Blogg

Bästa iPhone 6 Plus-fodral från Spigen 2021

När det gäller iPhone 6 Plus-fodral har Spigen beslutat att erövra marknaden redan innan tävlingen startar. De har några av de snyggaste omslagen till 5,5 ″ iPhone 6 Plus. Spigen har något för alla; du hittar snygga fodral också kraftigt skyddande skal under samma flaggskepp. De erbjuder ett brett utbud av alternativ för användarna att välja mellan och förbättra utseendet på den redan snygga iPhone 6. Ta en titt på några av iPhone 6 Plus-fodral från Spigen.

1. Spigen Ultra Hybrid

Spigen presenterar ett klart hårt PC-fodral med TPU-stötfångare. Få ett överlägset grepp och tunn profil med det här fodralet, som pryder intensiv transparens. Detta fodral visar den ursprungliga skönheten och designen på din premium iPhone.

Spigen har tillverkat detta fodral med premiumingredienser för att ge en bländande klarhet. Luftkuddeteknologi är en anmärkningsvärd egenskap i detta fodral eftersom det erbjuder droppskydd.

USP: Bländande klarhet

Kolla in på Amazon

2. Spigen Rugged Capsule

Här är ett fodral som ger robust skydd för din iPhone. Den är gjord av en TPU i ett lager som är flexibel och hållbar för att ge en exakt passform. Vidare har den ett utmärkt grepp för att förhindra oavsiktliga glider.

Och även när din telefon faller förstärker Air Cushion Technology hörnen och försvarar mot små stötar och stötar. Den har också en upphöjd läpp och kamerautskärning för att lyfta skärmen och linsen från plana ytor. Detta förhindrar repor och håller din enhet snyggare längre.

USP: Utmärkt grepp

Kolla in på Amazon

3. Spigen Tough Armor

Mycket få tunga väskor kan se så bedårande ut som Tough Armor. På grund av blandningen av robust PC och mjuk TPU kan hybridkonstruktionen absorbera stötar med lätthet. Den luftdämpade tekniken förstärker höljet ytterligare.

Omslaget har ett inbyggt kickstand som gör att du kan vila händerna och njuta av videor bekvämare. Du kan enkelt trycka på de täckta knapparna och med de exakta utskärningarna kan du komma åt portar och högtalare utan problem.

Vidare ser Tough Armor märkbart ut i rosaguld, svart och gunmetal.

USP: Skyddande men bedårande design

Kolla in på Amazon

4. Spigen Slim Armor

Till skillnad från Tough Armor ser Slim Armor lite snygg ut. De böjda sidorna och den släta ytan förbättrar dess profil samtidigt som de ger bättre grepp.

Den slagfasta TPU och hårda PC har kombinerat för att ge iPhone skydd av militär kvalitet. Dessutom finns det ett super praktiskt stativ för att göra landskapet bekvämt.

Pekskärmen har ett måste försvar mot repor i form av framläppen. Dessutom finns Slim Armor i roséguld och champagneguld.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

5. Spigen Thin Fit Hybrid

Spigen har tillverkat detta tvådelade fodral från hård PC och mjukare TPU. De två materialen kombineras för att skapa en tunn profil med upphöjda läppar. Detta fodral levereras med en dedikerad kortplats för Quantum Neodymium Magnetic Plate (QNMP), som låter dig använda din iPhone med Spigen magnetiska bilfäste.

Spigen har belagt knapparna med metall för att ge dig en bekväm känsla och tryck. Den framåtvända högtalaröppningen omdirigerar ljudet effektivt.

USP: Metallbelagda knappar

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens! Vad är ditt favoritfall från Spigen?

Både prisvärd och imponerande ...

Det bästa med ärenden från Spigen är att de är överkomliga men ändå mycket märkbara. Så om du vill ha förstklassiga fodral för din iPhone utan att bryta banken bör du alltid hålla den här välkända tillverkaren på din radar.

Ta en titt på nedanstående inlägg också:

  • Bästa iPhone 6 Plus-fodral
  • Bästa iPhone 6 Plus Clear Case
  • Plånboksfodral för iPhone 6 Plus
  • Bästa iPhone 6 Plus träfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found