Blogg

Bästa Road Trip-appar för iPhone och iPad 2021

Innan du planerar en bilresa är det obligatoriskt att kontrollera några saker som karta, restauranger, bränslekontroll, underhåll av din bil och andra saker. Det finns många appar som kan hjälpa dig att göra allt, tillsammans med information om de rutter du tar, pitstopp, bränslespårning och mer. Kolla in den här speciella samlingen av de bästa bilturerna för iPhone och iPad.

# 1. Roadtrippers

Med "Roadtrippers" kan du njuta av din minnesvärda resa och enkelt upptäcka kända platser, lokala middagar, natursköna platser och mer. Du kan planera din resa direkt från appen och dela den med dina vänner.

Appen lägger också till värdefulla förslag för att göra din färdväg spännande. De platser du gillar eller resor du sparar på din iPhone synkroniseras automatiskt över dina iOS-enheter. Den enda nackdelen, om någon, är att dess innehåll för närvarande endast är USA-fokuserat.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. inRoute

Om du leker med tanken på att åka på en fantastisk bilresa, se till att ta "inRoute" för en tur för att låta dig planera din resa smart. Använd väder, höjd, temperatur, fuktighet, kurvor och andra viktiga data för att se till att din resa visar sig vara så fantastisk som du vill.

Vägbeskrivningen med röststyrd navigering hjälper dig att resa enkelt till en okänd plats. Eftersom den automatiskt kontrollerar din plats för hårt väder (varningar finns för närvarande endast för cirka 100 platser för USA och Storbritannien) kan du vara säker och undvika att bli fast i dåligt väder. Du kan söka längs en rutt för att upptäcka hotell, intressanta platser och mer. Ännu bättre, det låter dig använda alla pro-funktioner i 7 dagar utan kostnad.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Waze

Som den största samhällsbaserade trafik- och navigationsappen är “Waze” utformad för att göra din bilresa till en fantastisk upplevelse. Tack vare trafik och väginformation i realtid kan du spara mycket tid, bränsle och undvika att fastna i tung trafik.

Vägvarningarna längs din rutt håller dig informerad om närliggande hotell, kända platser och mer. Du kan också lägga till information om lokala platser och företag och rapportera olyckor. Dessutom låter det dig också se uppskattad ankomsttid för dina vänner om de också är på väg till samma destination.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Reselista

Att planera din nästa resa skulle bli en glädje med "Reselista". Du behöver inte spendera mycket tid på att skapa en förpackningslista. Appen tar hand om allt som behövs för att vara på din lista.

Med förinställningarna som är helt anpassningsbara har du fullständig frihet att lägga till ett objekt i listan. Se till att skapa påminnelser så att du inte missar några väsentliga saker. Dessutom kan du synkronisera listan över dina enheter och dela den med dina vänner.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

# 5. Road Warrior Ruttplanerare

Grundad speciellt för resenärer och försäljningsrepresentanter, fastighetsmäklare och bilproffs, "Road Warrior" gör att du snabbt kan skapa flera resvägar. Baserat på ditt behov och trafik i realtid kan du optimera dina rutter.

Lägg till tillgänglighetstidsfönster så att du kan komma fram till en plats under öppettider. Det ger dig möjlighet att navigera med din favoritnavigeringsapp som Google Map, Apple Maps, HERE Maps, Waze, etc. Dessutom kan du kontrollera platser för att hålla reda på din aktivitet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Route4Me

Med mer än 1 000 000 användare är "Route4Me" en av de finaste ruttplaneringsapparna. Det som gör att den sticker ut är möjligheten att optimera din rutt på ett bättre sätt. Det påstår sig göra din rutt kortare med 25-35% efter att ha optimerats.

För att komma igång, ange ditt postnummer, flygplatskoder, stat, stad och lämna resten av det. När du väl har sett din rutt på kartan kan du använda navigationsappar som Google Maps, Apple Maps för att enkelt nå din destination. Om du är på väg till en vägresa med flera destinationer, är det här du bör använda för att spara mycket tid och göra din resa enklare.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Väg 66

“Route 66” är en enkel men ändå effektiv reseplanerare. Beroende på ditt intresse kan du anpassa din resa efter eget hjärta. När du har planerat din resa, använd kartan för att nå din destination. De lättanvända funktionerna i kombination med det rena användargränssnittet gör den här appen väldigt praktisk för resenärer.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

# 8. Sygic Travel: Reseplanerare och stadsguide

"Sygic Travel" är en måste-reseguide för att njuta av alla resor till fullo. Förutom att visa de välkända platserna och turistmålen, ser det till att du kan navigera till dina favoritplatser även offline.

Vad händer om du plötsligt väljer att ändra din plan? Denna reseplanerare kan till och med rekommendera dig de platser där du vill besöka. Det visar öppettider tillsammans med kontaktinformation för populära sevärdheter. Använd väderprognoserna för att hjälpa dig planera enligt det kommande vädret.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Road Trip Planner

Vill du ha en fullfjädrad vägplanerare? Om ja, bör du inte se bortom den här en av de finaste reseapparna för iOS.

För att komma igång, ange bara detaljerna i din roliga resa så hjälper appen dig att göra en perfekt resväg. Med flera viktiga uppgifter som total resekostnad, total bränslekostnad, kartbilden med stift och rutter, körinstruktioner och mer, säkerställer appen att din resa blir en trevlig upplevelse.

En annan anmärkningsvärd sak med den här appen är att den låter dig välja mellan flera navigeringsappar som Apple Maps, OpenStreet Maps och mer. Dessutom kan du också skriva ut din resplan och dela den med dina vänner.

Pris: $ 5,99

Ladda ner

# 10. TripList

Inte riktigt nöjd med hur du läser din förpackningslista och ofta glömmer att ta med dig nödvändiga saker? “TripList” är en skräddarsydd lösning för dig. Det låter dig förbereda dina förpackningslistor och hanterar dina att göra-listor mycket snabbare och snabbare.

Alla artiklar lagras i katalogen som du kan anpassa efter dina behov. Den gratis versionen av appen låter dig lagra 250-300 artiklar i katalogen. Eftersom den stöder flera användare kan alla i din familj redigera och synkronisera listor på sina iOS-enheter. Tio dagars väderprognos gör det enkelt för dig att packa listan baserat på vädret. När du har slutfört din resa kan du spara din lista för att använda den senare. Uppgradera till pro-versionen av appen för att använda flera praktiska funktioner som Wizard som lägger till objekt i din lista enligt destinationen.

Pris: Gratis

Ladda ner

BONUS

Vägarna Amerika

Som vägresare skulle du gärna ha Roadside America till ditt förfogande. Du kan använda appen för att upptäcka minnesvärda sevärdheter, museer, gravar, statyer och mer. Dessutom hjälper det dig att ta reda på mystiska platser.

Ta hjälp av appen för att planera din rutt perfekt och använd kartan för att enkelt navigera. Läs fältrapporterna och se de fantastiska bilderna.

Se till att kolla in redaktörens betyg för att snabbt ta reda på de platser du måste se. Dessutom har appen mer än 70 teman som Atomic, Music, Celebrities, Tech, Zombie Army och mer för att krydda din upplevelse.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Din bästa satsning?

Ta nu dessa bilresor för en resa för att planera din färdväg på bästa möjliga sätt och upptäck fantastiska platser. De kommer säkert att klara dina förväntningar på att göra din resa lätt. Du behöver inte en guide som hjälper dig att navigera i lokala områden så länge dessa appar är med dig. Så se till att njuta av lokala middagar och kolla in de natursköna punkterna.

Ta en titt på nedanstående inlägg också:

  • Bästa appar för reseplanerare för iPhone och iPad
  • Bästa Task Manager-appar för iPhone och iPad
  • Bästa kalenderappar för iPhone och iPad

Vilken är din favoritbiljettapp och varför? Dela dina tankar om det i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found