Blogg

Bästa läs senare appar för iPhone 2021

När du surfar på nätet eller skannar igenom nyheter eller topphistorier stöter du på några intressanta historier. Men på grund av brist på tid kan du inte läsa dem nu. Hur skulle du kunna få tillgång till dem direkt vid din egen fredliga tid, läsa dem till och med offline eller använda en personlig berättare för att läsa de favoritartiklarna åt dig? Väldigt enkelt. Du behöver dessa bäst läs det senare appar för iPhone för att få saker gjort åt dig.

1. Ficka

Med "Pocket" kan du spara dina favoritartiklar, videoklipp och länkar för att komma ikapp med dem när du vill. Du kan anpassa appen enligt dina önskemål för att få en bättre läsupplevelse. Tack vare de personliga rekommendationerna kommer du snabbt att upptäcka de artiklar som intresserar dig mest.

Eftersom det erbjuder obegränsat lagringsutrymme kan du spara så många saker du vill. Använd text-till-tal-funktionalitet för att lyssna på artiklar. Dessutom fungerar det inte bara med Safari utan också med Google Chrome och Firefox.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Instapaper

Med "Instapaper" sparar du snabbt berättelser och utnyttjar de många olika verktyg för att få en trevligare läsupplevelse. Du kan välja mellan flera olika färgteman, ändra teckensnitt och använda avståndsalternativ.

Sortera artiklar baserat på popularitet, datum och längd. Ordna dina sparade artiklar snyggt i separata mappar. Text-till-tal-funktionen låter dig lyssna på artiklar. Du kan också styra text-till-tal från din Apple Watch.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Reeder 5

Reeder 5 kommer med stöd från flera tjänster som Instapaper, The Old Reader, Fever, FeedHQ och mer. Du kan använda olika teman som ljus, mörk, vit och svart för att göra läsningen bekvämare.

Spara eventuella berättelser i Safari-läslistan och läs dem senare. Dela dina topphistorier via Facebook, Twitter och Mail. Med ett rikt användargränssnitt och högkvalitativa funktioner är den här appen grundad för att liva upp din läsvana.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

4. InstaWeb

InstaWeb kan få dig att bli kär i läsningen !. Appen presenterar dina sparade artiklar i ett rent format så att du kan läsa dem med fullständig sinnesro. Det finns också en webbläsare i appen som låter dig surfa säkert på webben.

Med den inbyggda PDF-omvandlaren kan du enkelt konvertera sidor till PDF. Det låter dig synkronisera dina filer med Dropbox och Google Drive så att du kan komma åt dem från någon av dina enheter. Dessutom kommer du att kunna dela din PDF via e-post och meddelande.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Outread

Outread är främst en hastighetsläsare-app, men den fungerar också som en förstklassig läs senare app. Du kan lägga till dina egna e-böcker eller välja fantastiska romaner att läsa från ett stort bibliotek. Synkronisera den med Instapaper och Pocket för att komma åt alla dina sparade artiklar.

Kolla in lässtatistiken för att hålla koll på dina framsteg. Justera hastighet och överstrykningspenna storlek för att komma överens med din egen läshastighet. Med appen kan du också spara berättelser för offline-läsning.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

6. Regndroppe.io

Regndroppe är ganska bra på att hantera bokmärken. Med den här appen till ditt förfogande kan du spara allt du vill komma ikapp senare och också kunna hålla dem fullt organiserade. Appen låter också fliken dina bokmärken så att du enkelt kan komma åt dem.

Bjud in dina vänner att samarbeta med dig och dela ditt arbete med andra. Synkronisera också alla dina data för att få en mer strömlinjeformad upplevelse. Ett annat anmärkningsvärt inslag i denna Läs det senare är appen stöd för flera språk som engelska, armeniska, danska, nederländska, finska, franska och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. PaperSpan

PaperSpan är läsarens glädje! Den levereras med flera mycket snygga funktioner som spelar en central roll för att öka din läsupplevelse. För mig, det som gör den här appen så praktisk är möjligheten att automatiskt tilldela dina sparade artiklar. Det betyder att du inte behöver spendera mycket tid på att kategorisera dina berättelser.

Du kan helt enkelt starta appen och söka i den typ av artiklar du vill läsa eller gå in i din önskade kategori. Du kommer att kunna läsa och hantera dina artiklar även offline.

Oavsett vilka ändringar du gör synkroniseras automatiskt när enheten ansluts till internet igen. Om du inte vill använda dina ögon för att läsa kan du låta appen läsa berättelser åt dig även när du är offline. Det är inte allt; PaperSpan låter dig också hålla koll på dina läsvanor.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Offline Pages Pro

Betygsatt som en nummer en offline-surfapp, den här appen är grundad för att ta din offline-surfning till en annan nivå. Du kan ladda ner hela webbplatsen (upp till 50000 sidor) tillsammans med all formatering, videor, bilder och dokument för att skanna igenom allt på ett lugnt sätt.

Du kan organisera sidor med hjälp av mappar och taggar. Med den snabba sidladdningen säkerställer du att du har en bra tid att bläddra igenom sidorna. Säkerhetskopiera, arkivera och bevara specifika webbplatser. Dessutom låter appen dig också importera eller exportera nedladdade webbplatser.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

9. Läskö

"Läskö" är inte en funktionsrik läs-det-senare-app. Det är dock mer än bra att göra din läsning till en tilltalande upplevelse. Appen fungerar perfekt med Safari, så att du enkelt kan spara berättelser för senare.

När du har lagt till artiklarna i din lista kan du svepa genom dem och läsa när du vill. Det låter dig arkivera artiklar och till och med ta bort de som inte längre behövs. Dessutom kommer du också att dela några intressanta historier med dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Refind

”Refind” erbjuder en sömlös läsupplevelse senare. Tja, jag säger det eftersom jag har tyckte att appen är väldigt intuitiv och ett praktiskt verktyg för de som vill hålla ordningen.

Utöver den grundläggande funktionaliteten låter appen dig följa de bästa källorna som The Guardian, Tech Crunch, The Wired och mer. När du väl har valt dina favoritnyhetskällor väljer den automatiskt deras senaste berättelser så att du enkelt kan hålla reda på dem.

Du stänger också av historier, byter språk, importerar bokmärken och exporterar data. Dessutom kan Refind skapa en social profil för att dela dina tankar och interagera med likasinnade människor.

Pris: Gratis

Ladda ner

Sammanfatta!

Med dessa appar tillgängliga kommer du att få en mycket bättre läsupplevelse. Medan populära appar som Pocket och Instapaper är utmärkta, gör andra appar som Readable att läsa en absolut glädje. Så vilken av dessa appar ska du använda?

Du vill också komma ikapp med:

  • Bästa ordboksprogram för iPhone och iPad
  • Encyclopedia-appar för iPhone och iPad
  • Bästa Safari-tillägg för iPhone och iPad
  • Bästa Speed ​​Reader-appar för iPhone och iPad

Gilla den här artikeln? Låt oss veta det i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found