Blogg

Bästa iPhone SE-plånboksfodral 2021

Till skillnad från typiska fall har plånboksfodral fått mer uppskattning och popularitet bland iPhone-användare. Eftersom Apple har släppt sin senaste iPhone med liten skärm vid det första årliga evenemanget 2016 är det rätt tid att köpa plånboksfodral till iPhone SE.

Förutom att skydda din iPhone SE, är plånboksfodral viktiga för att lagra andra väsentligheter som kreditkort, betalkort, sociala ID, sedlar och andra diverse saker. Fallen som listas här är gjorda av ledande tillverkare av iPhone-tillbehör i USA. Materialet som tillverkas av plånboksfodral är av överlägsen kvalitet och därför kan det lätt bära säsongens vaggar.

1. SHIELDON

SHIELDON presenterar ett plånboksfodral i äkta läder. Plånboksfodral är vanligtvis skrymmande, men SHIELDON har skapat det här tunna locket med kickstand och ID-korthållare. Dessutom finns det en magnetisk förslutning som skyddar din iPhone SE.

SHIELDON har använt äkta kohudläder av hög kvalitet för styrka, karaktär och spannmål. Förutom robusthet ger detta läderfodral en lyxig känsla när du håller din iPhone i händerna. Det naturliga lädermaterialet skiljer varje fodral från varandra och du får ett unikt fodral.

Pris:  $ 29,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon.com

2. i-Blason

i-Blason ger ett hybrid slim plånboksfodral till din iPhone SE. Väskan gör att du kan hålla allt på ett ställe; du kan lagra ditt ID, kreditkort och kontanter i kortplatser som du får i detta plånboksfodral. i-Blason plånboksfodral kan enkelt omvandlas till ett fodral med olika betraktningsvinklar. Med den här funktionen kan du titta på videor och filmer på din iPhone SE i handsfree-läge.

Pris: $ 14,97 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon.com

3. CM4

CM4 är ett annat icke-folio plånboksfodral som har gått in i listan. Väskan lagrar bekvämt 3 kort inklusive kreditkort, betalkort eller ID-kort; Dessutom kan du också spara lite pengar. Kolla in det plana skärmskyddet som ger ultimat skärmskydd till din iPhone SE. Du kan enkelt dra ut väskan i fickan eftersom fodralet har en mjuk finish. CM4 plånboksfodral är tillverkat av mjukt gummi och premiumtyg.

Pris: $ 39,99 [$ 31,99 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon.com

4. TORU

Om du är pendlare är Toru plånboksfodral din perfekta följeslagare för att skydda din iPhone SE. Detta fodral erbjuder dubbelskiktsskydd med matt yta och flexibelt TPU-skal. Oroa dig inte för de oavsiktliga chockerna och dropparna på din väg! Baksidan och kortplatsen för kortförvaring är gjorda av polykarbonat. Det bakre facket kan lagra kontanter, kreditkort och ID. Använd kickstanden för att titta på filmer och videor på din iPhone SE.

Pris: $ 29,99 [$ 14,95 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon.com

5. ACEABOVE

AceAbove presenterar 100% plånboksfodral i äkta läder till din iPhone SE. Detta fodral är en perfekt blandning av trendig och klassisk design. Upplev en fantastisk touchkänsla medan du håller det här fodralet i dina händer. Skalet i äkta läder skyddar din iPhone försiktigt från repor och chockerande stötar. Fodralet är så snyggt utformat att varje snitt ger dig åtkomst till respektive funktioner bekvämt. Två kortplatser finns på folion; du kan säkert lagra ditt ID och kreditkort där.

Pris: $ 59,99 [$ 20,90 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found