post. Slutligen finns det olika prenumerationsalternativ som du kan välja mellan beroende på dina krav.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

7. Call Recorder iCall

iCall erbjuder köp i appen till användare som kan spela in inkommande och utgående samtal från sina iPhones. När du har spelat in samtal kan du spara dem och enkelt komma åt dem när det behövs. Personer i näringslivet och lärare kan utnyttja den här appen för att lagra viktig information på sina enheter.

Öppna appen, tryck på “Spela in” -knappen och fortsätt samtalet som vanligt. Under dina diskussioner med kollegor eller affärspartners kan du få en genial idé som du kan spela in. Dessutom kan du alltid lyssna på de söta sakerna med dina nära och kära senare.

Pris:  Gratis (obegränsad inspelning - 9,99 USD)

Ladda ner

8. Spara och lyssna på samtalsinspelare

Appen “Call Recorder - Save & Listen” gör ett allvarligt försök att ta itu med samtalsinspelningsproblemet på iOS-enheter. De flesta gratisappar erbjuder begränsad samtalsinspelning; Call Recorder skiljer sig åt genom att ge dig olika funktioner som diskuteras i den detaljerade granskningen.

Till exempel finns det röst-till-text-funktionalitet och inspelning av röstmemo. För att säkerställa dina inspelade data kan du låsa alla poster med ett lösenord. Det är en av de bästa produktivitetsapparna för affärsmän, toppledare och alla som älskar att prata!

Pris:  Gratis (1 veckors prenumeration - $ 2,99)

Ladda ner

9. Samtalsinspelning med NoNotes

NoNotes är en av de välkända apparna när det gäller att spela in samtal på din iPhone. Appen kan exakt registrera inkommande och utgående samtal i molnet och sedan skicka dem till dig på din registrerade e-postadress.

En av de bästa delarna av appen är att den tillåter 20 minuters gratis inspelning per månad. Och ja, du behöver inte ange dina kreditkortsuppgifter vid registreringstiden, vilket utan tvekan är en av de bästa sakerna med appen. Sammantaget är det en bra app som är värt att prova.

Pris:  Gratis (månadsrekord / RoboTranscribe - 9,99 USD)

Ladda ner

10. CallRec Lite - IntCall

Letar du efter en app för långvarig samtalsinspelning på din iPhone? Gå med CallRec Lite. Appen har ingen begränsning för samtalets varaktighet, plats och antalet samtal. Det är gratis att prova i tre dagar, och du kan spela in hela konversationen.

Du kan dock lyssna på bara en minut av inspelningen. Om du är övertygad om prestationen måste du prenumerera på månadsplanen. De inspelade filerna sparas i molnet och du kan komma åt dem när som helst. När det gäller funktionalitet är det enkelt att använda, och en nybörjare kan också komma igång på bara en minut.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

Summering!

Vilka av dessa appar för samtalsinspelare fungerade bäst på din iPhone? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill se:

 • iPhone Health Apps
 • iPhone Password Manager-appar
 • Hur man ringer till ett tillägg på iPhone
 • Ändra sorteringsordningen för iPhone-kontakter
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found