Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s cykelfästen 2021

Cykling bör inte hindra dig från att ringa och ta emot samtal, titta på videor, lyssna på låtar och alla de aktiviteter du kan göra sittande i din fåtölj. Och därför skapas cykelfästen. Denna lista över iPhone 6 / 6s cykelfästen innehåller de bästa produkterna som kan hjälpa dig att hålla kontakten med dina nära och kära även när du paddlar dina cyklar genom de smidiga och grova terrängen.

1. IPOW

IPOWs cykelfästen håller hårt på din iPhone 6 när du installerar enheten på fästet. Titta på silikonfjärilsband som håller fast i din iPhone 6. Du kommer aldrig att känna att din telefon skakar även när du paddlar genom grova terräng.

Kontrollera de mjuka gummiledningarna för klämma; dessa gummilinjer minskar säkert vibrationer och skyddar telefonens skärm från repor.

USP: Mjuka gummilinjer

Kolla in på Amazon

2. Okra

Oavsett vilken cykel eller motorcykel du har, passar detta cykelfäste från Okra i alla styr. Dessutom kan du också använda detta fäste på din båtskena, barnvagnstång etc. Denna konstruktion i ett stycke garanterar långvarig användning.

För installation tar det inte mer än tio sekunder. Fäst helt enkelt fästet på din cykel genom att fästa det justerbara silikonbandet. Fästet sträcker sig enkelt för att passa vilket styr som helst på vilken cykel eller motorcykel som helst.

USP: Universal passform

Kolla in på Amazon

3. iKross

Oavsett om du föredrar att cykla på släta vägar eller på bergen, kommer detta cykelfäste för iPhone 6 att hålla ordentligt över ribban. Det är smidigt på iPhone, men ändå fast nog för att hålla den rätt på sin plats. Betraktningsvinkeln är justerbar efter dina önskemål.

Till skillnad från andra cykelfästen behöver du inte en verktygslåda för att installera den. Dessutom är den tillverkad med ABS-plast och metall, som är perfekta för utomhusbruk. Slutligen är priset konkurrenskraftigt och värt kvaliteten.

USP: 360-graders rotation

Kolla in på Amazon

4. CAW.CAR-tillbehör

360-graders rotation gör skillnad när du cyklar med din iPhone 6 monterad på styret. Oavsett om du tittar på ett videoklipp (vi föreslår inte att du gör det) eller använder kartor för att navigera din rutt kan du rotera telefonen för att få den bästa utsikten. Detta är möjligt med CAWs cykelfäste för iPhone 6.

Det bästa med detta cykelfäste är att det låter dig använda din telefon när du har installerat den på fästet. Du kan använda telefonens skärm, knappar och mikrofonuttag för musik. Du behöver inte avmontera telefonen för att använda den.

USP: 360-graders rotation

Kolla in på Amazon

5. Vibrelli

Quick release-funktionen behöver ett särskilt omnämnande här. Det finns vissa tillfällen när du måste vara uppmärksam på din telefon - ett viktigt samtal eller meddelande som behöver ett snabbt svar. I den här situationen kan du lita på Vibrellis cykelfäste; du kan klippa av och på telefonen på några sekunder.

För extra säkerhet för din telefon erbjuder Vibrelli's tre silikonband; Du kan använda ytterligare två band för att säkerställa ett stadigt grepp och skakfri användning av din telefon.

USP: Snabbutgåva

Kolla in på Amazon

6. Aduro

Aduros prestation ligger i att tillverka ett cykelfäste som låter dig använda din telefon med en hand. När du cyklar är båda händerna upptagna; och när det gäller att använda telefonen måste du använda en av dina händer. Aduro-cykelfästen utmärker sig genom att erbjuda dig den bästa användningen av din telefon med en hand.

För att ge dig den bästa tittarupplevelsen har Aduro tillverkat ett cykelfäste med justerbar 360-graders rotation. Detta cykelfäste levereras med livstidsgaranti så att du antingen byter ut eller får full återbetalning.

USP: Enhandsmanövrering

Kolla in på Amazon

7. AILUN

Även dina cykelfästen kan göra dina morgnar färgglada. Titta på nyanser av cykelfästen som presenteras av Ailun. Du kan plocka upp någon av de fem livfulla färgerna, där Ailun har tillverkat fästena. Köp alla fem och byt fäste varje dag.

Fästet är tillverkat av superstark, halkfri silikon som kan absorbera stötar och håller din enhet tätt. Din iPhone 6 är säker på detta cykelfäste. Glöm inte att ta bort telefonen när du kommer hem.

USP: Färgglatt sortiment

Kolla in på Amazon

8. Bovon

En av de uppenbara funktionerna i Bovons cykelfäste är multifunktion. Du kan installera detta fäste på din cykel och motorcykel; Dessutom kan du knyta den runt handtaget på barnets barnvagn och kundvagn.

På mindre än 10 sekunder kan du fästa detta cykelfäste tack vare silikonbältet, vilket gör det enkelt för dig att installera och ta bort fästet från cykel-, motorcykel- eller barnvagnar i alla storlekar.

USP: Multifunktionell

Kolla in på Amazon

9. MaxMiles

Detta cykelfäste utropas som det starkaste och mest pålitliga cykelfäste på marknaden. Om du alltid är på språng är MaxMiles din pålitliga partner som håller din telefon stadigt i sin starka aluminiumram.

Designen på detta cykelfäste ser klumpigt och komplext ut, men när du får paketet kommer du att inse hur enkelt det är att installera fästet på din cykel. Den justerbara klämman är enkel att installera på din cykels stödrör med installationsverktyg som medföljer förpackningen.

USP: Aluminiumram

Kolla in på Amazon

10. iOttie

Detta är en annan enkel cykelfäste som inte har någon prydnad. Det iögonfallande med iOtties cykelfäste är att du effektivt kan använda telefonen även när du cyklar i måttlig hastighet.

Monteringsytan har en fyrkantig design som gör att du kan montera din iPhone 6 i liggande eller stående läge. Du kan använda stående läge för FaceTime och andra live videochattar.

USP: Mångsidig montering

Kolla in på Amazon

Det är alla vänner!

Är du redo för en åktur?

Armband anses vara de bästa partnerna för personer som tränar utomhus. De har dock sina begränsningar eftersom du inte kan kontrollera kartan eller göra videochatt med andra medan du tränar. Cykelfästen har kanten över armband. Installera bara din telefon på fästet så är du klar.

Du kanske vill hänvisa:

  • Bästa iPhone 6 plånboksfodral
  • Bästa iPhone 6 bilfästen

Så vilket cykelfäste ska du köpa? Dela din feedback med oss ​​i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found