Blogg

Så här flipar du foto på iPhone eller iPad i iOS 13 och iPadOS

När det gäller att ta en perfekt selfie på iPhone levererar en uppsättning knep inte alltid rätt resultat, eller hur? Det är därför det är bättre att leta efter sätt att förfina bilder så att de verkar mer tilltalande.

Spegling är ett utmärkt sätt att få en bild att se bättre ut. Och vad som kan vara en iögonfallande funktion för shutterbugs, iOS 13 erbjuder ett inbyggt verktyg för att vända eller ta bort ett foto på iPhone eller iPad.

Om du inte tycker mycket om fotografering och undrar varför du skulle vilja vända din iPhone-bild, låt mig berätta att det är ett ganska snyggt fotoredigeringsverktyg som används av proffs för olika ändamål. Till exempel, om ett ämne på bilden ser åt vänster, men du vill att det ska se åt höger, kommer det här verktyget att vara super praktiskt.

För att inte tala om, iPhone vänder automatiskt selfies när du har tagit dem. Medan de fortfarande ser bra ut, gillar jag personligen att spegla en bild på min iOS-enhet för att förbättra estetisk kvot. Så jag är verkligen glad att det har blivit mycket lättare att göra på iOS 13 och iPadOS 13. Låt mig visa dig hur det fungerar på rätt sätt!

Så här vänder du ett foto i iOS 13 och iPadOS

Steg 1. Starta appen Foton på din iPhone eller iPad och välj sedan en selfie som du vill vända.

Steg 2. Klicka nu på Redigera och tryck sedan på det lilla beskärningsverktyget som ser ut som två skärande rät vinklar.

Steg 3. Tryck sedan på ikonen trianglar längst upp till vänster för att snabbt vända bilden på din iOS- eller iPadOS-enhet.

För att ta bort bilden, tryck bara på den här ikonen igen. Det är helt enkelt, eller hur?

Hur man speglar en bild på iPhone och iPad med Photo Flipper-appar

Har du ännu inte kört iOS 13 eller senare? Inget problem eftersom det finns en hel del appar som låter dig vända bilder på din iPhone eller iPad även på äldre iOS-versioner som iOS 12 / iOS 11 eller 10. Bättre än, de är tillgängliga gratis och fungerar också pålitligt.

Några av mina favoritfotoapplikationer för iPhone och iPad är:

Adobe Photoshop Express: Det är utan tvekan en av de bästa fotoredigerarna för iPhone och iPad tack vare till stor del tack vare flera proverktyg. Dessutom gör det också att du enkelt kan vända bilder.

Pris: Gratis / Pro-versionen kostar $ 4,99 / månad

Ladda ner

Photo Flipper: Det är en ganska enkel fotoflipper med grundläggande verktyg. Och det fungerar pålitligt utan problem.

Pris: Gratis / $ 2,99 för pro-versionen

Ladda ner

QuickFlip: Det bästa med QuickFlip är att det låter dig spegla ett iPhone-foto med ett enkelt svep. Dessutom kan du också ändra storlek på bilder med snabba gester.

Pris:  Gratis / köp i appen

Ladda ner

Photo Mirror Effects: Den här är för människor som älskar att använda några coola spegeleffekter. Med många anpassningsbara reflektioner i början gör det vändning av bilder absolut roligt.

Pris: Gratis / $ 3,99 / månad för pro-versionen

Ladda ner

Vänd en bild med Photo Flipper-appen

Steg 1. Ladda ner Photo Flipper-appen på din enhet och öppna den.

Steg 2. Tryck nu på fotoknappen längst ned till vänster.

Sidanot: Du kan också trycka på kameraknappen → Och sedan ta en bild.

Steg 3. Välj sedan det foto du vill vända. Sedan dra vänster / höger på bilden för att vända eller unflip den direkt.

Steg 4. Klicka därefter på Dela-knappen längst ned till höger på skärmen och välj sedan Spara bild i aktiebladet.

Det är ganska mycket det!

Avslutar…

Så det är rätt sätt att spegla dina favoritbilder på dina iOS 13- eller iPadOS 13-enheter. Naturligtvis, om din enhet kör den senaste iterationen av iOS 13, är processen lite mer enkel. Men även om din enhet inte uppgraderas får fotoplippapparna från tredje part jobbet med lätthet. För att inte tala om, några av dem erbjuder också ganska coola spegeleffekter för att få några roliga element i mixen.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Så här hittar du filstorleken på iPhone och iPad
  • Bästa WiFi-analysappar för iPhone och iPad
  • Så här använder du kamerafilter på iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max
  • Hur man använder nattläge på iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max

Vad tycker du om de förbättringar som stockfoton-appen har fått i iOS 13? Vi skulle gärna veta din feedback i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found