Blogg

Hur laddar jag ner Viber-videor och foton till iPhone-kamerarulle

Viber är utan tvekan ett av de mest fullbordade alternativen till WhatsApp med över 1 miljard användare över hela världen. Funktioner som video- / ljudsamtal och roliga gruppmeddelanden gör det perfekt för sömlös kommunikation.

Viber sparar inte media automatiskt på din iPhone för att förhindra att ditt fotobibliotek blir rörigt. Men om du vill lagra de delade grejerna för ett minne, kanske du vill ladda ner foton och videor som delas via Viber-chatttrådar på din iOS-enhet. Låt oss lära oss att få det gjort!

Hur man sparar foton och video från Viber på iPhone

Steg 1. Starta Viber på din iOS-enhet.

Steg 2. Klicka nu på knappen Mer längst ned till höger → tryck på Inställningar.

Steg 3. Klicka sedan på Media.

Steg 4. Nästa steg måste du slå på strömbrytaren för Spara i galleriet.

Det är ganska mycket det! Framöver sparas klipp och bilder automatiskt i ditt fotobibliotek på din enhet.

Senare, om du vill sluta ladda ner media till ditt fotobibliotek, kom till samma inställning och stäng av alternativet Spara till galleri .

På samma skärm kan du välja att radera media automatiskt efter en föredragen tid. Klicka bara på Keep Media och välj tidsperiod.

Dessutom har du också möjlighet att förhindra att appen automatiskt laddar ner foton i mobilnätverket och till och med begränsar dataanvändningen. Om du använder begränsad bandbredd, se till att dra nytta av dessa funktioner.

Avslutar…

Naturligtvis är Facebook Messenger och WhatsApp mer populära. Viber är dock inte så långt efter och har nästan alla knep för att locka användare.

En av mina favoritfunktioner i denna app är det mörka läget ( Mer- knappen → InställningarUtseende ) eftersom det gör det enklare att chatta med vänner på natten. Jag önskar att WhatsApp också erbjöd den här funktionen (ungefär som Messenger) förr än senare.

Utforska även följande artiklar:

  • Bästa iMessage-alternativ
  • Bästa sociala medieappar för iPhone och iPad
  • Så här tar du bort ditt Viber-konto permanent
  • Hur man döljer aktiv status i Facebook Messenger på iPhone och iPad

Vad tycker du om Viber och vilka funktioner har du att se i det? Dela din feedback med oss ​​i kommentarfältet nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found