Blogg

Så här ändrar du land och språk i Amazon på iPhone och iPad

Du letar efter ett snyggt fodral för din smartphone på Amazon. När du tittar på funktionerna och recensionerna känner du att det skulle vara bättre om det fanns ett alternativ att ändra land och språk i Amazon-appen på iPhone eller iPad. Hur skulle du göra det?

Amazon låter dig ändra land och språk. Om du till exempel bor i Kanada men franska är ditt modersmål och därmed tycker det är bekvämare än engelska; du kommer att kunna använda den i det landet. Låt mig visa dig hur det fungerar!

Så här ändrar du land och språk i Amazon-appen på iPhone och iPad

Anmärkningar:

  • Just nu stöder Amazon endast ett fåtal språk som kinesiska, franska, tyska, italienska, portugisiska, spanska
  • Några av de länder det stöder – Kanada, Indien, USA, Storbritannien, Brasilien, Kina, Frankrike, Tyskland, Japan, Italien, Spanien, Mexiko, etc.

Steg 1. Starta Amazon-appen på din iOS-enhet.

Steg 2. Klicka sedan på menyknappen längst upp till vänster.

Steg 3. Nu måste du trycka på Inställningar .

Steg 4. Klicka sedan på Land och språk under Inställningar.

Steg 5. Tryck på pilen bredvid ditt land.

Steg 6. Välj önskat land . I det här testet ska jag välja USA .

Steg 7. Klicka nu på pilen bredvid Språk.

Steg 8. Därefter ser du de språk som för närvarande stöds i USA . Just nu tillåter Amazon dig att använda spanska i USA. Välj språk som stöds.

Om detta språk inte stöds i det land som du har valt, kommer det att visa dig namnet på de länder som det är tillgängligt för.

Steg 9. Slutligen, tryck på Klar för att bekräfta.

Det är allt! Nu kan du söka på Amazon på det språk du just har valt. Förutom priset kommer allt innehåll att konverteras till det valda språket.

Poängen

Det är en mycket användbar funktion; speciellt för de människor som bor utanför sitt land. Som standard anger Amazon det språk som stöds i det land där du bor. Men med möjlighet att välja önskat land och språk, har du den bekvämlighet som behövs för att söka efter objekt på det språk som du tycker är bekvämt.

Det enda problemet är att Amazon för närvarande tillåter att du endast använder valt språk i ett land. Jag önskar att det skulle ta bort denna begränsning i framtiden. Vad tror du?

Du kanske vill titta snabbt: bästa shoppingappar och bästa kupongappar för iPhone.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found