Blogg

Bästa iPhone 8-fodral 2021

Att välja rätt kostym blir mycket enklare när du har en mängd olika alternativ. Därför trodde jag att du skulle vilja utforska några av de bästa iPhone 8-fodralet innan du nollställer ett.

Med tanke på olika behov har jag valt fall som helst klarar den specifika uppgiften. Dessutom har jag också gått på jack-of-all-trades så att två fåglar kan dödas med bara en sten! Allt redo att ta en titt på vår lista (baserat på aktuell tillgänglighet) av toppfodral för iPhone 8? Låt oss simma över!

 1. Lyxig fickbok från Pad & Quill
 2. Bella Fino från Pad & Quill
 3. Speck CandyShell
 4. totallee
 5. Speck Presidio
 6. OtterBox SYMMETRY
 7. Spigen Ultra Hybrid
 8. Silke
 9. Spigen Tough Armor
 10. JETech
 11. SUPCASE Unicorn
 12. TORRAS
 13. Spigen Slim Armor CS

1. Lyxig fickbok från Pad & Quill

Luxury Pocket Book ser riktigt imponerande ut och är grundad på att vara ett flaggskeppsplånboksfodral. Fullkorns amerikanskt sadelläder och baltisk vagga av björkträ förstärker strukturen.

Väskan har flera inre kortplatser där du kan lagra upp till 5-7 kort. Med den rika läderstrukturen ger locket en fin känsla i din handflata.

Luxury Pocket Book stöder också trådlös laddning. Således kan du bara släppa din smartphone på de trådlösa laddarna för att börja pressa upp enheten trådlöst. Dessutom kan det också erbjuda det nödvändiga skyddet till iPhone 8 från chock.

USP: Integrationen av fullkorns amerikansk sadel och trä

Kolla in på Pad & Quill

2. Bella Fino från Pad & Quill

Ännu ett fall från Pad & Quill. "Bella Fino" handlar ganska mycket i linje med sitt syskon (Luxury Pocket Book). Det är dock bara huggat av fullkornigt amerikansk läder. Det högkvalitativa lädret i kombination med det raffinerade hantverket gör det till ett bra alternativ för ett professionellt val.

UV-motståndet låter aldrig plånboksfodret komma ur kontakt, medan den rika patinaen säkerställer att locket fortsätter att vara bedårande.

Alternativet att bära 5-7 kort och lite pengar gör Bella Fino till ett komplett paket. Dessutom kommer detta flaggskeppsplånboksfodral i fyra färger, inklusive djuphavsblå, whisky, skiffergrå och galloper svart.

USP: Imponerande verkställande design

Kolla in på Pad & Quill

3. Speck CandyShell

Det finns väldigt få fall på marknaden som kan matcha Speck CandyShell när det gäller att tillhandahålla den nödvändiga skölden till smarttelefonen utan att lägga till mycket vikt på smarttelefonen.

På grund av den hållbara konstruktionen uppfyller fodralet MIL-STD-810G droppteststandarder. Gummiöverdraget utmärker sig i att motstå stötar, medan det mjuka akrylfodret hjälper det att absorbera stötar. Bezel edge erbjuder ett extra försvar mot pekskärmen genom att inte låta den röra ytan när den är platt.

Upphöjda gummikanter förhindrar att smarttelefonen glider ur dina händer. CandyShell finns i tre färgkombinationer som strålande orkidé / Mykonosblå, kolgrå / mörk vallmoröd och nickelgrå / frostskyddsgul.

USP: Mjukt akrylfoder

Kolla in på Amazon

4. totallee

Totallee är känt för att göra ultra-svelte-fodral. Och den här är inte annorlunda. Med bara 0,02 tum tjocklek är det det tunnaste (troligen) iPhone 8-fodralet på marknaden. Den är klar med det finaste polypropenmaterialet. Den matta matt finishen hjälper till att behålla sin charm länge.

En annan anmärkningsvärd egenskap hos detta fall är att det inte gör fingeravtryck eller smuts för att förstöra dess utseende. Dessutom är detta avundsvärt tunna fodral tillgängligt i åtta färger och levereras med 2 års garanti.

USP: Ultratunn design

Kolla in på Amazon

5. Speck Presidio

Speck Presidio är ganska mycket i linje med CandyShell (ovan nämnt). Det är också en prisvärd blandning av soliditet och tunnhet. Stärkt av två lager av konstruktion, kan det tåla droppar på upp till 10 fot.

Kåpan är helt gummerad för att säkerställa att fodralet kan skingras. Upphöjda gummikanter ger halkfri grepp. Det ger pålitligt skärmskydd med framläppen. Presidio greppseriefodral finns i sju färgkombinationer.

USP: Upphöjda gummikanter

Kolla in på Amazon

6. OtterBox SYMMETRYSERIER

SYMMETRY SERIES-fodral från OtterBox har kompakt design. De skryter med dubbla materialkonstruktioner och är tillräckligt skyddande för att motverka utmaningen att stöta.

Den släta inredningen håller bort skrapan, medan den fickvänliga designen gör det lättare att glida in eller ut ur fickan. Avfasad kant ger önskat pekskärmsskydd. Den anmärkningsvärda höjdpunkten i detta fall är dock tillgängligheten av 27 livfulla färgalternativ. Det betyder att du har mer frihet att välja en bättre matchning för din enhet. Dessutom har SYMMETRY SERIES-fodral begränsad livstidsgaranti.

USP: Fickvänlig design

Kolla in på Amazon

7. Spigen Ultra Hybrid

Det som sticker ut för Spigen Ultra Hybrid är den kristallklara profilen som passar vackert med iPhone. Tillverkad med högkvalitativ PC och TPU, det kan tåla fall. Dämpade hörn stärker strukturen ytterligare; vilket gör den mycket hållbar.

Med den mjuka stötfångaren har du väsentligt grepp när du håller enheten i dina händer. Täckta knappar är mycket lyhörda och ger bättre feedback, medan de exakta utskärningarna för kamera, högtalare och port ger det ett formanpassat utseende. Det är inte allt, Ultra Hybrid finns i fem snygga färger att välja mellan.

USP: Luftdämpade hörn

Kolla in på Amazon

8. Silke

Silke är redo för de människor som inte gillar traditionellt plånboksfodral. Den har en plats på baksidan som gör att du kan lagra upp till tre kort. De strukturerade sidorna ger ett säkert grepp; vilket gör att du kan hålla din enhet bekvämare.

Kreditkortsstativ erbjuder optimal synvinkel för att förbättra din handsfree-upplevelse. När det gäller skydd kan du lita på detta snygga plånboksfodral för att förhindra repor och även motstå stötar. Detta tunna plånboksfodral finns i fyra färgalternativ som svart, brun, röd och vit.

USP: Kreditkorthållare

Kolla in på Amazon

9. Spigen Tough Armor

Det finns väldigt få fall som kan göra en bättre kombination av stil och skydd än “Spigen Tough Armor 2.” Med en solid tvådelad konstruktion kan den erbjuda din smartphone ett allroundskydd. Alla fodralets fyra hörn har fått stöd av luftkuddtekniken.

Tough Armor har ett inbyggt kickstand som ger liv åt din videotid; förbättra din handsfree-upplevelse. Den har också en logotyputskärning på baksidan för att låta varumärket lysa. Dessutom finns det här militära fodralet i fem fascinerande färgalternativ.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

10. JETech

JETech är ett bra värde för pengarna. Det första som fick mina ögon när jag först interagerade med det är den märkbara designen. Det förstklassiga PC- och TPU-materialet gör det mycket hållbart.

Trots att den ser så tunn ut, kompromissar den inte med skyddet. Luftkudde i alla fyra hörn stärker strukturen ytterligare. Ringhållaren ger 360 synvinkel. Du kan välja detta ringhållarfodral i två färger: svart och HD klart.

USP: 360 betraktningsvinkel

Kolla in på Amazon

11. SUPCASE Unicorn Beetle Series

SUPCASE Unicorn Beetle Style är en kraftfull ram och klar rygg, vilket betyder både nåd och kraft. TPU- och PC-hölje passar oklanderligt på iPhone. Strukturen är slagtålig; din enhet har den pålitliga dräkten som blir väldigt praktisk i olyckliga situationer som oavsiktliga droppar.

Släta kanter känns bekväma i handflatan, medan knapparna är ganska känsliga för pressen. För alla är så skyddande, det ser inte skrymmande ut alls. Detta modiga fodral finns i fyra färger: marinblå, svart, rosa och grön.

USP: Slagfast

Kolla in på Amazon

12. TORRAS

Har du en förkärlek för snygg design? Ta en seriös titt på TORRAS-fallet. Men gå inte efter dess smala struktur eftersom den är gjord av hård plast och kan avvärja repor.

Med den matt finishen har den en fin känsla. Detta tunna fodral håller smuts eller fläckar på ett rimligt avstånd och behåller därmed sin charm länge. Ännu bättre, du får välja mellan åtta fängslande färgalternativ.

USP: Ultratunn design

Kolla in på Amazon

13. Spigen Slim Armor CS

Spigen Slim Armor CS kan vara ett bra val för de som letar efter ett smidigt plånboksfodral. Det är vackert utformat med högkvalitativt TPU och PC-material.

Det inbyggda kortlagret på baksidan låter dig hålla ett par kort lite pengar. Med skjutskydd kan du snabbt komma åt dina värdesaker.

Mjukt interiör gör att det här fallet kan erbjuda nödvändigt försvar mot skrapning. Skyddsfri yta minskar risken för eventuell glidning; vilket ger dig den väsentliga komforten medan du håller enheten i dina händer. Förbi funktionerna kan du välja detta minimalistiska plånboksfodral i fem charmiga färger.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

Ditt val?

Jag hoppas att du har gillat den här samlingen! Av dessa finaste iPhone 8-fodral, vilken har du valt att para ihop med din smartphone? Låt oss veta ditt val i kommentarerna nedan. Var säker, vi fortsätter att uppdatera det här inlägget för att inkludera fler toppkvalitetsfall så att du enkelt kan hitta en värdig kostym för din enhet. Under tiden kanske du vill kolla bästa iPhone 8 trådlösa laddningsfodral.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found