Blogg

Bästa iPhone 8 Plus Folio-fodral 2021

För att förhindra att någon tittar på vad jag lyssnar på eller upp till på min iPhone föredrar jag att använda ett foliofall. Den med kortspår och pengarna är alltid mitt favoritalternativ när jag är på språng. När det gäller design gillar jag den med ett elegant utseende. Primärt baserat på snyggt utförande och hållbar uppbyggnad är det här mina bästa iPhone 8 Plus foliofodral.

 1. SHIELDON
 2. ZOVER
 3. Dreem
 4. TANNC
 5. QIALINO
 6. TUCCH
 7. Maxboost
 8. Icarercase
 9. WenBelle Blazers-serien
 10. iPulse

1. SHIELDON

Vad som gör SHIELDON folio-fodral till en förstklassig kostym för iPhone 8 Plus är det högkvalitativa materialet berikat med överlägset hantverk. Kohudskinnskonstruktionen är fullt kapabel att motstå stötar, medan TPU-interiören gör att den kan motstå repor. Raffinerad yta toppad med synliga sömmar ger den ett märkbart utseende.

Detta plånboksfodral i läder har tre kortplatser och en sidoficka där du kommer att kunna stash några dollarsedlar bekvämt. Du kan också fördubbla det för att visa media bekvämare. Slutligen kommer SHIELDON folio plånboksfodral med livstidsgaranti och finns i sju märkbara färgvarianter: svart, rött, brunt och mer.

USP: Kohudläder

Kolla in på Amazon

2. ZOVER

Jag ser på "ZOVER" som ett enkelt folioplånboksfodral. Den äkta läderkonstruktionen ger den en elegant design. Med stötfångardesignen kan fodralet hjälpa din phablet att enkelt överleva stötar.

Tre kortplatser och en ficka för kontanter säkerställer att du inte behöver ha en separat plånbok. Och med den starka magneten håller det dina värdesaker säkra. Dessutom kommer ZOVER i åtta vackra nyanser inklusive rött, marinblått och mer.

USP: Slagfast design

Kolla in på Amazon

3. Dreem

Dreem har en elegant design och är grundad på att vara en topp-of-the-line folio plånboksfodral. Konstruktionen i äkta läder pryds vackert av det högkvalitativa hantverket. Du kan lita på det här foliofodralet för att motstå chock och hålla din smartphone skyddad från skrapning.

Det gör att du kan lagra upp till 3-6 kort och upp till 5-10 dollarsedlar i de inre kortplatserna. Stand-funktionen gör det till en perfekt satsning för en rolig medietid. Det är inte allt; detta folio läderfodral kommer med ett års garanti och finns i flera färgalternativ inklusive mörkblå, kricka, röd, etc.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

4. TANNC

Leta inte längre efter ett elegant läderfodral till din iPhone 8 Plus. Tannc har fått dig täckt med ett telefonskal i vintagestil. Dessutom ger det tjocka mikroskinnet tillräckligt med skydd mot damm, smuts och mindre stötar från droppen.

Vad mer? Den levereras också med ett skärmskydd i härdat glas för att säkra skärmen också. Folio-designen har plånbok med tre kortplatser och en ficka för några av dina räkningar. Slutligen finns den i bara en färg - brun.

USP: Skydd av härdat glas ingår

Kolla in på Amazon

5. QIALINO

Det är den lätta och kompakta designen som gör QIALINO till en bra affär för de människor som föredrar minimalistisk design. Tillverkad med högkvalitativt läder och har ett raffinerat utseende. Interiören i mikrofiberfoder erbjuder den viktigaste vården till din iPhone genom att hålla repen på ett rättvist avstånd.

Med tillstånd av den släta ytan erbjuder det ett förbättrat grepp som inte tillåter glidning. Den levereras med tre kortplatser och en pengarhylsa för att spara pengar. Dessutom kan du välja detta sofistikerade foliofodral i tre färger: svart, brun och rosa.

USP: Interiör i mikrofiberfoder

Kolla in på Amazon

6. TUCCH

Om du vill gå till ett rimligt bra plånboksfodral till ett överkomligt pris, överväga detta erbjudande från TUCCH. Den är gjord av PU-läder och har en elegant handgjord design.

Det mjuka läderytan ger en bekväm känsla, medan TPU-höljet ger det motstånd som behövs för att bekämpa stötar från droppar. Tre kortplatser och en pengarficka gör den till en idealisk reskamrat.

Framsidan är bra på att fungera som ett provisoriskt stativ för att liva upp din video. Dessutom kommer du att kunna välja TUCCH i några märkbara färgalternativ som blå, brun, hetrosa och mer.

USP: Snyggt utseende med handgjord design

Kolla in på Amazon

7. Maxboost

Enkelt uttryckt går min röst för det mest prisvärda men ändå mycket imponerande foliofodralet till iPhone 8 Plus till detta erbjudande från Maxboost. Tillgängligt för bara 8,99 USD, kan det slå ut många av sina motsvarigheter på flera fronter.

Kåpan är klar med mjukt PU-läder och har en slagtålig insida för extra skydd. Det finns en stor pengarficka och tre kortplatser där dina kredit- och ID-kort kan hitta en säker tillflyktsort.

Med det självstödande stativet alltid klart kommer din horisontella visning att vara rolig. Ännu bättre, det här plånboksfodralet spelar också snyggt med Qi-aktiverade trådlösa laddare och kommer i färger i svart och rosaguld med en pålitlig livstidsgaranti.

USP: Prisvärd men ändå mycket imponerande

Kolla in på Amazon

8. Icarercase

Tycker du om rik handgjord design? Om ja, kan Icarercase folio plånboksfodral vara ett bra val. Tillverkad av äkta kohudskinn och är en långvarig följeslagare till din smartphone.

Den är utrustad för att erbjuda enheten hela kroppen skydd. Tre kortplatser och en pengarficka kan idealt leva upp till din uppgift. Magnetrem säkerställer att din iPhone tillsammans med andra värdesaker förblir säkert inuti. Bortsett från det kommer Icarercase bara i två färger: brunt och kaffe.

USP: Rich Handmade Design

Kolla in på Amazon

9. WenBelle Blazers-serien

Om du letar efter ett enkelt men ändå funktionellt foliofodral kan WenBelle Blazers-serien passa dina behov beundransvärt. Med den lågprofilerade designen har den ett professionellt utseende. Det mjuka PU-läderytan känns trevligt att ta på och erbjuder också ett säkert grepp.

Mjuk texturerad interiör säkerställer att skrapan förblir i schack. När det gäller skydd kan du lita på att den tål påverkan. Tre kortplatser och en pengarficka hjälper det att kryssa i alla viktiga rutor. Förbi funktionerna kommer detta anständiga foliofall i tre färger: blå, brun och grå.

USP: Design med låg profil

Kolla in på Amazon

10. iPulse

Ett rikt handgjordt fodral som iPulse förtjänar att få din uppmärksamhet. Italiensk fullkorns kohud läder förstärker dess konstruktion samtidigt som det ger oemotståndlig tilltal till sin profil. Slät läderstruktur spelar en avgörande roll för att inte bara förbättra greppet utan också hjälpa det att behålla sin klass länge.

En ID-kortplats, två kreditkortsplatser och en stor ficka för kontanter säkerställer att du inte behöver ha en fristående plånbok. TPU interiör ökar sin konstruktion; gör att den tål chock. Utöver allt kommer iPulse i flera färger - med livstidsgaranti.

USP: Slät läderstruktur

Kolla in på Amazon

Vad är ditt favoritfoliofall?

Det är dags att låta oss veta namnet på det ärende som har stulit hjärtat på din iPhone? Är det den som har en vintage-design eller den som ser trendig ut? Dessutom berätta också om de funktioner du gillar att se i ett foliofall av hög kvalitet.

Du kanske också vill utforska dessa inlägg:

 • Bästa plånboksfodral för iPhone 8 Plus
 • iPhone 8 Plus Fodral
 • Bästa iPhone 8 Plus-fodral
 • Bästa iPhone 8 Plus smala fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found