Blogg

Bästa Baby Shopping-appar för iPhone och iPad 2021

Din lilla mästare växer snabbt. Och varje dag som passerar ser barnet mer elegant och elegant ut. Att vara en kärleksfull förälder är du alltid på jakt efter att hitta charmiga kläder eller lämpliga redskap så att ditt barn håller sig i framkant av den hetaste trenden. Det enklaste sättet att hålla koll på de senaste kläderna för barn är att hålla populära shoppingappar tillgängliga. Bland en mängd alternativ där ute har vi handplockat de bästa baby-shoppingapparna för iOS så att alla hetaste ankomster alltid finns på din radar.

1. Önska - Shopping gjorde kul

Med över 300 miljoner användare är “Wish” en fantastisk shoppingapp för barn. Appen påstår sig erbjuda produkter med upp till 60-90% rabatt. Så, om du ofta köper nya attraktiva kläder till ditt barn, kommer du att kunna spara massor av dollar.

Innan du köper en artikel kan du kolla in recensionerna för att avgöra om den passar dina behov eller inte. Dessutom erbjuder denna förstklassiga barns shoppingapp massor av dagliga belöningar och ger dig också en chans att bli en Wish-stjärna.

Ladda ner

2. Zulily

När vi är på en spännande shoppingtur är det ett stort utbud av saker som vi vill ha till förfogande. Och med Zulily har du alltid massor av senaste saker att utforska. När du surfar på kläder kommer du att lägga favoritartiklar för att lägga till dem i en speciell lista och enkelt komma åt dem senare.

Med en rad senaste erbjudanden bör det vara ganska enkelt att välja en cool sko, vacker klänning, gungande jeans eller något som du letar efter. Med 70% rabatt på priserna ser det till att du också har möjlighet att spara mycket pengar.

Ladda ner

3. köpköp BABY

När "buybuy BABY" finns, bör det vara en cakewalk att hitta väsentliga saker som spjälsängar, segelflygplan, flaskor och blöjor. En anmärkningsvärd funktion i den här appen är att du kan skapa ett register för speciella tillfällen och hantera dem perfekt var som helst.

Dra nytta av streckkodsläsaren för att enkelt lägga till alla dina erbjudanden. Och tack vare det super praktiska organiseringsverktyget kan du hålla alla dina spännande erbjudanden i rätt ordning.

Ladda ner

4. thredUP

Om du har en budget kan ingenting slå thredUP, en modern sparsam shoppingapp som ger dig tillgång till otroliga erbjudanden på märkeskläder för barn. Alla dina favoritnamn är tillgängliga, direkt från Baby Gap till Gucci!

Det erbjuder helt nya och försiktigt använda kläder till massiva rabatter som du aldrig hittar i andra butiker. Du kan till och med lägga ut varor till salu så länge de matchar kvalitetskriterierna. Detta är perfekt eftersom när ditt barn fortsätter att växa kan du sälja vad du inte längre behöver. Det gör också en tjänst för planeten genom att skapa en cirkulär ekonomi för kvalitetskläder.

Ladda ner

5. Det ärliga företaget

När det gäller att ge en fantastisk shoppingupplevelse är "The Honest Company" ett välkänt namn. Appen erbjuder ett brett utbud av viktiga artiklar för barn och familj.

Ta en titt på de hetaste kampanjerna och ta tag i dem precis i tid för att tjäna in massor av dollar. Beroende på ditt behov kan du välja att uppdatera ditt shoppingpaket. Och tack vare widgeten Today är det ganska enkelt att spåra informationen i ditt paket.

Ladda ner

6. Kidizen

För din lilla mästare kan "Kidizen" visa sig vara en fantastisk tillgång. Anledningen till att jag säger det eftersom den här appen erbjuder det bredaste utbudet av snygga kläder.

Bläddra bland objekten baserat på stil och storlek. Med det smarta filteralternativet bör det vara ganska enkelt att välja några av de mest eleganta klänningarna till din kära.

Ännu bättre, förutom shoppingartiklar, kan du också sälja barnkläder och dela utseendet på din lilla mästare.

Ladda ner

7. PatPat

Enkelt uttryckt är "PatPat" ett utmärkt resmål för barnkläder. Du kan utforska de populäraste kläderna och köpa söta kläder till dina kära till ett rimligt pris.

Det låter dig enkelt kolla in alla detaljer i en produkt så att du kan hitta rätt erbjudande för ditt barn. Förutom att erbjuda upp till 90% rabatt, ger det också ytterligare 5% rabatt när du delar någon produkt på Facebook, Instagram, Twitter och Pinterest.

Dessutom kommer du att gå med i det enorma PatPat-samhället för att få ut det mesta av exklusiva erbjudanden och även interagera med moderna mammor.

Ladda ner

8. Mumzworld

"Mumzworld" är en bra shoppingplattform för både modern mamma och snygg baby. Med en enorm samling med över 200 000 trendiga produkter säkerställer det att dina krav passar perfekt.

Med flera filteralternativ är det ganska problemfritt att spåra de du letar efter. Det tar ungefär 2-3 dagar att leverera artiklar i Förenade Arabemiraten och 5-7 dagar i andra länder. Slutligen erbjuder Mumzworld många sätt att betala: kontant vid leverans, kreditkort eller PayPal.

Ladda ner

9. Mamma

Jag har hittat "Mama" en trevlig shoppingapp för att köpa coola saker för nyfödda, spädbarn, småbarn och barn. Med upp till 50-90% rabatt ser det till att du kan köpa varor till mycket lägre pris och därmed spara mycket pengar.

Appen lägger till massor av trendiga produkter varje dag. Så det är stor chans att du alltid kommer att kunna hitta de saker som tilltalar dig. Ännu bättre, mamma föreslår också objekt baserat på ditt intresse så att upptäcka favorit saker bör aldrig vara en stor sak.

Ladda ner

10. The Little Bipsy Collection

Dags att utforma ditt bedårande barn! Förpackad med en massiv samling barnkläder, skor eller andra föremål, ger dig tillräckligt med frihet att välja den lämpligaste produkten för ditt kärleksfulla barn.

Appen har ett elegant användargränssnitt och erbjuder flera filtreringsalternativ. Och med ett starkt ständigt växande samhälle kan du utforska vad som trender och också dela tips med likasinnade människor.

Dessutom stöder den här coola babyhandlingsappen för iOS flera språk inklusive engelska, tyska och spanska.

Ladda ner

Varsågod!

Vad är ditt val?

Har du fått en trevlig shoppingapp för att fortsätta köpa en attraktiv klänning till din lilla mästare? Men innan du åker till en lång shoppingrunda, var noga med att meddela oss namnet. Och naturligtvis de saker som du har hittat bedårande i den.

Du vill också titta närmare på följande inlägg:

  • Bästa graviditetsspårningsappar för iPhone och iPad
  • Bästa appar för periodspårning för iPhone och iPad
  • iPad-appar för utvärdering: Aktivera, engagera och ge studenter möjlighet
  • Bästa smartklockor för barn: Touch of Technology med säkerhetsfunktioner
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found