Blogg

Förvandla din iPhone till fjärrkontroll för din smart-TV

IPhone kan vara en kraftfull gadget. Ja, vi pratar om mer än bara en smartphone som ansluter dig till människor, webbplatser, sociala nätverk etc. Det är ett kraftpaket som kan styra den smarta TV du har. iPhone som fjärrkontroll för din TV? Åh ja. Många människor använder iPhone som fjärrkontroll för sin TV via Wi-Fi. Du kan använda din smartphone för att styra din smart-TV var som helst i Wi-Fi-området. Och med Apple TV kan du faktiskt visa allt innehåll direkt från din iPhone och sätta bollen i rullning.

1. Fjärr-TV-kontroll för Samsung

App Store har den här smarta fjärrkontrollen för din Samsung Smart TV. När din ursprungliga är felplacerad kan du använda den här appen för alla fjärrkontrolluppgifter, från att utföra grunder som att slå på och av den till att använda appar som Netflix och YouTube.

Det bästa med det är att du kan använda Siri-genvägar för att utföra specifika åtgärder med din röst. Du kan också lägga till kontroller till dina favoritknappar och växla till olika källor som HDMI, AV, PC, etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Panasonic TV-fjärrkontroll 2

Massor av Panasonic TV-apparater kan styras med den här appen. Gränssnittet är rent och känns bekant direkt från början. Bland flera imponerande funktioner är det som jag tycker är mycket användarvänligt alternativet att överföra bilder från din iOS-enhet till TV: n eller vice versa.

Panasonic TV Remote 2-fjärrkontrollen är inte så populär bland Panasonic-användare men jag tror att lite tweaking och tinkering får saker att fungera.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Philips MyRemote

Den här har inte mycket bra recensioner om det, men om du äger en Philips Smart LED-TV, prova den här appen. Det fungerar med många Philips-enheter, och gränssnittet är förenklat och rent.

Du kan skriva in text och finjustera volymen så bekvämt som du vill. Dessutom fungerar möjligheten att strömma musik eller videor från iOS-enheten till TV: n bra. Kompatibiliteten med flera språk gör det till ett praktiskt val.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Android TV

För att styra din Android TV direkt från din iPhone är den här fjärrappen upp till uppgiften. Vad som gör det till ett praktiskt verktyg är det snygga gränssnittet och pekplattans gester som gör det ganska enkelt att hantera din TV.

Du kan enkelt skriva in text med programtangentbordet. Om du inte tycker om att skriva finns det också ett alternativ att söka med röstkommandon.

Njut av multiplayer-spel? Det erbjuder dig att ansluta flera fjärrkontroller till din Android TV för en fascinerande spelupplevelse för flera spelare.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. AnyMote

Det som förseglar affären till förmån för "AnyMote" är mångsidigheten. Med den här appen till ditt förfogande kan du enkelt styra flera enheter inklusive TV, DVD eller BluRay Player, digitalbox, ljudsystem, luftkonditionering, mediaspelare och mer direkt från din iOS-enhet.

En anmärkningsvärd funktion i den här appen är att den låter dig skapa kommandon för alla dina enheter. Därför blir det enkelt att kontrollera dem. Du kan också ställa in kommandon som ska köras baserat på tid på dagen. Om du till exempel gillar att titta på komedieflickor på kvällen kommer du att kunna ställa in appen för den.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Sonymote

Om du har Sony TV bör du inte se bortom "Sonymote." Appen har ett intuitivt användargränssnitt och är lätt att använda. Dessutom kräver det inga inställningar.

Sonymote har stöd för flera språk inklusive engelska, danska, nederländska, finska, franska, tyska och mer. Den gratis versionen av appen levereras med annonser. Och om du vill ha en oavbruten upplevelse måste du byta till premiumversionen ($ 5,99).

Pris: Gratis

Ladda ner

7. RemoteMaster

Jag gillar inte att hålla fjärrkontroller för var och en av mina enheter och det är anledningen till att jag alltid har hittat “RemoteMaster” som ett bra alternativ. Med stöd för så många som 6 000 varumärken och mer än 200 000 enheter har den här fjärrappen täckt dig helt.

För att vara mer exakt kan du använda RemoteMaster för att styra 14 typer av enheter som STB, TV, A / C, DVD, projektor, internetbox, fläkt, ljus, ljud och mer. Det finns dock ett par saker som jag skulle vilja se i den här appen: det intuitiva gränssnittet och lite mer konsekvent prestanda.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Universal fjärr-tv smart

Detta är ännu en universell fjärrkontrollapp som jag har inkluderat i denna lineup. Med tre och en halv stjärnor av hundratals kundbetyg och rankad som den 60: e positionen i kategorin Verktyg, borde det inte göra dig besviken.

När vi pratar om användargränssnittet verkar det vara på plats. Det gör det ganska enkelt att justera volym och byta kanal. Det finns också en navigationsplatta som gör att du enkelt kan styra TV: n.

En viktig sak som är värt att notera är att du måste uppgradera till proversionen ($ 4,99) om du vill använda den utan några annonser.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Fjärrkontroll: fjärrkontroll för Samsung TV

Remotie är en snygg och enkel fjärrkontroll som har ett tangentbord och pekplatta för din smart-TV. Appen är helt funktionell med grundläggande kontroller som att byta kanal, ändra volym, styra uppspelning, infoga text, kontrollera spel etc.

Tangentbordet och pekplattan betalas; de är dock avsedda att förbättra användarupplevelsen för appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Fjärrpanasonic TV - Panamote

Har du en Panasonic TV? Den här garanterar en sömlös fjärrkontrollupplevelse. Men det lovar också att arbeta med andra smarta tv-apparater. Det verkar vara enkelt i design så att du enkelt kan interagera med kontroller och rikta din TV efter behov.

Det kräver inte ens att para ihop med din TV eftersom den automatiskt upptäcker en enhet i närheten. Se bara till att din TV är påslagen och ansluten till Wi-Fi, då är du redo att använda appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

Och det är det, folkens!

Din finaste fjärrapp för iOS?

Nu när du har tittat igenom toppfjärrkontrollappar för iOS, låt mig veta om de som verkar perfekta för dina behov. Och berätta också om de funktioner du vill se i varje sådan app.

Missa inte dessa inlägg:

  • Bästa 4K-TV för Apple TV
  • Bästa 4K-skärmar för Apple TV
  • Så här använder du din iPhone som mus för Mac
  • Bästa fjärrskrivbordsappar för iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found