Blogg

Så här skickar du mottagna Android-textmeddelanden på Mac eller Windows PC

Du är Mac-användare men äger en Android-enhet. Och medan du arbetar på din dator måste du gräva i din smartphone för att kolla in de senaste textmeddelandena. Skulle det inte vara coolt om du kunde skicka / ta emot dina Android-sms direkt från din Mac eller PC? Ja, det skulle verkligen vara trevligt!

Möt ”AirText” som låter dig övervinna hindret. Appen synkroniserar SMS-meddelanden från Android till din  Mac, Windows PC, Android Tablet och till och med iPad .

Så snart du får ett meddelande på din smartphone meddelar det dig att hålla dig uppdaterad. Ännu bättre, du kan få tillgång till en stor samling standardemojis eller till och med definiera dina egna anpassade avatarer för att få mer roligt i textmeddelanden.

Hur man skickar / tar emot Android-textmeddelanden på Mac eller Windows PC

Den gratis versionen av appen låter dig skicka upp till fem meddelanden per dag och tillåter lagring av 500 textmeddelanden. Den innehåller annonser och stöder MMS samt gruppmeddelanden.

Den månatliga prenumerationen (4,99 USD) och den årliga prenumerationen (129,99 USD) gör att du kan skicka obegränsade textmeddelanden och erbjuder obegränsat lagringsutrymme. Pro-versionen av appen innehåller inga annonser och ger också kundsupport dygnet runt.

Steg 1. Först och främst måste du ladda ner AirText-appen på din Android-enhet. Gå över till Play Store och installera den här appen. Skapa sedan ett konto.

Steg 2. Ladda nu ner AirText på din Mac eller Windows PC.

Steg 3. Därefter måste du logga in med ditt användarnamn och lösenord.

Steg 4. När du har loggat in i AirText-klientappen bör du se alla dina Android-textmeddelanden och kontaktlista på din dator.

Fortsätt nu och använd appen för att enkelt skicka och ta emot meddelanden från ditt skrivbord!

Det är ganska mycket det!

Värt att prova:

När det gäller funktionalitet har jag funnit att AirText är upp till märket. Det rena gränssnittet i kombination med lättanvända funktioner gör att du enkelt kan hoppa på det. Bäst av allt, det är tillgängligt gratis. Därför, om du vill använda meddelandeprogrammet, har du en chans att mäta dess funktionalitet innan du uppgraderar till proversionen.

Vad tycker du om den här snygga appen? Vill du använda den på skrivbordet? Skjut gärna dina tankar i kommentarerna.

Missa inte:

  • Hur man använder iMessage på Android- och Windows-enheter
  • Hur man tar bort eller döljer iMessage App-låda
  • Bästa iMessage-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found