Blogg

Bästa anteckningsappar för Mac 2021

Medan Apple Notes kryssar för de flesta lådorna passar det kanske inte i allas behov. Det är här de bästa Notes-appalternativen för Mac spelar in. Bortsett från att göra uppgiften att anteckna ganska okomplicerad, fungerar dessa tredjepartsappar också som ett super praktiskt antecknings- och skrivverktyg. Dessutom tillåter de att skapa projekt i många format som text, ljud, video och vad som helst. Även om App Store har flera bra alternativ, har bara ett fåtal gått in i vår lista över de bästa anteckningsapparna för Mac. Vi har valt dem baserat på deras effektivitet och hur bra de fungerar. Dyk rätt in tillsammans med mig för att titta närmare på dem!

1. Evernote

Trots den svåra konkurrensen är "Evernote" fortfarande en av de mest anmärkningsvärda anteckningsapparna både för macOS och iOS. Höjdpunkten i denna app är det stora utbudet av verktyg som ger mer flexibilitet.

Alternativet att göra anteckningar i flera format som video, ljud, webbklipp, skiss säkerställer att du kan ge dina tankar rätt form. Med textformat som är enkelt att formatera till ditt förfogande kan du skriva dina tankar elegant.

Du kan skapa en agenda som ska diskuteras i ett möte, skriva ett snabbt memo och överföra dina Evernote-anteckningar till Apple-anteckningar.

Glömmer du ofta att göra några viktiga uppgifter? Gör en checklista över alla saker du måste göra. Dessutom kommer du också att skapa presentationer för att uttrycka dina tankar med önskad effekt.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Microsoft OneNote

“OneNote” är ett komplett paket. Appen låter dig fånga dina idéer i en mängd olika format och erbjuda dig den frihet som behövs för att hålla allt i perfekt synkronisering.

Du kan märka dina anteckningar för att hitta dem snabbt. Gör en lista över uppgifter och håll reda på dem så att du kan utföra dina uppgifter i tid.

Samarbetsfunktionerna fungerar felfritt, så att du kan arbeta med dina kollegor. För mer säkerhet lägger du också till en extra sköld i dina projekt för att hålla dem privata.

Ännu bättre, OneNote för Mac är kompatibel med massor av internationella språk inklusive franska, tyska, grekiska, förenklad kinesiska, slovakiska, spanska och mer. Så ett språk bör aldrig bli ett spärr för din anteckning.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Anteckningsbok

Zoho Corporation är känt för att producera kraftfulla appar. Och Notebook har alla egenskaper för att vara mycket effektiva.

Även om det finns mycket att tycka om i den här appen tycker jag "Smart Cards" är mycket bedårande. Vad det i grund och botten gör är att automatiskt formatera innehållet till specifika kort som recept, video och länk.

Appen innehåller flera fördefinierade anteckningsomslag så att du kan utforma dina berättelser elegant. Om du inte gillar de färdiga alternativen kan du skapa ett anpassat omslag. Dessutom finns det också ett alternativ att göra offentliga anteckningar med delbara länkar så att vem som helst kan se dem.

Med nattläget med mörkt tema kommer du att trivas till sent på kvällen. Dessutom kommer påminnelserna inte att låta några av dina uppgifter gå utanför ditt meddelande.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Björn

Om du vill ha en förstklassig app-anteckningsapp för din Mac, titta närmare på Bear. Jag har använt den här appen länge och har alltid varit ganska snygg.

Det bästa med det är det enkla gränssnittet i kombination med de lättanvända verktygen. Därför kan du skriva fantastiska berättelser och ge dina vildaste tankar den perfekta formen.

Bear har ett bra bibliotek med mer än ett dussin teman som gör det mycket lättare att designa berättelser. Funktioner som taggning, arkivering och lägg till uppgifter i anteckningar gör det möjligt att ta kontroll över dina saker. Dessutom kan du exportera dina projekt i flera format som HTML, PDF, DOCX, MD, JPG och EPUB.

Slutligen, efter en gratis testperiod på en vecka, måste du uppgradera till Bear premiums $ 1,49 per månad eller $ 14,99 per år.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Dagordning

Välj "Agenda" om du vill effektivisera alla dina projekt och göra dem redo före tidsfristen. En av de anmärkningsvärda funktionerna i den här appen är den avancerade textredigeraren.

Beroende på det specifika temat kan du ge dina anteckningar ett passande utseende. Det låter dig konvertera din text till flera format som Markdown och HTML. Segregera dina filer i olika kategorier så att du kommer åt dem direkt.

Appen låter dig koppla dina klisterlappar till händelserna i din personliga kalender. Som ett resultat kan du planera ditt möte perfekt.

Ännu bättre, du behöver inte betala några pengar för att använda alla funktionerna i Agenda.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Notabilitet

För anteckningar och tillverka rika anteckningar är "Notability" ett av de bättre alternativen. Med ett brett utbud av typsnitt, storlekar, anpassade färger till ditt förfogande kan du designa dina berättelser med fullständig sinnesro.

Du kommer att kunna importera PDF-filer, DOC, PPT, bilder, GIF till dina projekt och finjustera dem med mer flexibilitet. Konvertera enkelt dina berättelser till PDF för att dela dem med dina vänner och kollegor.

Få ut det mesta av de super praktiska verktygen för att kommentera foton elegant. Tack vare den automatiska iCloud-synkroniseringen synkroniseras dina uppgifter automatiskt över dina enheter.

Dessutom fungerar Notability med flera molntjänster som Dropbox, Google Drive, Box och OneDrive.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

7. Simplenote

Det finns väldigt få anteckningsappar för Mac som ser lika bekanta ut som Simplenote. Dess användargränssnitt är ganska rent, och du behöver knappast spendera tid för att behärska verktygen.

En av mina favoritfunktioner i denna app är fokusläge. Tider när du vill skriva med maximal koncentration kommer den här funktionen att spela riktigt bra.

Du kan använda stift och taggar för att organisera dina anteckningar. Och med Markdown formaterar du idealiskt dina projekt. För att säkerställa att dina ögon inte brinner när du arbetar på natten kommer appen med mörkt läge.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. GoodNotes

Jag har valt ut GoodNotes av ett par huvudskäl. För det första gör det att kommentera dokument riktigt roliga. Och om du gillar att ge dina dokument ett kreativt utseende kan den här vara din grej.

Du kan markera eller stryka texten i dina PDF-dokument. Flytta, skala lätt och anpassa objektets färg enkelt. Det finns också ett alternativ att lägga till bokmärkena i dina dokument.

Med tillstånd av den snabba iCloud-synkroniseringen hittar du dina anteckningar på alla dina enheter. Du kan dela dina anteckningar med andra och även skriva ut dem. Kompatibiliteten med ett antal språk som engelska, nederländska, franska, tyska, italienska, japanska och mer gör det till ett vintergrönt verktyg.

Pris: $ 7,99

Ladda ner

9. Quip

"Quip" är mycket mer än bara en enkel anteckningsapp för macOS. För att vara mer exakt, det här är vad du bör använda för att samarbeta med dina lagkamrater. Tack vare integrationen av chatt och meddelanden hjälper det dig att arbeta med dina kollegor på ett roligt sätt.

Du kan använda appen för att notera dina tankar snabbare, skapa att göra-listor och redigera dina dokument. Det låter dig också göra omfattande kalkylark.

En annan anmärkningsvärd funktion i den här appen är att den låter dig importera din adressbok från flera tjänster som Gmail, Yahoo, Hotmail, Microsoft Outlook, Google och iCloud.

Du skapar insiktsfulla diagram med hjälp av data från kalkylark och Salesforce-poster. De smarta bilderna skulle inte bara göra din presentation mer imponerande utan också spara tid.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. BoostNote

Om du är utvecklare bör "BoostNote" vara ditt önskade alternativ. Anledningen till att jag säger det eftersom appen har stöd för kodsyntaxmarkering på över hundra språk som Javascript, Python, HTML, CSS och mer.

Denna markdown-redigerare med öppen källkod erbjuder flera verktyg som gör att devs kan anteckna snabbare. Formateringsfunktionerna har semi-live förhandsgranskningar så att du snabbt kan kontrollera ditt skrivande.

Dessutom formateras texten automatiskt när du skriver, vilket påskyndar din uppgift och sparar också mycket tid. Det är inte allt, BoostNote fungerar också offline så att du kan arbeta när som helst och var som helst.

Pris: Gratis

Ladda ner

11.  Lös

“Unclutter” är riktigt smart! Den är utformad för att vara en multitasker och låter dig ordna dina urklippsdata, filer och anteckningar. Om du inte kan ta kontroll över dem, ge det en chans att reda ut röran.

Du kan hålla koll på urklippshistoriken och hantera den enkelt. Lagra alla dina filer samtidigt och få tillgång till dem snabbt. Och ja, gör klisterlappar för att aldrig glömma att göra viktiga saker.

Med de enkla redigeringsverktygen kan du göra ändringar bekvämt. På grund av snabbsökningsfunktionen hittar du direkt en lista. Dessutom kan appen ställas in med Dropbox för att synkronisera data över enheterna.

Pris: $ 13,99

Ladda ner

Det är ganska mycket det! Så det här sammanfattar vår sammanställning av de bästa anteckningsapparna för Mac.

Vad är din favorit?

Nu när du har känt våra favoritanteckningsappar berättar vi om de som kan gå in i din personliga sammanställning. Vi uppskattar verkligen din samling och den värdefulla feedbacken.

Ta också en titt på följande inlägg:

  • Task Management Apps för Mac
  • Bästa kalenderappar för Mac
  • Appar för att skapa GIF på Mac
  • Bästa iTunes-alternativ för Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found