Blogg

Bästa iPhone Xs Max plånboksfodral 2021

Jag föredrar alltid att ha lyxen med ett komplett plånboksfodral, mest när jag är på språng och vill ha alla mina värdesaker säkert på ett ställe. Det tillåter mig inte bara att hålla mina små fickor ljusa utan erbjuder också lite mer bekvämlighet. För mer flexibilitet går jag till väskan med den löstagbara designen. De bästa plånboksfodral för iPhone Xs Max från många kända tillbehörstillverkare har anlänt och jag är redo att ta en titt på vad de har att erbjuda.

 1. Pad & Quill Luxury Book
 2. Kasematt
 3. Bellroy
 4. PARFAS
 5. Bella Fino från Pad & Quill
 6. KAVAJ
 7. FLYEE
 8. Silke
 9. FLYEE
 10. FYY
 11. ProCase (Folio plånbok)
 12. BENTOBEN
 13. ProCase

1. Lyxbok från Pad & Quill

Inget beröm skulle vara för högt för lyxbok från Pad & Quill. Premiumläderväskan är tillverkad av fullkornigt amerikanskt sadelläder. Införandet av vagnen för baltisk björkträ ger mer rikedom till sin profil. Med den snygga finishen har locket en verkställande design.

Alternativet att bära upp till 6-8 kort gör Luxury Book till ett utmärkt val för din resa. Dessutom finns det en dold ficka som låter dig behålla lite pengar för resande användning.

När det gäller hållbarhet kan det här läderöverdraget överleva stötar och till och med sätta reporna i schack. Närvaron av bekväm läderstruktur säkerställer att fodralet sitter snyggt i dina händer; vilket minskar risken för tillfälliga glidningar.

Dessutom kan du välja lyxboken i flera färger som elegant brun och vintergrön svart.

USP: Amerikanskt sadelskinn i fullkorn

Kolla in på Pad & Quill

2. Case-Mate

Om stilren design och förstklassig kvalitet är högst upp på din prioritet, bör du gå till "Case-Mate." Det är snyggt utformat med stenat konstläder. Med den släta utsidan erbjuder läderfodralet bättre grepp.

Den mjuka mikrofiberinredningen spelar en viktig roll för att skydda iPhone mot repor. Det finns tre kortplatser som låter dig behålla kort och kontanter säkert.

Med stativfunktionen kan du ställa upp fodralet för att titta på media i liggande läge. Slutligen kommer detta plånboksfodral i flera färgvarianter.

USP: Pebbled konstläder

Kolla in på Amazon

3. Bellroy

Bellroys smala plånboksfodral är signaturen av elegans. Man, du måste ge detta genomtänkta omslag en blick för att tro hur imponerande det kan se ut på din phablet.

Den förstklassiga flexpolymeren har gett den den styrka som behövs för att skydda din iPhone från oavsiktliga droppar. Införandet av mjukt mikrofiberinredning gör det enkelt att motstå repor.

Du kan använda det dolda utrymmet på baksidan för att bära din kredit med fullständig sinnesro utan att lägga till någon extra massa till din smartphone. Dessutom gör flera färger alternativ, liksom en tre års garanti, bellroy till ett av de hetaste flaggskeppsplånboksfodralna för iPhone Xs Max.

USP: Avundsvärd kompakt design

Kolla in på Bellroy.com

4. PARFAS

Om du vill skära ner bulk och hålla allt lätt kan PARFASE vara ett av de bättre alternativen. Den är huggen i mjukt syntetiskt läder och har knappar i aluminiumlegering som ger taktil feedback. Det finns också en aluminiumring i aluminiumlegering som ger ytterligare skydd för dubbla kameran.

Väskan har en plats på baksidan så att du kan bära ett kort. Även om höljet är ganska smalt kan det uthärda mindre fall. När det gäller färger finns PARFASE endast i två alternativ: svart / grå och grå / brun.

USP: Smal design

Kolla in på Amazon

5. Bella Fino från Pad & Quill

Ännu en från Pad & Quill. Först och främst har detta plånboksfodral toppmodernt utförande. Det högkvalitativa lädret ger både livslängden och den snygga designen.

Läderöverdraget utvecklar den rika patinaen när dammet börjar lägga sig på det. Som ett resultat kommer du aldrig att finna att detta fall förlorar sin berömda kvalitet.

Med flera kortplatser (passar upp till 6-8) och ett stort fack för dollarräkningen lever det upp till dina grundläggande behov när du vill bära dina saker med fullständig fred. Bekvämlighet åt sidan, Bella Fino stöder trådlös laddning och kommer också i några bedårande färgvarianter.

USP: toppmodern professionell design

Kolla in på Pad & Quill

6. KAVAJ

Har du något för ett premiumläderfodral? Om ja, kan detta erbjudande från KAVAJ vinna dig. För mig är höjdpunkten i det här fallet högkvalitativt kohudläder och rikt hantverk. Med den mjuka läderstrukturen känns den varm vid beröringen och ger bättre grepp.

Det finns ett par platser på baksidan så att du kan bära ett kort ett par dollarsedlar. Funktionen för automatisk sömn / väckning är utformad för att förlänga batteriets livslängd för din phablet. Dessutom har du två färgalternativ att välja mellan svart och cognacbrunt.

USP: Högkvalitativt kohudläder

Kolla in på Amazon

7. FLYEE

FLYEE är ganska mycket i linje med PARFASE plånboksfodral som nämns ovan. Den är också gjord av syntetiskt läder och har en kortplats för ett kort. Anti-sleep-designen säkerställer att du får ett bättre grepp och det finns ingen slip-up.

Det finns en kvalitet som många av er skulle uppskatta i det här fallet: stativfunktionen. Om du gillar ansiktsbehandling och använder din enhet hands-free, kommer du att tycka att det är ganska praktiskt. Dessutom hjälper fem vackra färgalternativ dig att välja en bättre kostym för din Max.

USP: Kickstand-funktionalitet

Kolla in på Amazon

8. Silke

Silk är ett plånboksfodral från new age som är grundat på folk som uppskattar minimalistisk design. Den har slitstark konstruktion som drivs av slagfasta hörn. De mjuka strukturerade sidorna ger väsentligt grepp, medan de släta knapparna ger återkoppling.

Silk har en plats på baksidan där du kan lagra upp till tre kort plus en dollarsedel. Med stöd för trådlös laddning behöver du inte ta bort skyddet från iPhone innan du sätter det på laddningsmattan. Dessutom finns den i flera färgvarianter inklusive svart, blå, röd och mer.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

9. FLYEE

Letar du efter ett billigare plånboksfodral (9,99 $) som lever upp till din grundläggande efterfrågan med bra resultat? Du bör hålla FLYEE under din radar.

Detta plånboksfodral är tillverkat av PU-läder och sportig enkel design. Den har en kortplats och det finns en sidoficka för förvaring av kontanter. Du kan dubbla upp locket för att använda din iPhone handsfree.

En annan användbar funktion är möjligheten att arbeta med Qi-standarden för trådlös laddning för att låta dig slå på din enhet bekvämt. Åh ja, FLYEE finns i flera färger så att handplockning av ett mer passande omslag är en lätt uppgift för dig.

USP: Mjukt PU-läder

Kolla in på Amazon

10. FYY

Vad sägs om att presentera din iPhone en färgstark kostym? FYY är vackert utformad och finns i olika färgvarianter så att det är en enkel uppgift att välja en charmig matchning för phableten. PU-läder med handgjord design ger det ett sofistikerat utseende.

Detta plånboksfodral har tre kortplatser och en liten ficka så att du kan spara pengar. Det finns också ett handledsrem så att du bekvämt kan bära dina värdesaker. Och med stativfunktionen alltid till ditt förfogande kommer din mediatid aldrig att slå en grov patch.

USP: Sofistikerad design

Kolla in på Amazon

11. ProCase (Folio plånbok)

Det är den bedårande verkställande designen som har tvingat mig att välja ProCase. Den äkta läderkonstruktionen visar det bästa hantverket. Och den ålderslösa läderstrukturen hjälper den att behålla sin klass länge.

Ett par kortplatser och en pengarficka är tillräckligt bra för att ta hand om dina grundläggande krav. Du kan också använda framsidan för att öka din videotid. När det gäller färger finns ProCase där det ser snygga varianter ut: svart, brun och röd.

USP: Executive design

Kolla in på Amazon

12. BENTOBEN

"BENTOBEN" har en vintage bokdesign som kan tilltala din rika smak. Plånboksfodralet är redo med kohudläder och synliga sömmar. Tack vare den magnetiska förslutningen förblir alla dina värdesaker säkra inuti.

Med tre fickor för kort och ett stort fack för att städa lite pengar kan BENTOBEN klara sig ganska bra efter din grundläggande efterfrågan. Bara de flesta av de fullfjädrade plånboksfodren som nämns ovan kan det också öka din filmtid. Bortsett från handsfree-upplevelse kommer detta premiumplånboksfodral för iPhone Xs Max i två färger: svart och klassisk brun.

USP: Vintage bokdesign

Kolla in på Amazon

13. ProCase

Enkelhet är den viktigaste aspekten av ProCase. Det bästa med detta lätta plånboksfodral är den dolda kortplatsen på baksidan som låter dig lagra två kort. Den starka magneten håller korten perfekt inne.

Med den imponerande bakdesignen kan du placera din smartphone i liggande läge för att titta på filmer bekvämt. När det gäller skydd har kombinationen av PC och PU-läder gett den tillräckligt med styrka för att lätt överleva droppar. Slutligen kommer ProCase bara i ett par färger: svart och khaki.

USP: Stark magnetisk förslutning

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Din favoritplånbok?

Nu när du har undersökt en mängd olika plånboksfodral för din iPhone Xs Max, låt mig veta om den som har klarat ditt syratest. Berätta dessutom om det du alltid vill se i ditt fall.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

 • Bästa iPhone Xs Max-fodral
 • iPhone Xs-fodral
 • Bästa smala fodral till iPhone Xs
 • Bästa iPhone Xs tunga fodral

Har jag missat att inkludera något av dina favoritfall i ovanstående sortiment?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found