Blogg

Bästa iPad Pro Folio-fodral 2021

Folio-fodral är en av mina favoritaccessoarer för 12,9-tums iPad Pro. Förutom att skydda min surfplatta, ger de flera betraktningsvinklar. Rent baserat på beundransvärt hantverk, prisvärdhet och användarupplevelse är dessa de bästa 12,9-tums iPad Pro folio-fodral som har imponerat mig mest.

Till stor del tack vare det högkvalitativa materialet är dessa foliofall mycket varaktiga. De ger nödvändigt skydd mot oönskade fall och repor. Dessutom är de lätta, smala och lätta att bära. Låt oss gå över för att ta reda på mer om den här elitlistan över de 10 12,9-tums iPad Pro folio-fodralens topp!

 1. ProCase
 2. Maxace Pro
 3. Speck Balance FOLIO
 4. MoKo
 5. Ztotop
 6. Spigen
 7. OtterBox SYMMETRY
 8. FYY
 9. rooCASE
 10. Valkit

1. ProCase

ProCase är utformad för att vara mycket funktionell. Folio-fodralet är tillverkat av premiumsyntetiskt läder som ger dess konstruktion; så att den kan skydda surfplattan från faller lätt. Den mjuka inredningen lägger till ytterligare ett skydd och håller effektivt bort repor.

Om du tittar på de andra funktionerna har den en automatisk sömn- och väckningsanläggning tillsammans med inbyggd Apple Pencil Holder. En magnetisk stängningsmekanism är tillräckligt stark för att fästa din iPad Pro säkert. Det finns också en främre ficka som låter dig förvara några kort och kontanter.

De fyra stativplatserna ger fantastiska betraktningsvinklar för olika behov. Förutom att förbättra din tittarupplevelse, erbjuder mer än 10 snygga färgvarianter dig en stor chans att välja en perfekt följeslagare för din enhet.

USP: Högkvalitativt läder exteriör och mjukt interiör

Kolla in på Amazon

2. Maxace Pro

Maxace Pro har använt premiummaterial för att skapa ett fodral som känns bra och ser bra ut. Oavsett om du är på kontoret eller i styrelserummet kan du imponera på människor med denna bokomslagdesign av fodralet. När ett behov av att titta på video uppstår kan du använda visningsställ med flera vinklar för att njuta av filmer och annat visuellt innehåll på din iPad Pro.

Kontrollera sidoutskärningen på fodralet, vilket gör det kompatibelt med Apple Pencil. Maxace Pro har använt starkare magneter för att säkerställa att automatisk sömn / vakna-funktion fungerar effektivt.

USP: Automatisk vila / vakna

Kolla in på Amazon

3. Speck BalanceFolio

Ingen lista över toppfolio-fodral för iPad Pro skulle vara komplett utan Speck Balance FOLIO. Väskan har gjort en fin balans mellan skydd och tunnhet. Högkvalitativt PC- och PU-läder har gjort det slagfast.

Den robusta utsidan gör att fodralet tål stötar, men det mjuka interiören låter inte repa skada din surfplatta. Den upphöjda läppen runt skärmen erbjuder ytterligare skärm på iPad. Plus, det justerbara stativet lever uppskattningsvis upp till dina visnings- och skrivbehov.

USP:  Helt justerbart stativ

Kolla in på Amazon

4. MoKo

MoKo är ett av de ledande varumärkena inom tillverkning av högkvalitativa iPhone- och iPad-tillbehör. Detta foliofodral passar exakt på din 12,9-tums iPad Pro och skyddar din enhet med dess premium 600D-tyg och PU-läder.

Varumärket har perfekt utformat det här fodralet så att du kan komma åt alla viktiga portar och knappar på din iPad Pro. Kompatibel med den senaste iPad Pro stöder det här fodralet Apple Pencil, som kan fästas på din iPad magnetiskt för att para ihop och ladda utan att ta bort fodralet.

USP: 600D-tyg

Kolla in på Amazon

5. Ztotop

Du bör inte missa Ztotop om den verkställande designen tilltalar dig. Det mjuka syntetiska läderskalet i kombination med de synliga sömmarna ser elegant ut. För att säkerställa att din iPad har ytterligare skydd mot stötar har den förpackats i mikrofiberinredning.

Med handremmen i läder har du önskad komfort att hålla ipad. Och arrangörsfickan gör att du kan hålla små föremål säkert.

Magnetlocket fungerar som ett användbart stativ och förlänger också enhetens batteritid. Dessutom har du möjlighet att välja tio vackra färgvarianter.

USP: Executive-profil

Kolla in på Amazon

6. Spigen

Jag gillar den professionella designen av Spigen iPad Pro folio-fodralet. Premium syntetiskt läder har gjort det så smidigt. För att säkerställa att din iPad enkelt kan bekämpa stötar från stötar har fodralet ett PC-skal.

Med den magnetiska luckan kan du stänga fodralet säkert, medan stativfunktionen gör att du enkelt kan titta på videor. Det finns också en framficka för förvaring av små föremål. Du kan säkert förvara din Apple Pencil i den inbyggda hållaren. Dessutom finns Spigen folioöverdrag i två imponerande färger: svart och brunt.

USP: Robust PC-skal

Kolla in på Amazon

7. OtterBox

OtterBox SYMMETRY folio-fodral har en estetisk design. Eftersom den är extremt tunn håller den surfplattans elegans vid liv. Eftersom allt är så snyggt kan det här foliofodralet skydda din iPad från droppar och repor.

Eftersom folion är löstagbar kan du snabbt ta bort den enligt dina behov. Det finns en hållare som låter dig hålla din Apple Pencil säkert. Stativet med flera lägen ger en optimal betraktningsvinkel.

USP: Avtagbar folio

Kolla in på Amazon

8. FYY

Här är något för damer med kräsna smaker. FYY erbjuder alltid elegant design och fantastiskt hantverk för kvinnor av substans. Detta iPad Pro-fodral pryder design med marmormönster, vilket är smart och snyggt. Förutom att skydda din iPad, låter det här fodralet dig lagra dina plastpengar och valutaräkningar.

När dina pengar får plats att lagras, tänk på andra tillbehör som din Apple Pencil. FYY ger en dedikerad pennhållare för att bära din penna bekvämt. Titta på den löstagbara handremmen som uppfyller dina dagliga behov.

USP: Taktilt intryck

Kolla in på Amazon

9. rooCASE

rooCase presenterar ett trefaldigt folio fodral med automatisk sömn / vakna funktion för din 12,9-tums iPad Pro. Detta lätta och tunna fodral har extremt jämn konstruktion, så du kan snabbt installera din iPad Pro. Därefter kan du vara säker på att din premium-surfplatta är säker och skyddad från repor.

Utforska olika stående alternativ för att titta på filmer, arbetsdokument, sociala mediekonton i liggande läge. Det matta gummerade skalet av rooCase garanterar hållbarhet och smal profil på din enhet.

USP: Smidig konstruktion

Kolla in på Amazon

10. Valkit

Valkit har gjort ett halvgenomskinligt fodral för din första och andra generationens 12,9-tums iPad Pro. Väskan är utrustad med Apple Pencil-hållare så att du alltid är redo att ta anteckningar eller skissa något på språng.

Vaokits tredubbla magnetfodral stöder smart automatisk sömn / vakna-funktion. För unikt skydd har varumärket installerat fyra hörn av bakskalet förtjockat för att undvika skador om du av misstag tappar surfplattan.

USP: TPC av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är din favorit?

Har dessa foliofall klarat ditt syratest? Och vilken har du valt att para ihop med din iPad Pro? Låt oss veta det i kommentarerna och dela också dina åsikter om dessa foliofall. För mig är det kvalitetsmaterialet, det beundransvärda hantverket och den eleganta designen som gör att dessa fodral sticker ut. Dessutom ger de flera betraktningsvinklar och kan försvara din surfplatta mot droppar och repor.

Du vill kolla in:

 • Bästa iPad Pro läderfodral
 • iPad Pro-tangentbordsväskor
 • Bästa iPad Pro-fodral
 • Bästa 9,7 iPad Pro Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found