Blogg

VidPaw - Ladda ner videor från Facebook och Twitter

De flesta av oss kan ha snubblat på en video på någon social media-webbplats och vi vill spara den för framtida referens. Det finns många verktyg dedikerade till en specifik webbplats för sociala medier för nedladdning av videor. Men det finns nästan ingen som stöder nedladdning av videor från nästan alla webbplatser på internet. Så är VidPaw Video Downloader annorlunda; den stöder vilken video-URL som helst från vilken webbplats som helst.

För att kontrollera detta påstående försökte vi detta verktyg med Facebook. Förvånansvärt fungerade verktyget som sagt. Nedan har vi detaljerat dess funktioner och våra resultat för att hjälpa våra läsare att få en korrekt förståelse av VidPaw.

VidPaw - Ladda ner alla videor från vilken webbplats som helst - Granska

UI och UX

Användargränssnittet och UX för VidPaw är extremt enkla och enkla. Det tar knappast en minut att förstå hur man använder det här verktyget. Allt du behöver göra är att ange video-URL: n från vilken webbplats som helst; verktyget hämtar det automatiskt så att du kan ladda ner det. Det var så enkelt.

Den enkla navigeringen gör att förstagångsanvändare snabbt kan vänja sig vid det och de brukar prioritera det när det gäller att ladda ner videor från webbplatser.

Integritet

När det gäller att ladda ner saker gratis från internet är vi ofta oroliga för vår integritet. Det bästa med VidPaw är att även om det är helt gratis, samlar det inte in några data. Naturligtvis lagras de vanliga kakorna i din webbläsare, men det är vad alla gör.

Verktyget ber dig inte ens att registrera eller dela något för att ladda ner videon. Som sagt tidigare är allt det begär efter webbadressen till videon du vill ladda ner. Utöver det sågs ingen annons på webbplatsen.

Video Converter

När du har angett video-URL: n hämtar verktyget ögonblicksbilden av den och visas i webbläsaren. Detta låter dig bekräfta om du laddar ner rätt video. Förutom det erbjuder verktyget också olika filtyper innan du laddar ner det.

Du kan välja om du vill ha en standardvideo eller en HD-version. Du kan också ladda ner bara MP3 från videon eller bara undertexterna. Dessa alternativ beror på videon du laddar ner. Om videon inte har undertexter alls kanske du inte ser alternativet.

Webbläsartillägg

När du har använt verktyget ett tag, och du tycker att det är användbart, finns det också webbläsartillägg tillgängligt för snabbare åtkomst. Tillägget är tillgängligt för Safari, Chrome och Firefox. Utöver det kommer det snart en Android-app, vilket ytterligare kommer att göra nedladdning av videor mycket enklare.

Webbplats support

Till skillnad från många nedladdningsverktyg online stöder VidPaw mer än 1000+ webbplatser, som inkluderar Facebook, Twitter och många andra. Allt du behöver lära dig är att få video-URL: en från respektive webbplats. VidPaw hanterar resten av den tråkiga uppgiften. Det bästa är att alla dessa funktioner är tillgängliga gratis utan att ens behöva registrera sig med en e-postadress.

Testa VidPaw

Avslutar…

VidPaw löser verkligen uppgiften för nedladdning av video, men som användare bör du vara ansvarig när du ska använda den. Vi uppmanar våra tittare att inte ladda ner videor som antingen är upphovsrättsskyddade eller som bryter mot piratregler. Bortsett från det, använd det för gott och njut av VidPaw.

Du kanske också vill utforska:

  • Hur man laddar ner Instagram-foton och videor till iPhone-kamerarulle
  • Ladda ner Vine-videor på iPhone och iPad
  • Hur man laddar ner Twitter-videor på iPhone, Android och dator
  • Ett perfekt sätt att ladda ner Instagram-foton och berättelser

Försökte du VidPaw? Vad är dina tankar? Dela det i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found