Blogg

Bästa hälsotillbehör för iPhone och iPad 2021

Att leva i den digitala tidsåldern har sina plusser då vår hälsoövervakning, liksom kommunikation, har blivit digital. Tidigare var jag tvungen att föra en dagbok för att notera mitt blodtryck, vikt, sockernivå, hjärtfrekvens och andra hälsodetaljer. Nu kan jag lagra alla mått på min iPhone eller iPad. Tack till alla de bästa iOS-hälsotillbehör som kan anslutas till iPhone och iPad via Bluetooth.

Hälsotillbehör arbetar dag och natt; på morgonen kan du kontrollera ditt blodtryck och socker. Kanske lite senare vill du mäta din kroppstemperatur med en termometer. Och under natten kan du kolla din sömn. De flesta digitala medicinska enheter är lika mobila, så du kan ta dem vart du än går.

 1. Facelake
 2. Motivring
 3. Withings
 4. iHälsa
 5. QardioArm
 6. Withings Sleep Tracking Pad
 7. Polär
 8. Kinsa
 9. BACtrack
 10. iHealth Pulse

1. Facelake Portable EKG / EKG Monitor

Facelake har en bärbar EKG / EKG-monitor som är utformad för att spåra din hjärtaktivitet oavsett om du är hemma eller på kontoret. Den här enheten registrerar inte bara ditt hjärtslag utan övervakar också 30-sekunders EKG med en kanal.

När du har fått mätningarna kan du ladda upp data på din iPhone eller iPad för att spara, granska och skriva ut. Du kan ladda ner dina rapporter i PDF-format och visa samma för din läkare. Alternativt kan du skicka PDF-filen via e-post till din kardiolog.

USP: Upptäcker 12 hjärtförhållanden

Kolla in på Amazon

2. Motivring: Fitness, sömn och hjärtfrekvensspårare

Om du tror att storleken spelar roll kan den här lilla ringen helt golva dig. Detta är inte en vanlig ring som du bär; det är din kondition, sömn och pulsspårare. Med tanke på dess lilla storlek är det ganska förvånande att Motiv Ring kan övervaka din hälsa. Det är din ständiga följeslagare (24 x 7) att spåra steg, avstånd, hjärtfrekvens, aktivitet, förbrända kalorier och sömn.

Eftersom den är vattentät och slitstark behöver du inte oroa dig för dess skydd mot svett och vatten. En 90-minuters laddning gör att den här ringen kan användas i tre dagar. Använd USB-laddningsdockan och ladda ringen.

USP: Ultralätt titan

Kolla in på Amazon

3. Withings Wi-Fi Digital Scale

Till skillnad från vanlig digital skala övervakar Withings din vikt (kg, lb, st), kroppsfett, vattennivå, muskler och benmassa. En av de bästa sakerna med denna skala är dess kompatibilitet med Apple Watch och Apple Health. Dessutom kan du synkronisera denna skala med mer än 100 hälso- och fitnessappar på din iPhone och iPad.

Skalan känner automatiskt igen så många som åtta personer, så att varje person kan väga sig själv och få tillgång till hans / hennes personliga viktdata. Baby Mode är en av de slående funktionerna i denna skala; först måste du mäta din vikt och sedan gå på vågen med din bebis. Vågen känner snabbt igen din babys profil. Dina mätningar synkroniseras med din iPhone.

USP: Baby Mode

Kolla in på Amazon

4. iHealth Align Blood Glucometer

Ett av de enklaste sätten att kontrollera ditt blodsocker är att använda iHealth Align smart glukometer. Ladda ner iHealth Gluco-Smart-appen på din iPhone och anslut sedan iHealth Align till din telefon och synkronisera enheten. Sätt sedan in remsan i glukometern och övervaka blodsockret.

Denna FDA-godkända och kliniskt validerade glukometer stöder inte iPhone 8, iPhone X / XS, XR och XS Max. Se till att din iPhone kör iOS 7 och högre version. Liten, smart och bärbar, den här glukometern kräver 0,7 mikroliter blodprov för att övervaka glukosnivån i ditt blod.

USP: FDA godkänd

Kolla in på Amazon

5. QardioArm

Vårdpersonal litar på QardioArms smarta blodtrycksmätare eftersom du kan uppnå klinisk noggrannhet när du övervakar blodtrycket hemma och på språng. En gratis iOS-app hjälper dig att ansluta den här enheten till din iPhone. Dessutom fungerar den här enheten också med din Apple Watch.

Den bärbara och smarta designen på den här enheten gör att du kan bära den i din resväska. En lätt skärm har en hälsosam batteritid upp till ett år om den används ofta. Säker datahantering hjälper dig att spåra dina framsteg i iPhone-appen och du kan dela dina mätningar med din läkare eller familj.

USP: Betrodda av vårdpersonal

Kolla in på Amazon

6. Withings Sleep Tracking Pad

Bättre sömn betyder bättre hälsa. Withings Sleep Monitor analyserar din sömn baserat på dina rörelser, andningsfrekvens och hjärtfrekvens. Din sömn är uppdelad i tre faser: ljus, djup och REM (snabb ögonrörelse). Nästa morgon kan du kontrollera hela vyn över din nattsömn i Health Mate iOS-appen.

Denna sömnspårare beaktar sex faktorer, som inkluderar varaktighet, djup, regelbundenhet, avbrott, tid att sova och tid att vakna. Alla dessa faktorer avgör din totala poäng; det bästa är 100. Denna sömnspårare upptäcker också hjärtfrekvens och snarkning över natten.

USP: Sömncykelanalys

Kolla in på Amazon

7. Polar pulsmätare

Apple Watch innehåller några av de bästa hälsofunktionerna, men inte alla iPhone-användare äger Apple Watch. För dem är en pulsmätare från tredje part det bästa tillbehöret. Polar H10 är ditt smarta val eftersom det levereras med ett bekvämt Bluetooth HRM-bröstband. Om du vill delta i flera sport- och fitnessaktiviteter är monitorn din perfekta följeslagare.

En märkbar funktion på denna bildskärm är GoPro-kompatibilitet. Du kan para ihop Polar-pulssensorn med GoPro-kameran och sedan lägga dina pulsdata på den inspelade videon.

USP: GoPro-kompatibel

Kolla in på Amazon

8. Kinsa QuickCare Smart Thermometer

En smart termometer från Kinsa är det första du hämtar när någon i din familj blir sjuk. Denna termometer är godkänd för sin säkerhet och noggrannhet av FDA och kan användas i alla livssteg, även för nyfödda. Den flexibla spetsen kan användas oralt, rektalt och under armarna. Få snabba avläsningar på åtta sekunder eller mindre.

Du kan ansluta Kinsa QuickCare till din iPhone via Bluetooth och lagra enskilda familjemedlemmar. Dessutom ger termometern dig personlig vägledning om vad du ska göra nästa.

USP: Exakta och tillförlitliga avläsningar

Kolla in på Amazon

9. BACtrack Breathalyzer

BACtrack andningsapparat har blivit populärt bland iPhone-användare eftersom det ger noggrannhet på polisnivå. Den kraftfulla andningsapparaten visar en uppskattning av alkoholnivån med noggrannhet. När du konsumerar för mycket alkohol hjälper appen dig att boka en Uber-taxi.

När din alkoholhalt i blod (BAC) återgår till noll ger ZeroLine-tekniken dig en uppskattning. Enheten är också kompatibel med iPhone och Apple Watch. Ladda ner BACtrack-appen på din iOS-enhet så kan du testa, spåra och dela dina data.

USP: Noggrannhet på polisnivå

Kolla in på Amazon

10. iHealth trådlös pulsoximeter

Patienter med blodtryck måste hålla ett öga på den funktionella syremättnaden av arteriellt hemoglobin och puls. Denna trådlösa pulsoximeter från iHealth mäter syremättnad och pulsfrekvens hos vuxna. Observera att enheten används på en person som är 16 år eller äldre.

FDA och Medical CE godkänner denna pulsoximeter. Därför kan du lita på dess avläsningar eftersom det är tillförlitligt och korrekt. En känslig och bärbar oximeter är perfekt för, och dess Bluetooth-teknik ger snabb anslutning.

USP: Känslig och bärbar

Kolla in på Amazon

Det är alla vänner!

Summering!

Bluetooth-teknik spelar en central roll för att ansluta smarta hälsotillbehör till din iPhone, iPad och Apple Watch. Innan du köper någon produkt, se till att enheten är utrustad med bra Bluetooth eller Wi-Fi. Observera också att många enheter är kompatibla med iPhones och iPads som kör iOS 10 och senare.

Relaterade inlägg:

 • Bästa iPhone-fitnesstillbehör
 • Sova spårning av iPhone-appar för optimala sömncykler och hälsa
 • Bästa Apple Watch-träningsappar: Håll dig uppdaterad om din hälsa
 • Bästa hälsoappar för iPhone du bör inte missa

Vilket iPhone-hälsotillbehör är det viktigaste för dig? Dela din feedback med oss ​​i kommentarrutan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found