Blogg

Bästa iPhone 6s Plus-fodral 2021

IPhone är 6s Plus lanserades den 9 september 2015 med ett slag på ett Apple-evenemang som hölls i Graham Bell Civic Auditorium i San Francisco, Kalifornien. När du väl har fått denna värdefulla kommunikation måste du vara extra försiktig för att skydda den mot eventuella skador. Med lanseringen av iPhone 6s Plus tillsammans med sina yngre syskon iPhone 6s har tillbehörstillverkare också lanserat fodral för iPhones.

1. OtterBox Defender

OtterBox är extremt populärt för tillverkning av robusta fodral för iPhones. Detta bumperfodral är hämtat från Defender-serien. Fodralet har polykarbonatskal, syntetiskt gummiöverdrag och ett klart membranskärmskydd. Ett 100% äkta fodral ger fullskydd till din premiumenhet från alla hörn och sidor.

Det inbyggda skärmskyddet skyddar din iPhone-skärm från repor och fläckar. Du kan enkelt försvara din enhet från dina dagliga äventyr, vilket kan ta dig till olika platser på jorden.

USP: Skyddande design

Kolla in på Amazon

2. Nuud från LifeProof

Skaffa ett fodral som är vattentätt, dammtätt, snötätt och tappsäkert. Om du tror att du inte hittar alla dessa funktioner i ett enda fall har du inte hört talas om Nuud från LifeProof.

Detta är ett fodral som skyddar din iPhone 6s Plus när du är under 6,6 fot vatten i en timme. bli inte panik även om du är i öknen; åka sorglöst och oroa dig aldrig för frekventa droppar.

Inbyggd i Nuud-fodral kan din iPhone överleva en droppe från höjden på 2 meter. Med alla dessa funktioner tycker jag att det här fodralet är ett perfekt följeslagare-skydd för din iPhone 6s Plus.

USP: nedsänkbar till 2 meter i 1 timme

Kolla in på Amazon

3. CrayCases

Skulle det vara det bästa fallet för din enhet om den inte har ditt namn? Om du är ett fan av skräddarsydda saker, den här speciellt för dig. Oavsett om du vill flagga ditt namn i kalligrafi eller bara dina initialer i ett enkelt typsnitt, kan CrayCases göra det åt dig.

Dessutom får du också välja basdesignen, oavsett om det är ett klart fodral, marmorerat fodral, knäppa tryck eller något annat. Ditt fodral skrivs ut och skickas från Storbritannien inom 24 arbetstimmar. Med en rating på 4,83 / 5 från över 1500+ konsumenter har varumärket en hög kundnöjdhet.

USP: Anpassningsbart fodral

Kolla in på CrayCases

4. Spigen Tough Armor

För din iPhone 6s Plus behöver du ett fodral som inte bara skyddar din telefon utan också passar de flesta kablar. Den upphöjda läppen ger fullt skydd för pekskärmen på din iPhone. Nu är det inga fler bekymmer om oavsiktliga droppar eftersom dess Air Cushion Technology ger ett starkt försvar mot stötar.

Förutom denna teknik har fodralet den tvådelade konstruktionen av stötsäker TPU och slitstarkt polykarbonat. Njut av handsfree-visning med sitt kickstand. Sammantaget handlar Spigen Tough Armor inte om styrka utan också om stil.

USP: Air Cushion Technology

Kolla in på Amazon

5. Anuck

Det är dina iPhone-smycken! Anuck tar blingen till din iPhone. Det här ljusa och fashionabla fodralet höjer din stilkvot bestämt i din sociala krets. Anuck har lagt till gnistrande flytande flytande glitter i det skyddande hårda skalet stötsäkra TPU-skyddet. Detta är ett perfekt exempel på stil och styrka.

Finns i åtta olika färger, detta kraftiga försvararfodral har hård PC och stötdämpande TPU. Din iPhone är helt skyddad mot minsta skada.

USP: Flytande flytande glitter

Kolla in på Amazon

6. Urvoix

Urvoix har skapat ett plånboksfodral av läder av hög kvalitet. Med nio kortplatser kan du alltid lagra dina kredit- / betalkort och enkelt ta med kontanter. För extra skydd tillhandahåller Urvoix automatisk magnetisk flikdesign för att skydda din telefon när du inte använder den.

För äventyrliga själar erbjuder Urvoix plånboksfodral skydd mot repor, fingeravtryck, smuts och annat rutinmässigt slitage.

USP: Automagnetisk topplock

Kolla in på Amazon

7. rooCase

RooCase för iPhone 6s Plus är mångsidig. Det beror på att det är en plånbok och också ett fodral. Den är gjord av premium syntetiskt läder för att pryda ett prestigefyllt utseende. Plånboksfunktionen har 3 kortplatser och en separat ficka för kontanter.

Dessutom har den en magnetisk öppnings- och stängteknik som säkerställer att dina grejer och iPhone är ordentligt säkrade. Slutligen finns det ett brett utbud av färgalternativ tillgängliga.

USP: Kickstand-funktion

Kolla in på Amazon

8. MAXCURY

MAXCURY förstår det hektiska och tuffa stadslivet, som också tar en tung avgift på din iPhone. Endast ett robust fodral kan skydda din enhet, som går igenom hårdhet på en dag. MAXCURY har tillverkat ett kraftigt stötsäkert fodral för iPhone 6s Plus; fodralet har ett inbyggt skärmskydd som håller smutsiga fingrar borta.

Det här fodralet ger din iPhone tre lager. Mjukt TPU-gummi och två hårda PC-skydd skyddar din telefon helt. Detta fodral har en bred laddningsportöppning, som är kompatibel med alla blixtladdningskablar från tredje part.

USP: Treskiktsskydd

Kolla in på Amazon

9. Speck CandyShell

Specks CandyShell är ett premiumval. Den är dock tillgänglig till ett överkomligt pris ($ 19). Trots att det har flera lager av struktur ser fallet lite på den smalare sidan. Det pålitliga skyddet av militär kvalitet ger önskad sköld till din iPhone.

Det finns också en upphöjd kant för att förhindra att skärmen glider på en plan yta. Dessutom ger den gummerade ytan dig ett säkert grepp för att hålla smarttelefonen bekvämt. Slutligen finns CandyShell i fyra färger att välja mellan.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

10. JETech

Enkelt uttryckt är JETech en stjäla till $ 5,99 - det nuvarande priset på Amazon. De fyra och en halv stjärnorna av nästan 300 kundrecensioner tyder på att det vinner mycket uppskattning.

När det gäller design har JETech-fodralet en fantastisk blandning av stil och skydd. Det betyder; fodralet håller elegansen på iPhone levande utan att offra säkerheten från droppar och repor. Ännu bättre, du har livstidsgaranti på JETech-omslaget.

USP: Slagfast design

Kolla in på Amazon

11. TORRAS

Jag föredrar ett fodral som är tunt, men samtidigt tillräckligt starkt för att skydda min iPhone från repor och normala fall. Det är där Torras får mitt öga. Den är enkel, ljusfärgad och hållbar nog för att flagga runt i stil. Det flytande silikongummit ger ett bra grepp medan du håller, och det tål också fingeravtryck.

Det finns också en tunn metallplats som gör det möjligt att montera den på ett bilfäste. Allt som allt är det en anständig produkt som är värt att flagga. Slutligen finns det några ljusa och livfulla färgalternativ som passar din personlighet.

USP: Tunt och slitstarkt fodral

Kolla in på Amazon

Det är alla vänner!

Vad är ditt val?

Förhoppningsvis har du hittat den perfekta matchningen för din phablet, eller hur? Jag skulle vara glad att veta ditt val i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa plånboksfodral för iPhone 6s
  • Läderfodral till iPhone 6s Plus
  • Bästa smala fodral till iPhone 6s Plus
  • Bästa iPhone 6s Plus Kickstand Fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found