Blogg

Bästa USB-C till Ethernet-adaptrar för MacBook 2021

Apple verkar vara på en oändlig strävan efter att gå helt portlöst. Det började 2014 när teknikjätten bestämde sig för att ta bort Ethernet-porten från sina MacBook-enheter. Mac ser utan tvekan snyggare ut, men vi kan inte förneka att fast internet är mycket snabbare än trådlöst. Med tanke på detta tänkte jag dela några av de bästa USB-C till Ethernet-adaptrarna för MacBook tillgängliga på nätet.

Men innan du går vidare till dessa, här är listan över MacBooks som du kan använda USB-C till Ethernet-adaptrar med;

 • MacBook Pro 13-tums (2016 eller senare)
 • MacBook Pro 15-tums (2016 eller senare)
 • MacBook Pro 16-tums
 • MacBook Air 13-tums (2018 eller senare)
 • MacBook 12-tums (2015-2017)

Bästa USB-C till Ethernet-adaptrar för MacBook Pro och Air

 1. Belkin
 2. Anker
 3. Bauihr
 4. UGREEN
 5. MCY
 6. JSAUX
 7. MOKiN
 8. Belkin Ethernet-adapter + laddning
 9. uni Store
 10. TP-Link
 11. uni USB-C Hub
 12. JYZZ

1. Belkin USB-C till Gigabit Ethernet-adapter

Belkin är ett pålitligt varumärke när det handlar om konsumentelektronik och anslutna enheter. Det är kanske det som ger det plats på Apples officiella webbutik. USB-C till gigabit Ethernet-adaptern har en kompakt design och sofistikerat utseende. Den passar sömlöst med MacBook med USB-C eller Pro med Thunderbolt 3 (USB-C) -portar och stöder 10/100 / 1000BASE-T för perfekt anslutning.

Kabellängden mäter 6 tum, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att placera den säkert på skrivbordet när du är ansluten till din enhet och Ethernet-kabeln.

Pris : 29,95 $

Kolla in på Apple

2. Anker USB-C till Gigabit Ethernet-adapter

Den andra i vår lista är ett annat känt varumärke med över 50 miljoner användare. Adaptern kan ge dig hastighet upp till 10/100 / 1000 Mbps med största möjliga lätthet. Den mäter 2,2 tum lång och 1 tum bred och väger 1,1 oz, vilket gör den ultrakompakt och lätt att bära i fickan. Slutligen, för att hålla dig uppdaterad om anslutning, kommer den med tre LED-indikatorer. Den röda visar att den är påslagen; Grönt indikerar att Ethernet-kabeln är ansluten och det blinkande blått ljuset återspeglar internetanslutningen.

Pris : $ 17,99

Kolla in på Amazon

3. Bauihr USB 3.0 Hub Ethernet med USB-C-adapter

Prata om att blanda teknik med kreativitet, och du kan inte hoppa över att nämna Bauihr USB 3.0 Hub Ethernet med USB-C-adapter. Den överkomliga Ethernet-adaptern är också hem för tre USB-uttag för att ansluta mus, hårddisk, skrivare, USB-lagringsenheter etc. Dessutom erbjuder den dubbla anslutningar med en USB-kabel. Detsamma kan omvandlas till typ A på ett ögonblick. Det erbjuder dig också en nätverkshastighet på upp till 1000 Mbps och en överföringshastighet på upp till 5 Gbps utan problem.

Pris : $ 16,99

Kolla in på Amazon

4. UGREEN

Det förblir trogen mot varumärkesidentiteten. Adaptern är inrymd med ett RTL8153B-chip för att leverera robust och oavbruten anslutning. Nätverks-LAN-omvandlaren kan erbjuda en hastighet på upp till 10/100 / 1000 Mbps och är verkligen ett billigt alternativ för din MacBooks traditionella RJ45-port. Designestetiken är snygg och hållbar med aluminiumfodralet. Dessutom är det också fingeravtryck och korrosionsbeständigt.

Pris : 12,99 USD

Kolla in på Amazon

5. MCY 8-i-1 Type-C Hub Adapter

8-i-1-adaptern levereras med tre USB 3.0-kontakter, 1 4K HDMI-port, en Ethernet-port, 1 100 W PD USB-C-port, en SD och 1 TF-kortplats. Det kan erbjuda maximal HDMI-utgång till 3840 * 2160 @ 30Hz upplösning. Adaptern kan verka lite skrymmande, men det beror på flera utgångar. Kanske är det här som gör det lite dyrt jämfört med andra på listan. Om du letar efter något som tjänar flera syften bör detta vara ett perfekt köp.

Pris : $ 29,99

Kolla in på Amazon

6. JSAUX

Den snygga USB-C till Ethernet-adaptern kan erbjuda upp till 1000 Mbps hastighet om du har en CAT6 eller högre Ethernet-kablar. Medan designen håller din uppmärksamhet är den gjord med slitstark tråd och aluminiumlegeringsskal som gör det till ett önskat val. Anslutningskabeln tål över 15000 böjningar. Det finns två LED-indikatorer på Ethernet-portens ansikte som talar om anslutningsstatus.

Pris : $ 16,99

Kolla in på Amazon

7. MOKiN USB-C till Gigabit Ethernet USB A 3.0 Adapter Hub

Lägg till i listan är en annan USB-C till Ethernet-adapter med flera portar. Den finns i färggrå och silverfärgade alternativ och kan erbjuda dig stabil internetanslutning på upp till 1 Gbps. 4-i-1 USB-C-adaptern låter dig komma åt internet, överföra data med upp till 5 Gbps hastighet och dataöverföring med USB-A. Adaptern mäter 90 mm i längd och 23,5 mm i bredd, vilket gör den superkompakt och lätt att bära.

Pris: $ 16,88

Kolla in på Amazon

8. Belkin USB-C till Ethernet-adapter + laddning

En annan från den ledande tillverkaren av anslutna enheter. Vad som gör det dyrt jämfört med föregående adapter är dess förmåga att låta dig ladda medan du är ansluten till internet. Och låt mig nämna att laddningseffekten är upp till 60W, vilket räcker för att ladda din enhet. Inkluderingen påverkar så småningom måtten, vilket inte gör det till ett komplett fickvänligt tillbehör. Att bära den i din bärbara väska skulle dock vara super lätt. Förutom detta liknar allt sitt budskaps syskon.

Pris : $ 34,99

Kolla in på Amazon

9. uni Store

Den här är en oövervinnlig sammanslagning av teknik med hållbarhet. Den är tillverkad med ett hållbart aluminiumfodral och kan erbjuda upp till 16 Gbps stabil anslutning utan problem. Den kompakta och lätta designen gör det värt att köpa. Trådlängden är tillräcklig för att placera den säkert på skrivbordet och bära den var som helst.

Pris : $ 17,99

Kolla in på Amazon

10. TP-Link

TP-Link är inget nytt namn i internetanslutningsenheterna. Därför finns det inget utrymme för tvivel om kvaliteten på denna USB-C till Ethernet-adapter. Den levereras med en USB-C 3.0 och gigabit Ethernet-port som ger dig problemfri anslutning och maximal hastighet. Den är utformad för att höja din surfupplevelse, onlinespel, HD-streaming och videochattar. Dessutom kommer den i en snygg och vikbar design som gör den fysiskt fickvänlig.

Pris : $ 14,99

Kolla in på Amazon

11. uni USB-C Hub med RJ45 Gigabit Ethernet

Tack vare den eleganta designen och den anmärkningsvärda prestandan återkom uni i vår lista för dagen. Vad som skiljer detta från föregående modell är dess ytterligare tre USB 3.0-portar för att ansluta dina kringutrustning. Den är designad med hållbara material för att förse dig med den bästa upplevelsen. Slutligen kan du plugga och spela utan behov av ytterligare programvara för att komma åt detta.

Pris : $ 18,99

Kolla in på Amazon

12. JYZZ

Den sista i listan är den mest prisvärda och billiga USB-C till Ethernet-adaptern från JYZZ. Det kompromissar dock inte med kvaliteten och erbjudandena. Det ger dig en trådbunden hastighet på upp till 1 Gbps. Den har också två LED-indikatorer som visar anslutningen till Ethernet-kabel och internet. Säljaren erbjuder för närvarande 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti och en sex månaders gratis ersättningsgaranti om du får en defekt del.

Pris : $ 10,99

Kolla in på Amazon

Vilken USB-C till Ethernet-adapter köper du?

Jag äger Belkins adapter med laddningsport, och det fungerar bra, men jag byter snart till en Ethernet-adapter med flera portar. Mitt val från listan skulle vara Bauihr USB 3.0 Hub Ethernet med USB-C-adapter eller MCY 8-i-1 Type-C Hub-adapter.

Vad tycker du om detta? Vilken du gillade mest eller har planer på att köpa? Glöm inte att dela dina tankar i kommentarsektionen.

LÄS MER:

 • Bästa speltillbehör för Mac
 • Bästa MacBook-kylplattor
 • Fotoredigeringsappar för Mac
 • Hur använder jag Ethernet på iPad Pro?