Blogg

Bästa iPhone 6-fodral under $ 20 år 2021

Du behöver inte spendera en förmögenhet på ett iPhone 6-fodral för att få det bästa fodralet på det. Det visar sig att det finns en hel massa under 20 dollar fodral för iPhone 6 som kan skydda din iPhone från damm, repor och ibland till och med oavsiktliga droppar / stötar.

Vi har sammanställt några iPhone 6-fodral som är under $ 20. På Amazon kan du ta dem för mycket mindre (ibland mindre än $ 10). Och det här är inte bara smala fall. Du hittar också fantastiska mönster. Dyk rätt in.

# 1. Silke VAULT

Föredrar du inte ett traditionellt plånboksfodral? Silk VAULT kan vara perfekt för din specifika smak!

Fodralet har ett formanpassat utseende och sveper runt iPhone smidigt. Med de strukturerade sidorna har du ett extra grepp som minskar risken för glidning.

Den största höjdpunkten i detta snygga plånboksfodral är dock den dolda kortplatsen där du kan stash upp till tre kort och en dollarsedel. När det gäller skydd är det på plats med de förstärkta hörnen.

Den levereras också med skärmskydd för att erbjuda ett extra försvar till din iPhones pekskärm. Dessutom kommer Silk VAULT i tre färger som midnattssvart, stilla grönt och rött rouge.

USP: Dold kortplats

Kolla in på Amazon

# 2. Spigen flytande luft

Vad jag verkligen gillar i Spigen Liquid Air är den snygga men ändå skyddande designen. Väskan är gjord av högkvalitativ TPU och har en mjuk texturerad yta.

Tack vare det prickade mönstret får du bättre grepp medan du håller fodralet i handflatan. Med luftkuddtekniken har alla fyra hörnen fått extra skydd.

Avfasad kant säkerställer att skärmen inte glider när den placeras på den plana ytan. Dessutom ger de exakta utskärningarna dig tillgång till alla portar och knappar på din iPhone bekvämt.

USP: Luftdämpningsteknik

Kolla in på Amazon

# 3. WenBelle Blazers-serien

Om du letar efter ett enkelt men ändå ganska bra plånboksfodral kan WenBelle Blazers Series få en seriös titt. Det är tillverkat med PU-läder av högsta kvalitet. Med den släta strukturerade ytan har du bättre grepp.

Du har tre kortplatser för att lagra dina kort, och det finns också en liten ficka som låter dig hålla några dollarsedlar inne. På grund av den magnetiska förslutningen håller den alla dina värdesaker säkert inne.

Du kan också dubbla framsidan för att titta på media bekvämt i liggande läge. Slutligen kommer Blazers Series-fodral i tre färger, brunt, grått och blått.

USP: Klassisk design

Kolla in på Amazon

# 4. OtterBox PENDELSERIER

OtterBox ärenden COMMUTER SERIES behöver inte alls någon introduktion. Drivs av två lager struktur, är skyddet tillräckligt skyddande för att motstå stötar.

De förstärkta hörnen ger det den extra shied till din smartphone. Det finns en utskärning på baksidan som gör att logotypen lyser igenom.

När det gäller knappar känns de väldigt lyhörda och lätta att trycka på. Det är inte allt, fallet COMMUTER SERIES stöds av livstidsgaranti.

USP: Konstruktion med dubbla lager

Kolla in på Amazon

# 5. BAKESOG

Vad sägs om att presentera din iPhone ett kristallklart fodral? BAKESOG är en genomskinlig transparent design och säkerställer att din smartphone kan lysa sömlöst.

Hård PC och mjuk TPU har kombinerats för att ge fodralet den välbehövliga styrkan för att klara stötar. Slät stötfångare ser till att du förbättrar greppet som förhindrar glidning.

Med den avfasade kanten glider pekskärmen inte på en plan yta. Dessutom känns knapparna väldigt lyhörda och de är lätta att trycka på.

USP: Upphöjd läpp

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Nu när du har tagit en titt på ovanstående fall, låt oss veta vilken du har valt för din smartphone. Och om du hittar något annat fall värt att inkludera i sammanställningen, låt oss veta det nedan i kommentarerna nedan.

Du vill utforska:

  • Bästa iPhone 6 plånboksfodral
  • Fodral till iPhone 6
  • Bästa iPhone 6 Slim Cases
  • Bästa iPhone 6 Kickstand-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found