Blogg

Bästa tillbehör för iPhone Xs Max och Xs 2020

Lägg bara händerna på den nya iPhone och villig att utforska de bästa tillbehören för att ge önskad vård till din dyra smartphone? Jag befinner mig också i samma båt och har letat efter de nödvändiga tillbehören för iPhone Xs Max och Xs de senaste dagarna.

Lyckligtvis finns det ingen brist på alternativ. Från premiumtillgångar till de mest prisvärda försvararna översvämmas marknaden med massor av sorter. I slutet av dagen kokar allt ner till dina önskemål och krav.

Med tanke på olika krav har jag ställt upp de väsentliga tillbehören för iPhone Xs Max och iPhone Xs. Förhoppningsvis kan du hitta dem på plats för både dina speciella krav och olika behov! Låt oss utforska listan!

Bästa iPhone Xs Max och Xs-tillbehör 2020

# 1. Skärmskydd: Den första försvarslinjen för din iPhone

I det ögonblick jag tänker på att skydda iPhone mot oavsiktlig skada är det första jag tänker på att tillhandahålla det väsentliga försvaret till pekskärmen. Det beror på att skärmen förmodligen är den mest utsatta saken. Och om den inte får vederbörlig omsorg kan den skadas irreparabelt.

Så hur skyddar du känsliga saker som pekskärmen?

Det är ganska enkelt, och de flesta av er känner redan till det. Men det jag vill betona är användningen av ett mer hållbart och skärmskyddsskydd; speciellt de som har 9H-hårdhet och kommer med beläggningen för att hålla smuts och smuts borta.

 • Bästa iPhone Xs skärmskydd
 • Bästa iPhone Xs Max skärmskydd

# 2. Skyddsfodral: Erbjud säkerheten till din iPhone

Även om jag inte har butterfingers, möter min smartphone oavsiktliga droppar då och då. Och jag antar att det skulle vara fallet med många (om inte de flesta) människor.

Även om Apple hävdar att de har inkluderat det starkaste glaset i iPhones 2018 kommer jag inte att ta saker för givet. När allt kommer omkring är det glas som är mer utsatt för stötar och repor. Så håll din iPhone oskyddad mot dessa faror på egen risk!

Varför ta en chans med de otäcka fallen, om du vet att enstaka glidningar kommer att hända någon gång eller den andra. Vilket bättre sätt att skydda din iPhone än att ge den en skyddande kostym?

Tänk på att inte alla slagfasta fodral är skrymmande. Och vissa omslag har gjort en otrolig balans mellan tunnhet och skydd. Så du kan flagga din smartphone utan att offra på stil!

 • Bästa fodral av militär kvalitet för iPhone Xs
 • Bästa fodral av militär kvalitet för iPhone Xs Max

# 3. Batterifodral: Massor av extra juice för Power-spelarna

Nästa i raden är batteripaketet! Jag tror att alla tre iPhones från 2018 har mycket batteritid för att leva upp till grundläggande efterfrågan. Jag menar att du kanske inte behöver springa för laddare för tidigt i de flesta fall.

Men om du spelar högoktanspel eller tittar på filmer i timmar behöver du definitivt lite hjälp för att hålla din smartphone igång.

Bara om du vill fortsätta att slå ut de röda bossarna eller fånga de heta showerna i din egen takt, skulle du älska att ha ett imponerande batteripaket för att hålla ditt djur juiced upp - utan att stoppa din njutning.

Dessutom finns det en hel del batterifodral som ser ganska smala ut trots att de har ett högkapacitetsbatteri. Så de matchar bra med enheten och låter dig också synkronisera din enhet till datorn utan problem. Åh ja, kolla in de som också stöder trådlös laddning.

 • Bästa iPhone Xs batterifodral
 • Bästa iPhone Xs Max batterifodral

# 4. Trådlösa hörlurar: Evergreen Music Companion

Ett annat tillbehör som du kanske vill behöva för att fortsätta att få ut det mesta av din favoritmusik eller öka ditt handsfree-samtal är –Bluetooth-hörlurar. Och när jag pratar om de trådlösa hörlurarna är det namnet som omedelbart kräver min uppmärksamhet "AirPods."

Om du inte längre vill röra med trådbundna hörlurar och vill ha ett ganska bra alternativ till ett relativt konkurrenskraftigt pris, är AirPods vägen att gå. Dessutom kan några coola hörlurar från tredje part få ditt jobb gjort elegant.

Kolla in på Amazon

Kolla även in dessa samlingar:

 • Bästa AirPods-alternativ för iPhone
 • Bästa Bluetooth-hörlurar för iPhone Xs Max och Xs

# 5. Kraftbanker: din oumbärliga tillgång under resan

Tider när du är på språng vill du ha massor av extra juice till ditt förfogande så att du inte behöver springa för väggladdarna gång på gång. Marknaden är översvämmad med många kraftfulla externa laddare.

Ännu bättre, de är packade med upp till 30 000 mAh batteri (eller till och med högre) för att ladda din smartphone upp till tio gånger. Så om du är en frekvent resenär och vill ha massor av extra kostnad till ditt vink och ring för att använda din enhet med fullständig sinnesro bör du skaffa en till din iPhone.

 • Bästa kraftbanker för iPhone Xs Max och Xs

# 6. Trådlös laddare för bilmontering: Håll upp din Beast upp och njut av förbättrad handsfree-upplevelse

Vad sägs om att ha tillbehöret som kan erbjuda förbättrad handsfree-upplevelse på enheten? Du gissade det! Jag pratar om ett bilfäste.

Om du tar hjälp av navigationsappar som Apple Maps eller Google Maps för att navigera bekvämt under enheten kan en telefonhållare vara väldigt praktisk för dig. Det kommer att hålla din enhet stabil och erbjuder också flera betraktningsvinklar.

Det finns en mängd olika bilfästen på marknaden. Därför är det aldrig en stor sak att välja den som klarar din uppgift. Personligen gillar jag att använda magnetiska bilfästen eftersom de gör installationen och borttagningen otroligt enkel.

Precis som ett bilfäste kan en billaddare vara oerhört hjälpsam för att låta dig smälta din iPhone säkert på resande fot. Om du ofta går en lång biltur bör du ha en laddare med dig för att se till att din smartphone aldrig tar slut.

Det finns ett brett sortiment av bilfästen på marknaden. Men de som får mycket uppskattning nyligen är de som fungerar både som fäste och billaddare. Dessutom låter de dig slå på enheten trådlöst.

 • Bästa trådlösa bilmonterade laddare för iPhone Xs Max och iPhone Xs

# 7. Trådlös laddare: Omfatta New Age-laddningstekniken

Ända sedan trådlös laddning anlände till iPhone har jag utnyttjat denna laddningsteknologi för att slå på enheten. Även om det kanske inte är lika effektivt som den trådbundna laddningen ännu, är det definitivt bekvämare.

När allt kommer omkring låter det lite bättre att bara släppa din enhet på strömmattan och se magin hända än att leta efter ljuskabeln och anslut den i blixtporten!

Så om du vill anamma den här nya åldersladdningstekniken bör du få en rätt. Dessutom kan de också fungera som en användbar monter.

 • Bästa trådlösa laddare för iPhone Xs och Xs Max
 • Bästa AirPower-alternativ

# 8. Armband: Primad för Fitness Freaks

Vill du kolla in de senaste meddelandena eller bläddra igenom de senaste varningarna bekvämare även under dina rigorösa träningspass? Ett armband kan vara en praktisk tillgång för din smartphone av olika skäl.

Även om de mestadels är utformade för fitnessfreak kan du använda ett armband även under din resa eller vandring i naturen. Dessutom låter många av dig säkert bära kort och nycklar. Och ja, den reflekterande remsan är väldigt användbar när du bestämmer dig för att bryta schackeln och gå för den oändliga körningen i mörkret!

 • Bästa iPhone Xs armband
 • Bästa iPhone Xs Max Armband

# 9. USB-laddare: dags att komma igång med turboladdningen

Tider när din smartphone har låg ström eller bara håller på att dö, behöver du en turboladdare för att ladda upp den snabbt. När allt kommer omkring, vem skulle inte vilja ladda iPhone upp till 80% (eller ungefär så mycket) på bara en halvtimme?

Tyvärr är iPhone Xs Max och Xs inte helt ombord med snabb laddning på grund av frånvaron av USB-C. Och du måste spendera lite extra pengar för att dra nytta av turboladdningen. För att vara mer exakt behöver du en USB-C-laddare och en USB-C till blixtkabel för att ladda enheten med så hög hastighet.

 • Bästa USB-C-laddare för iPhone Xs Max och Xs
 • Bästa USB C till blixtkablar

# 10. Dockningsstationer

Jag har älskat att använda en brygga av ett par huvudskäl. Det fungerar inte bara som ett pålitligt laddningsställ utan också som ett bra verktyg som låter dig förbättra din mediatid.

Det finns flera dockor som är utformade för att ladda både din iPhone och den parade Apple Watch samtidigt. Så du behöver inte köpa en separat laddare till din smartwatch.

Har du flera iPhones? Varför inte välja en idealisk arrangör för att ladda upp till 7 enheter samtidigt. Med de inbyggda skyddsåtgärderna ger de dina enheter den nödvändiga skölden mot vanliga hot som kortslutning, överström och mer.

Därför kan du inte bara hålla alla dina enheter perfekt organiserade utan heller aldrig låta dem gå maktlösa!

 • Bästa iPhone Xs Max och iPhone Xs dockningsstationer

# 11. Gaming Controller - Bang On för spelälskare

Vad sägs om dem som älskar att spela spel i timmar? Tja, om du vill vara högst upp i ditt spel för att skjuta våra dina fiender eller förstöra zombierna med mer känsla, skulle du vilja ha en förstklassig spelkontroll.

Det säkerställer inte bara att du förblir i full kontroll utan ger också mer flexibilitet. Och den som jag har provat och tyckt är fantastisk är "SteelSeries Nimbus Gaming Controller." Om du vill utforska några av de andra populära alternativen, kolla in nedanstående sammanfattning.

 • Bästa spelkontroller för Apple TV, iPhone, iPad och iPod

Så det summerar denna omfattande sammanställning av de viktigaste tillbehören för de nya iPhonerna!

Håll koll på mer ...

Med så många alternativ till hands, är det inte en stor fråga att hitta den som är anpassad för att tillgodose dina behov, eller hur? När du väl har nollställt din prioritet är det fortfarande några klick att välja en betrodd försvarare eller en tillgång.

Du kanske också gillar:

 • Bästa iPhone Xs, Xs Max och XR VR-headset
 • Bästa skärmskydd för iPhone XS Max
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found