Blogg

Coolmuster Android Assistant för Mac och Windows

I denna snabba digitala värld har smartphones blivit oumbärliga. Från att låta oss direkt kontakta våra vänner och följare till att hjälpa oss att hantera vår verksamhet direkt från fingertopparna, de används för olika ändamål. De är tillräckligt små för att lätt glida in i vår lilla ficka och tillräckligt stora för att lagra överflödet av data.

De säger med rätta: "Med stor kraft kommer det stora ansvaret." Alla massor av data som vi lagrar på vår mobila enhet är inte immuna mot förstörelse. Därför är det lämpligt att ge viktiga filer en extra skydd för att hålla dem skyddade mot olycka.

Möt Coolmuster Android Assistant. Android-filhanteraren är allt du vill för att bekvämt säkerhetskopiera, återställa och hantera dina filer med önskad känsla. Så hur pålitlig Android-assistent är och huruvida den förtjänar en titt?

Coolmuster Android Assistant för Mac / Windows

Även om jag har varit en lojal iOS-användare i flera år gillar jag att lägga till mina senaste Android-enheter för att hålla mig synkroniserad med ekosystemet. Därför har jag ägt nästan alla de mest omtalade Android-telefoner som OnePlus 3. Jag har testat Android Assistant för Mac och gett det en bra körning för att testa dess funktionalitet.

Säkerhetskopiera och återställ din Android-enhet med Coolmuster Android Assistant för Mac

För mig är det som sticker ut för denna Android-hanteringsprogramvara för Mac förmågan att göra säkerhetskopiering och återställning av funktioner till en problemfri uppgift. Med det snygga användargränssnittet och de lättanvända funktionerna fungerar det effektivt och låter dig säkerhetskopiera foton, videor, SMS, kontakter, musik, appar etc.

Steg 1. Anslut din enhet till Mac / Windows.

Notera:

  • Se till att du har aktiverat USB-felsökning på din Android-telefon. På din smartphone eller surfplatta med Android 6.0 eller senare öppnar du Inställningar → Om enheten → Programvaruinfo → Tryck på Byggnummer 7 gånger i snabb följd → Tillbaka → Utvecklaralternativ och slå sedan på det
  • På Android 4.2-5.1 öppnar du Inställningar → Om enheten → Tryck på Byggnummer 7 gånger i snabb följd → Tillbaka → Utvecklaralternativ och slå sedan på det

Steg 2. Starta programvaran och välj sedan Super Tool.

Steg 3. Slutligen klickar du på alternativet Säkerhetskopiering eller återställning.

När du har valt Backup-knappen väljer du filtyper och säkerhetskopierar dem sedan.

När du har valt alternativet Återställ väljer du säkerhetskopieringsfilerna och återställer dem.

Överför foton och videor eller andra filer från Android-enhet till dator

När du har anslutit din enhet till din dator startar du Android-filöverföringsverktyget. Det kommer att börja skanna enheten och visa data på din Android i olika kategorier som video, musik, bok, kontakter etc.

Du kan öppna varje flik för att förhandsgranska de innehållna filerna. Sedan måste du markera de filer du vill flytta till din dator. I slutändan klickar du på "Exportera" -knappen.

Smart Desktop SMS och Kontakter Manager

En av de viktigaste funktionerna i detta Android-filöverföringsverktyg är möjligheten att låta dig hantera dina kontakter med lätthet. Med den här praktiska programvaran kan du snabbt lägga till nya kontakter och radera de överflödiga, som du inte längre behöver direkt från din Mac.

Dessutom kan du redigera befintliga kontakter för att hålla dem strömlinjeformade eller förhindra att dubbletter av kontakter trasslar i din adressbok.

Med Android Assistant för Mac kan du exportera återställda textmeddelanden och kontakter. Sedan kan du säkerhetskopiera dem som läsbara och utskrivbara format inklusive .txt, .html eller .vcf etc.

Det är inte allt; programvaran låter dig också skicka grupptexter. Så om du letat efter ett användbart verktyg som hjälper dig att skicka textmeddelandet till flera personer på ett bekvämare sätt kan den här göra jobbet perfekt.

Praktisk App Manager

Med Mac-verktyget kan du välja och ladda ner appar på din Android-enhet. Du kan enkelt säkerhetskopiera alla dina appar så att du aldrig tappar dem. Dessutom har du också möjlighet att installera och avinstallera appar via Mac-dator med bara ett klick.

Media Manager

Android Assistant är också en intuitiv mediechef. Programvaran analyserar automatiskt minnet på dina enheter och hittar all musik, videor så att du kan överföra dem till din dator.

Det enda viktiga med denna programvara är att den överför media i snabb hastighet. Det förloras ingen kvalitet under överföringsprocessen.

Mycket säkert

En annan anmärkningsvärd funktion i denna Android-hanteringsprogramvara är att den är mycket säker. Det ger fullständig säkerhet för alla dina data. Ännu viktigare är att programvaran använder skrivskyddat protokoll så att all data överförs fram och tillbaka med önskad säkerhet och ingenting går vilse under processen.

Bred kompatibilitet

Mac-programvaran är kompatibel med ett brett utbud av Android-enheter inklusive HTC, Samsung, Motorola, Sony, ZTE, LG, HUAWEI och mer. Dessutom stöder den även en äldre version av Android OS som 5.0 Lollipop.

Prissättning

Filöverföringsverktyget är tillgängligt för Mac som kör OS X 10.7 eller senare (även tillgängligt för Windows 10/8/7 / Vista / XP).

För närvarande uppgår programvaran till $ 25,95 för ettårslicensen för en dator, medan livstidslicensen för en dator är tillgänglig för $ 35,95. Det finns också ett alternativ att skaffa programvaran för fler datorer för antingen ett års licens eller livstidslicens.

Eftersom programvaran också är tillgänglig för gratis provperiod kan du prova innan du uppgraderar till premiumversionen.

Ladda ner Coolmuster för Windows

Ladda ner Coolmuster för Mac

Poängen

Jag har hittat Coolmuster Android Assistant upp till märket. Både när det gäller funktionalitet och tillförlitlighet har den klarat uppgiften med god effekt. Om du är en Android-användare och letar efter ett effektivt verktyg för att inte bara hantera dina appar, media och filer elegant utan också erbjuda dem önskat skydd, bör du inte ge det en miss.

Låt mig veta vad du tycker om detta Android-filöverföringsverktyg? Vill du använda den för att hålla dina filer perfekt organiserade och säkra?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found