Blogg

Bästa Ninja-spel för iPhone och iPad 2021

Min spellista har en permanent medlem-Ninja. Det är den typ av spelkategori som låter dig smaka på nästan alla smaker. Och när du väl har korsat några initialnivåer verkar det aldrig låta dig komma ur kroken. Idag är jag redo att dela med mig av mina bästa ninjaspel för iPhone. Så oavsett om du vill gå på oändligt fiske, vända & flyga eller omfamna bosskampar, kan mina val lever upp till din fakturering.

Vill du ha komplexa spel där varje nivå är fylld med fällor? Bra, jag har också valt de spel som låter dig njuta av episka slagsmål och vinna lukrativa belöningar. Så, hoppa direkt in för att ta en snabb titt och plocka ut en fin just nu.

1. Klumpig Ninja

Om du är redo att hantera en extremt stygg ninja kommer detta spel att locka dig direkt från början.

Ditt yttersta mål är att träna den klumpiga ninjan och göra honom mer skicklig. Spela med honom och lär ut alla knep för branscherna tillsammans med supersoniska drag.

Ge honom den bästa vården och spendera så mycket tid med honom som möjligt. Och var noga med att hjälpa honom att hitta sin vän – Kira. Det är inte allt, resa till de nya platserna med din ninja och slutföra många uppdrag för att låsa upp massor av värdefulla föremål.

Pris: Gratis (myntpåse - $ 2,99)

Ladda ner

2. Shadow Fight 3

Om du tycker om episka strider är chansen stor att du kan bli kär i "Shadow Fight 3."

Detta rollspel har massor av vändningar för att hålla dig uppslukad för mer. Det bästa med det är ett intressant koncept som visar tre olika sätt att leva och slåss.

Med en enorm världskarta att vandra runt och massor av sidouppdrag som erbjuds verkar det aldrig låta det roliga försvinna. Och med den massiva samlingen av vapen har du friheten att välja den dödliga tillgången som kan hjälpa dig att eliminera rivaler.

Pris: Gratis (startpaket - $ 2,99)

Ladda ner

3. Shadow Ninja Assassin Game

Tro mig, det finns väldigt få ninjaspel som kan vara lika spännande som Shadow Ninja Assassin Game. Oavsett om du bedömer utifrån grafiken, spelet eller ljudet, är allt på topp.

När du pratar om historien tar du rollen som en samurai-fighter. Gå in i kungens slott i smygläge och se till att du inte fastnar. Avsluta den som korsar din väg utan att väcka larm.

Allt du behöver göra är att tjäna mynt, nivåera upp och slåss mot bossarna! Men det är inte så enkelt, och ingen klagar på det heller.

Pris: Gratis (Få 200 mynt - 0,99 USD)

Ladda ner

4. Ninja Turtles: Legends

Om du tänker prova ett actionfylld ninja-spel skulle "Ninja Turtles: Legends" vara ett bättre val. Anledningen till att jag säger det eftersom jag har tyckt att det här spelet är mycket utmanande.

Du får en chans att utforska det massiva sköldpaddauniverset och kämpa dig igenom sju stränga kapitel. Slåss med mäktiga fiender som Shredder och Kraang för att rädda dina bröder och andra mutanter.

Förpackad med 70 etapper ger det dig ingen tid att vila. För att säkerställa att du har kanten över andra, samla mutanter och träna dem för att slåss för dig.

Pris: Gratis (Stack of Greenbacks - $ 0,99)

Ladda ner

5. Ninja Kid Run VR

Den här kommer att sätta dig i en oändlig rörelse! "Ninja Kid Run" är roligt och ett av de mest älskade löparspelen för iOS.

På tal om spelet måste du tävla så fort du kan medan du undviker alla hinder som kommer din väg. Hoppa, hoppa, vänd och fly för att undkomma hinder.

Se till att du ankar precis i tid så att du inte blir träffad. Och när du får en chans, skjut stjärnorna för att krossa föremålen!

Pris: Gratis (Stack av mynt - $ 0,99)

Ladda ner

6. Ninja Arashi

Bra blandning av plattformsspel och RPG, "Ninja Arashi" är ett slags spel som kan testa både din skicklighet och livslängd. När du spelar som en legendarisk stridsman måste du gå helt ut mot den skadade världen.

Djävulen Orochi har kidnappat din son, och du måste hitta ett sätt att överlista honom. Eftersom din rival har placerat för många fällor och har en enorm armé för att skydda honom, kommer inte segern att bli lätt för dig.

Ninja Arashi har tre olika kartor och har 45 nivåer. Avgränsa dina fiender och uppgradera din makt medan du visar dina karismatiska drag för att bli den mest dekorerade mästaren.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Breakout Ninja

Ett spel som kommer med en lagstadgad varning från utvecklarna, "Innan du laddar ner, var medveten om att det här spelet är fantastiskt fantastiskt, och du kommer verkligen att tycka om det." Tillsammans med en smart strategi har uttalandet ett stort krav. Tack och lov för oss står Breakout Ninja riktigt mot sitt uttalande.

Ingen kan se en Ninja, så du måste bete dig som vatten och upprätthålla överlägsen smyg. Tävla mot vänner, slå skurkar och förstör byggnader, men kom ihåg att ingen ska se dig.

Pris: Gratis (Go Premium - $ 1,99)

Ladda ner

8. Fruit Ninja Classic

I det ögonblick jag tänker på att gå på några av de coolaste ninjaspelen kommer "Fruit Ninja Classic" att tänka på mig. Den har alla ingredienser du vill spela i timmar.

Detta spel handlar om att skära frukt på ett smart sätt och kommer med tre spännande lägen: Classic, Zen och Arcade. För varje nivå som innehåller massor av utmaningar måste du lägga din bästa fot för att göra stora poäng.

Men oroa dig inte; du kan få ut det mesta av power-ups för att öka din chans. Dessutom finns de speciella bananerna alltid för att hålla dig ett steg före dina motsvarigheter.

Pris:  $ 1,99

Ladda ner

9. NinjAwesome

Påstår sig vara det bästa ninjaspelet någonsin, NinjAwesome verkar vara fullt utrustat för att vara din favorit. En av höjdpunkterna är den intensiva berättelsen, som låter dig njuta av så många saker som chockerande mördande, hjärtskärande sabotage och oändlig vandring.

Du får fem typer av spännande uppdrag att slutföra. Eftersom var och en av dem är fylld med utmaningar måste du vara på ditt allra bästa för att komma igenom. Så samla in den dödliga shuriken för att hålla dig framåt i den oändliga striden om överhöghet!

Pris: Gratis (Bag of NinJems - $ 1,99)

Ladda ner

# 10. Shadow Blade: Ladda om

Det finns mycket att gilla i Shadow Blade. Och det som gör det till ett säkert skott är den episka striden. Med mer än 40 nivåer fyllda med fällor kan det få ut det mesta av dig som spelare.

Den som jag har hittat riktigt bedårande i det här spelet är bosskampen. Du måste använda katana, shurikens och kusarigama på bästa sätt för att styra striden.

Varje gång du gör något utöver det vanliga vinner du många värdefulla prestationer. Och med varje framgång klättrar du upp stegen för att bli toppspelare.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

Det är ganska mycket det! Så det här är våra favorit ninjaspel för iOS. Har du gillat dem?

Fortsätt slåss tills du har blivit den obestridda mästaren ...

Dela som alltid dina tankar om våra toppval och de som har verkat vara mer utrustade för att krydda din roliga tid. Med en mängd olika alternativ, antar jag att du har kunnat hitta de bästa satsningarna.

Kom också ihåg dessa inlägg:

  • Bästa pusselspel för iPhone och iPad
  • Bästa ordspel för iPhone och iPad
  • Tower Defense-spel för iPhone och iPad
  • Bästa actionspel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found