Blogg

Bästa iPhone Xs läderfodral 2021

IPhonesna är främst kända för sin stil och styrka. Av just denna anledning har användarna litat fullt på det här varumärket. Om du har en iPhone bör du köpa de bästa fodral som matchar din iPhone. Läderfodral är de bästa följeslagarna till din dyra pärla. Kolla in den här kollektionen av fashionabla iPhone Xs läderfodral som ges här.

1. Ullnöt

Om du letar efter ett premiumläderfodral till din iPhone XS är Woolnut det rätta valet. Woolnut-hantverket möter lyxen av vegetabiliskt garvat fullkornigt nappaläder och resultatet är ett lyxigt läderfodral till din premium iPhone XS. Men estetiken i detta fall döljer aldrig dess styrka och funktionalitet.

Detta tunna fodral tar bort onödig bulk och behåller din iPhone smala profil. Woolnut har använt mjuk mikrofiber, vilket ger en mjuk kyss till din iPhone och skyddar enheten. Till och med en kortfattad blick på väskan får dig att tro att Woolnut har uppmärksammat detaljerna när du tillverkar detta läderfodral.

USP: Raffinerad minimal design

Kolla in Woolnut

2. Pad & Quill

Har du sett läderfodralet med premiumdesign? “Traveler” från Pad & Quill kan vara ett automatiskt val för din rika smak.

Detta vackert utformade tunna läderfodral har mycket att göra. Och det första som uppmärksammas är det amerikanska fullkornsläderet. Med tillstånd av den lyxiga läderstrukturen; den kan hålla utseendet intakt länge.

Läderstötfångaren förstärker hela konstruktionen och ger också en gripande känsla. När det gäller utskärningar verkar de vara på sin exakta plats, vilket säkerställer att du har snabb åtkomst till alla funktioner. Dra nytta av trådlös laddning för att driva upp dina Xs? Tja, Traveler är utformad för att fungera med det också. Om du gillar folio-designen, kolla in den här.

USP: Amerikanskt fullkornsläder

Kolla in på PadandQuill

3. Kulor

När det gäller den snygga designen är Kulors breda utbud av läderöverdrag för iPhone Xs ett snitt över resten. Medan högkornigt läder ger det en lyxig touch, ger den handgjorda ytan en elegant känsla till sitt tunna hölje.

En annan sak som gör Kulors erbjudanden till en bra satsning är ett bekvämare grepp på grund av den gripande ytan. Så du kan förvänta dig att din handflata kommer att njuta av att hålla iPhone.

Utskärningarna har gjorts exakta så att det är bekvämt att använda blixtporten eller mute-knappen. Skyddsmässigt kan dessa läderfodral besegra stötar med låg volym.

USP: Snygg design med en handgjord finish

Kolla in på KulorCases

4. LOHASIC

LOHASIC presenterar ett extremt tunt läderfodral till din iPhone Xs. Till skillnad från andra fall lägger den här inte till den imponerande profilen på din premiumtelefon. Detta handgjorda fodral är tillverkat av mjukt PU-läder utan sömmar.

Den tunna profilen i detta fodral håller din telefon lätt och du skulle gärna känna den i handflatan. Du kan snabbt komma åt alla portar och knappar på din iPhone.

USP: Mjukt PU-läder

Kolla in på Amazon

5. Toovren

Toovren tror på att göra lyxiga läderfodral för iPhone Xs. Efter denna tro har Toovren tillverkat ett läderfodral av garvat och kohud utan sömmar. Detta håller utsidan mjuk vid beröring och utvecklar en naturlig patina efter lång användning.

En anmärkningsvärd egenskap i detta fall är att den är kompatibel med trådlös laddning. Därför behöver du inte ta bort fodralet medan du laddar din iPhone.

USP: Trådlös laddningskompatibilitet

Kolla in på Amazon

6. Hoofur

Hoofur kombinerar designen av ett stötfångar- och plånboksfodral. Men till skillnad från andra plånboksfodral har den här inte ett skydd som skyddar telefonens skärm. Folio-vändningen finns på baksidan, vilket skyddar de plastpengar du har lagrat i de dedikerade platserna.

Kontrollera de två magnetlåsfästena som är tätt stängda för att hålla dina kort och kontanter inne. Väskan är lätt och är gjord för att hålla din telefon bekvämt i fickan eller väskan.

USP: Kreativ design

Kolla in på Amazon

7. OtterBox

OtterBox är känt för att tillverka tunga fodral för iPhones och iPads. Varumärket har använt premiumläder för att göra detta snygga och skyddande fodral som ger dig en mjuk känsla i händerna.

Till skillnad från andra fall ger den här dig bara en horisontell kortplats där du kan lagra ditt kort eller kontanter. OtterBox har skapat en fickvänlig design.

USP: Premium läder

Kolla in på Amazon

8. iATO

iATO har framstått som ett populärt varumärke som designar fantastiska fodral och tillbehör för iPhones. Detta läderfodral för iPhone Xs pryder klassisk design, vilket gör den riktigt distinkt. För att sticka ut från mängden har iATO använt äkta naturligt Bois de rosenträ och svart saffiano äkta läder för att göra detta fall.

Detta minimalistiska hårda fodral förbättrar utseendet på din iPhone och skyddar enheten. Den smala och lätta profilen är tillräckligt stark för att skydda din telefon från flera skador.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

9. totallee

totallee har kommit med ett kohudskinnfodral, vilket ger din telefon extra skydd. En anmärkningsvärd sak är att den äkta läderbacken är märkesfri för att få den att se elegant och sofistikerad ut.

Tjockleken på detta fodral är bara 0,02 tum så att du kan föreställa dig hur lite bulk det tillför din iPhone. För behovet av snyggt skydd är Totallees läderfodral rätt val.

USP: Bättre grepp

Kolla in på Amazon

10. Gulee

Unik design och lätt profil gör Gulees läderfodral oöverträffad i listan. Gulee har kombinerat lyxigt läder och TPU för att skapa ett vackert men ändå enkelt fodral som ser naturligt ut.

Kompatibel med trådlös laddning, detta fodral erbjuder ett bekvämt grepp och bländande yttersida. Gulee har lagt till stötdämpande hörn och upphöjd kant för att skydda telefonen från fall och stötar.

USP: Vackert och enkelt

Kolla in på Amazon

11. ZVE

Med ZVE kan du lagra tre kredit- / bankkort, licens, ID och kontanter. Du behöver inte bära din skrymmande plånbok i en annan ficka. Om du undrar hur skulle du ta ut dina kort eller pengar, har ZVE redan arbetat med den här frågan; kolla det band som hjälper dig att dra ut dina kort enkelt.

Väskan är gjord av läder och TPU-skal och mjuk läderstruktur för att göra det bekvämare att hålla fodralet i händerna.

USP: Fjädrande band

Kolla in på Amazon

Summering…

Läderfodral har den kvaliteten som tvingar dig att hålla telefonen i dina händer för det mesta. Förutom stil och mode skyddar ett läderfodral din telefon från flera faror. Denna lista har några förstklassiga läderfodral för din iPhone Xs och du kan köpa en eller flera för din premiumenhet.

Du kanske vill utforska fler tillbehör:

  • Bästa iPhone Xs-fodral
  • iPhone Xs batterifodral
  • Bästa smala fodral till iPhone Xs
  • Bästa iPhone Xs Max plånboksfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found