Blogg

DearMob iPhone Manager för Mac och Windows

Även om väldigt få tvivlar på iTunes som en förstklassig mediaspelare, spränger de flesta iOS-användare appen för att inte vara så bra iPhone-hanteringsverktyg. Lyckligtvis var borta tiderna då du var starkt beroende av iTunes för att hantera din enhet. Med ankomsten av flera kapabla alternativ som DearMob iPhone Manager, kan du ta kontroll över din enhet och hela data mer effektivt än någonsin tidigare.

För att uttrycka det rakt, det finns en hel del väl genomtänkta funktioner som gör DearMob att sticka ut. Bland flera snygga funktioner som omedelbart har fångat mina ögon är möjligheten att låta dig överföra foton, videor och kontakter från iPhone till datorn med kryptering med snabb hastighet. Så om du måste flytta massor av data till din iOS-enhet från din Mac eller Windows PC eller vice versa, är det här precis vad du ska använda för att få ditt arbete gjort med önskad känsla.

Säkerhetskopiera och återställ din iOS-enhet bekvämare

Säkerhetskopiera din iPhone är en lek med den här programvaran. Du kan snabbt säkerhetskopiera dina foton, musik, filer, kontakter, kalender, röstmemo, appar, SMS och mer. Och om du någonsin hittar din enhet eller körs smidigt eller står inför envisa problem som pekskärms svar, kommer du att kunna återställa den med lätthet.

För att erbjuda ytterligare skydd för dina data kan du välja att göra en krypterad säkerhetskopia. Jämfört med iTunes seglar den genom hela processen lite snabbare.

Om du använder Apples verktyg för hantering av mobila enheter och inte längre vill bära med den lite komplexa processen kan det här verktyget vara till stor hjälp för dig.

Utmärkt mediechef

Ett annat anmärkningsvärt inslag i detta verktyg är möjligheten att vara en perfekt mediechef. Du kan snabbt flytta dina foton och videor mellan din iOS-enhet och dator.

Med den blixtsnabba överföringshastigheten att starta är hantering av media en sådan smärtfri upplevelse med appen.

Du kan enkelt välja de foton du inte vill ha på din enhet längre och ta bort dem alla med bara ett klick. Det finns också ett alternativ att arkivera ditt album.

Med den inbyggda videohanteraren kommer du att kunna överföra eller konvertera till och med 8K-videor. Det låter dig automatiskt rotera videor 90 grader för uppspelning på helskärm. Det finns också ett alternativ att känna igen videor med codec och konvertera format som inte stöds. Ännu bättre, med hjälp av detta verktyg kan du komprimera stora videor på upp till 50%.

En annan funktion som har fått min uppmärksamhet är den mycket kompetenta musikchefen. Det låter dig hantera din musik på bästa sätt. Du kan till exempel enkelt lägga till, redigera och exportera låtar utan att kvaliteten går förlorad. Dessutom konverterar DearMob automatiskt de format som inte stöds, inklusive OGG, FLAC, WMA, WAV, etc. till MP3 / AAC så att din användarupplevelse fortsätter att vara smidig.

Jag har en lång vana att skapa ringsignalen med iPhone-musik. Därför är jag charmad över att se hur bekvämt det är att skapa en ringsignal med de låtar som finns i din speciella spellista. Dessutom behöver du inte ta hjälp av iTunes för att överföra dina skapade ringsignaler till din iOS-enhet.

Förhandsgranska och konvertera HEIC-foton till JPEG

Du kan också förhandsgranska alla dina HEIC-foton och konvertera dem till JPEG. Det bästa med det är att du kan välja flera foton och konvertera dem upp till 20 gånger snabbare än andra verktyg.

Steg 1. Först och främst måste du ladda ner DearMob iPhone Manager på din dator. Och anslut sedan din iOS till datorn med en blixtkabel.

Steg 2. Nu måste du välja de HEIC-foton du vill konvertera och klicka sedan på rullgardinsmenyn Exportera.

Steg 3. Klicka sedan på "Exportera HEIC till JPG."

Det är allt! Alla dina HEIC-foton konverteras direkt till JPEG.

Erbjud kryptering på högsta nivå till din fil med DearMob

För att säkerställa att hela din data har den nödvändiga säkerheten och integriteten, har programvaran antagit (256-bitars AES, 1024-bitars RSA, PBKDF2, Argon2 krypteringsteknik) högsta nivå av krypteringsteknik. Med tanke på hur viktig integritet är, lönar det sig alltid att ha en förbättrad sköld. Jag är glad att se den höga försvarsnivån som den erbjuder data. DearMob iPhone Manager

Priset

DearMob är kompatibel med både Mac och Windows. För närvarande kommer iOS-enhetshanteraren till 39,95 dollar för ett år och en Mac- eller Windows-dator. Medan livstidslicensen för två datorer kostar 47,95 dollar, är livstidsfamiljslicensen tillgänglig för 69,95 dollar.

Ladda ner DearMob

En sak som är värt att notera är att 30% rabatten är för en begränsad period. Om du vill utnyttja detta erbjudande måste du skynda dig lite.

Slutsats:

DearMob har du täckt från alla fronter. Programvaran är utrustad med alla funktioner i sin arsenal så att du kan hantera din iPhone med mer flexibilitet.

Oavsett om det är blixtsnabb överföringshastighet, säkerhetskopiering och återställning av din enhet mer effektivt eller att ta kontroll över media, borde det helst stå upp till dina förväntningar. Dessutom tillägg av några topp-of-the-line-funktioner som HEIC till JPEG-omvandlare, skapa en ringsignal med iOS-enhetsmusik, konvertera 8K-videor placera den i helt andra ligan.

Låt mig veta vad du tycker om den här iOS-enhetshanteraren och om den är anpassad efter dina behov.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found