Blogg

Så här kontrollerar du Apple Pencil Battery på iPad (första och andra generationen)

Att föreställa sig din iPad utan en Apple Pencil AKA-penna kan vara en knepig sak. Erbjuder användbarhet för en rad appar, teknisk underverk förblir en oskiljaktig komponent. Från att ge vingar till din kreativitet till att vara en hjälpande hand medan du gör den viktiga kontorspresentationen. Apple Pencil tjänar värdar av syfte, och i flödet kanske du glömmer bort batteriets livslängd och det kan sluta fungera. Med tanke på vikten måste du kontrollera Apple Pencil-batterinivån på din iPad. Låt oss bekanta oss med hur man gör det i olika iPadOS-versioner.

Hur man kontrollerar Apple Pencil Battery Life på iPad

Om vi ​​tar med oss ​​det faktum att Apple Pencil inte har någon indikator för att återspegla batterinivån måste vi förlita oss på en dedikerad widget. Så här kan du placera widgeten och få den att fungera.

I iPadOS 14

 1. Svep från vänster till höger på startskärmen för att visa avsnittet Today View .
 2. Tryck länge på ett tomt område tills apparna börjar vicka.
 3. Tryck på '+' ikonen i det övre vänstra hörnet på skärmen på din iPad.
 4. Mitt i listan över nämnda widgets, leta reda på och tryck på "Batterier".
 5. Välj önskad widgetstorlek och bekräfta genom att trycka på "Lägg till widget".

I iPadOS 13 eller tidigare

 1. I avsnittet Today View , bläddra till botten och tryck på redigera.
 2. Under listan med widgets trycker du på den gröna '+' ikonen före batteri-widgeten i avsnittet med fler widgets.
 3. 'Batteri' läggs till i favoritavsnittet.
 4. Tryck på 'Klar' för att bekräfta.

När processen är klar har du friheten att placera widgeten när det passar dig. Nu håller du dig uppdaterad med din Apple Pencil-batterinivå i realtid.

Ytterligare sätt att kontrollera batterinivån för Apple Pencil 2

 1. Snap Onto iPad Pro or Air Om du använder en iPad Pro (3: e och 4: e generationen) eller en iPad Air 4: e generationen får du den magnetiska kontakten till höger om din iPad. När du fäster din Apple Pencil 2: a generationen till den kommer batterinivån att reflekteras högst upp på skärmen i några sekunder. Om du saknade det, snäpp det igen och försök att se den här gången.
 2. I inställningsappen Öppnar du appen Inställningar på din iPad och hittar alternativet Apple Pencil i den. Om du trycker på den visas den aktuella batteriprocenten för din Apple Pencil.

OBS : Om du är medveten om att Apple Pencil 2 börjar ladda så fort du fäster den på din iPad Magnetic Connector, finns det sällsynta chanser att den blir låg med batteri. Men om du har använt den ett tag och är orolig för batterinivån, överväga det första alternativet. Det är också min personliga favorit.

Loggar ut

Även om det är fulladdat kan det fungera i 12 timmar. Ändå skulle ingen av oss vilja stoppa mitt i ett viktigt uppdrag på grund av lågt batterinivå. Det här var några enkla steg för att lösa problemet genom att ladda din Apple Pencil i tid. Med hopp om att detta hjälper dig skulle jag vilja logga ut medan jag delar en lista med några av de bästa Apple Pencil-laddningsadaptrarna.

Om det finns något annat jag kan hjälpa dig med, vänligen meddela mig i kommentarfältet nedan.

Du kanske också vill läsa dessa

 • Så här kopplar du ihop, kopplar från och laddar Apple Pencil med iPad Pro
 • Bästa grepphållare för Apple Pencil 2
 • Apple Pencil Apps för iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found