Blogg

FamiSafe-appen för iPhone och iPad 2021

Även om iPhone och iPad har skärmtid-funktion är den fortfarande i början. Detta har fått många föräldrar att leta efter ett alternativ till skärmtid. Men nyligen slog Apple ner på några av de berömda föräldrakontrollapparna, eftersom de missbrukade MDM-certifikatet. Det finns dock en pålitlig föräldraapp som heter FamiSafe som följer App Store-policyn strikt när det gäller att använda MDM-certifikatet.

För att validera deras anspråk och även se vad appen erbjuder, försökte vi det i en vecka. Nedan följer våra resultat och recensioner på FamiSafe-appen.

Granskning - FamiSafe-appen för iPhone och iPad

Platsspårning

En av de största farhågorna för föräldrar är när deras barn är borta från deras syn. Inga föräldrar kan också alltid hålla dem framför ögonen hela tiden. Den enda lösningen på detta problem är att ha live spårning på sin enhet. FamiSafe erbjuder denna funktion, och den fungerar felfritt.

Allt du behöver göra är att aktivera spårningsfunktionen i appen och du kan se var ditt barn är i realtid. Detta är särskilt användbart för föräldrar när deras barn antingen leker ute eller när de reser långa sträckor för sin skola.

Platshistorik

Ett annat problem för föräldrar är att se till att deras barn inte hamnar i fel företag. I de flesta fall går barnen på fel väg när de umgås med fel människor. Med platshistorikfunktionen i appen kan du veta var ditt barn var vid en viss tidpunkt. Om du hittar något misstänkt kan du prata med dem och reda ut det.

Geofences

Detta är en av de mest innovativa funktionerna i appen. Det gör att föräldrar kan markera specifika platser som säkra. Det kan vara ditt hem eller din skola. När barnet är borta från områden som är markerade som säkra får föräldrar en varning. Du kan lägga till flera geofences baserat på dina barns reseplaner.

Innehållsfiltrering

Ett annat problem för föräldrar är innehållet som finns tillgängligt på internet. Oavsett hur smart Google eller YouTube är, misslyckas de på individuell nivå med att filtrera innehåll. Något okej för dem, kanske inte passar för föräldrar. Tack och lov låter FamiSafe-appen dig ställa in olika villkor för att filtrera innehåll.

Appen har redan en enorm databas med webbplatser med vuxeninnehåll eller spelinnehåll, men du kan också manuellt lägga till andra webbplatser som du kanske inte tycker är lämpliga för dina barn. När det gäller YouTube kan du ansluta till ditt barns YouTube-konto och se vad alla videor han / hon tittar på, vilka kanaler de har prenumererat och sedan agera därefter.

Skärmtid

Funktioner som diskuterats ovan är mer av att spåra saker, men du kan också ställa in begränsningar för att begränsa användningen av smarttelefonen. Du kan begränsa specifika appar eller ställa in en global timer för smartphone-användning. Detta är ett av de enklaste sätten att undvika iPhone- eller iPadberoende. Dessutom kan du också schemalägga skärmtid-funktionen för specifika timmar som skoltid, studietid eller sovtid.

Prissättning

Appen är inte gratis, främst på grund av det hårda arbete som investerats i att utveckla den. Det finns flera prenumerationsalternativ tillgängliga i App Store. Beroende på dina krav kan du prenumerera på det.

  • En månad: $ 9,99
  • Tre månader : $ 19,99
  • Ett år: 59,99 dollar

Ladda ner

Det är allt, kompis!

Loggar ut…

Det sägs med rätta att moderna problem behöver moderna lösningar. Vi kan inte hålla fast vid de gamla föräldrarnas sätt att hantera nya problem. Om tekniken är problemet är det en teknik som ger lösningen. FamiSafe-appen bevisar den filosofin perfekt. Med det sagt, som förälder, är det ditt samtal hur du vill hålla ett öga på ditt barn.

Vilken föräldrakontrollapp använder du för ditt barns iPhone eller iPad? Dela det med oss ​​i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found