Blogg

Bästa Super Mario Run-alternativ för iPhone och iPad 2021

Super Mario Run är en riktig pärla, och jag älskar att prova! Det fantastiska sinnet snurrar och vägghopp har fascinerat mig mycket. Dessutom kan jag inte få nog av Toad Rally och Kingdom Builder. Men det betyder inte att jag bara är ansluten till det här spelet hela tiden. Det här är mina bästa Super Mario Run-alternativ för iPhone och iPad, som jag tycker om att spela med samma andetag.

# 1. Mario Kart Tour

Mario Kart Tour är ett multiplayer-spel som låter dig spela mot sju andra spelare. Du kan spela detta spel med spelare som är registrerade som vänner i spelet eller i närheten.

För att ge dig en verklig känsla har utvecklare utformat kurser som tar dig genom populära platser och städer i världen. Rundturer roterar varannan vecka och dina favorit Mario Kart-karaktärer får variationer med lokala smaker.

Få snabb tillgång till en mängd olika föremål som kan blanda saker på banan. Känn spänningen genom att aktivera det nya Frenzy-läget. Detta ger dig ett obegränsat utbud av vissa föremål och gör dig oövervinnlig.

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

# 2 . Temple Run 2

Temple Run behöver ingen introduktion eftersom det har varit ett fantastiskt oändligt löpsspel länge. Och den senaste versionen har mycket mer för att få dig att bli kär i att springa, hoppa, vända och glida.

Spring genom skogar, gruvor, zip-linjer och farliga klippor till när du försöker fly med den förbannade idolen. Eftersom nya hinder fortsätter att komma, måste du vara extra försiktig med att möta dem alla. Kan du prata? Kör marken med Temple Run 2!

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Fun Run Arena 3

Gillar du att spela multiplayer-spel? Fun Run Arena 3 kan vara ett spännande alternativ för dig. Gör dig redo och spring över dina vänner eller den slumpmässiga spelaren för att visa upp din stil.

Spelet kräver att du hoppar och undviker hinder för att behålla din takt. Se till att lämna alla för att vinna loppet. Spelets koncept låter kanske lite enkelt, men det är fullt av utmaningar. Ditto, det kommer att skärpa din konkurrenskraft.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Rayman Adventures

Rayman Adventures är för folk som har en stor fascination för autolöpande spel. Spelet kräver att du springer snabbt, hoppar och glider över flera olika nivåer; var och en har sina egna utmaningar. Du måste hoppa till perfektion och undvika hinder för att se till att du förblir på rätt spår.

När du måste rädda de hjälplösa Incrediballs äggen, har du blivit mer fokuserad. Din huvuduppgift är att ta reda på och samla alla otroliga kulor och ta med dem hem. Mata dem med den omsorg som behövs, spela med dem och skapa också bra musik tillsammans för att få roligare.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Kameleontkörning

Chameleon Run är väldigt snabb och kräver att du är lika aktiv för att vinna loppet. Det är en fantastisk autolöpare med en knepig twist.

Kom igen ... det är dags att springa snabbt, hoppa och växla genom utmanande nivåer! Se till att du uppnår ditt mål smart för att få belöningar. De icke-linjära nivåerna med 3 huvudmål på varje nivå håller dig uppslukad för mer. Den har utmärkta hoppmekaniker som huvudhopp och dubbelhopp.

Med enkla knappar med två knappar kan du stanna högst upp i ditt spel utan problem. Den färgglada grafiken tillför den oemotståndlig charm.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

# 6. Mr Jump

När du väl har börjat med Mr. Jump kommer du inte att vila tyst. Så lyckligt det här spelet kan vara för dig! Hjälp din hjälte att hoppa robusta nivåer. Akta dig ... Du måste vara på ditt smartaste bästa för att få önskat resultat.

Den har utvecklats för att utmana din skicklighet på ett roligt sätt. Du kan uppgradera det här coola spelet för att låsa upp nyckeln och spela det utan någon form av störningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Punch Quest

Gå in i det här spännande stansningsspel i arkadstil! Undrar du hur du skulle spela det här spelet eller snarare hur du skulle slå din motståndare ner med ett slag? Du kan styra den med bara kranar med vänster och höger tummar.

Slam, uppercut, pummel och jap monster när du springer genom fängelsehålorna. Vill du vara mer aggressiv? Rida en farlig dinosaurie som skjuter lasern för att krossa dina fiender. Ännu bättre, du kan låsa upp flera kraftfulla drag för att förvandla dig till en oslagbar fighter.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Running Game - Endless Running

När det gäller att erbjuda obegränsat roligt är den här oöverträffad. Det är ett nytt oändligt löpningsspel som jag gillat att spela.

Du måste hjälpa den stora killen att springa så länge som möjligt genom att hjälpa den att undvika hinder. Körningen genom snö och is erbjuder mycket roligt. Och längs vägen kan du samla många söta bär. Så kom igång med det här enkla löpningsspelet och vinn massor av poäng för att skryta med din mördarspelskicklighet!

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Mos Speedrun

Letar du efter ett snabbt tempo-löparspel? Mos Speedrun är vad du ska välja för att få till det saknade krydda. Med så många som 25 extremt tuffa etapper kommer du att ha en fylld tid på att gå efter det här spelet.

Vad sägs om att låta dina vänner veta hur mycket du njuter av snabbkörningen? Spela bara in din bästa körning och dela den. Lås upp alla de 12 vackra dräkterna. Den fantastiska grafiken och den fantastiska plattformsdynamiken gör dig beroendeframkallande.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

# 10. Vektor

Vector är ett fantastiskt arkadspel. Det kommer att tvinga dig att bryta loss och Kickstart en oändlig körning. Med fantastiska Parkour-inspirerade drag tack vare Cascadeur-animeringsverktyg är det något du inte vill ge upp så enkelt även efter att ha spelat i timmar.

De utmanande nivåerna testar inte bara din skicklighet utan ger också kryddan som behövs i spelupplevelsen. När nya spännande utmaningar läggs till med varje uppdatering hittar du alltid något som är riktigt färdigt att njuta av. Eftersom det också är tillgängligt för Facebook kommer du att älska att pröva det med dina vänner.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

Det är allt!

Din bästa satsning?

Så, vilka är de spel som kommer att krydda din speltid? Det skulle vara kul att veta deras namn.

Missa inte även dessa spellistor:

  • Endless Runner Games för iPhone och iPad
  • Bästa strategispel för iPhone och iPad
  • Pusselspel för iPhone och iPad
  • Bästa tävlingsspel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found